Κερδίστε το βιβλίο «Κόκκινες Γραμμές – Οδηγός Ανθεκτικότητας»

0
256

Η Όμορφη Ζωή και οι Εκδόσεις Έσοπτρον χαρίζουν σε 1 νικητή ένα αντίτυπο του βιβλίου «Κόκκινες Γραμμές – Οδηγός Ανθεκτικότητας».

Ακόμα κι όταν όλα γύρω σου μοιάζουν να καταρρέουν, η δύναμη είναι πάντα μέσα σου!
Με τόσα και τόσα που συμβαίνουν γύρω μας, τραυματίζεται και το καλό και η αισιοδοξία μας και η αντοχή μας. Όμως είναι μονόδρομος να μπορέσουμε να τα διατηρήσουμε όλα αυτά ζωντανά μέσα μας και γύρω μας. Δεν είναι απλά μια αναγκαιότητα επιβίωσης, αλλά είναι υποχρέωσή μας ως άνθρωποι να ζούμε τη ζωή μας και όχι να αφήνουμε να μας τρώνε τη ζωή οι περιορισμοί, οι φόβοι και οι άδικες για μας πεποιθήσεις μας.

Τι σε εμποδίζει να χαρείς τις ομορφιές της ζωής;
Οι στερεοτυπικές συμπεριφορές σου οι κόκκινες γραμμές σου, οι τοξικοί άνθρωποι, οι περιοριστικές πεποιθήσεις σου, η εικόνα για τον εαυτό σου, είναι κάποια από αυτά που σε κρατάνε μακριά από το να προοδεύσεις, να εμπιστευτείς, να αγαπήσεις, να χαρείς, να ονειρευτείς, να υλοποιήσεις.

Θέλω να ξέρεις και να θυμάσαι ότι είσαι ένα θαύμα!
Αναγνώρισε το θαύμα που είσαι, αγάπησε τον εαυτό σου και χτίσε κάτι καλύτερο και καινούριο για σένα. Σπάσε τις κόκκινες γραμμές που σε εμποδίζουν να βγεις στη ζωή, έτσι όπως σου αξίζει, ως μαχητής και δημιουργός. Γίνε ανθεκτικός στις δυσκολίες και τα προβλήματα, ενδυνάμωσε τον εαυτό σου, βάλε όρια στις ανθυγιεινές σχέσεις και ζήσε έτσι όπως ονειρεύτηκες, έτσι όπως θέλεις εσύ, έτσι όπως σου αξίζει. Μπορείς!

Οι φίλοι που θα αγοράσουν το βιβλίο ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ, αποκτούν αυτόματα ένα μοναδικό δώρο:
1 συνεδρία από την συγγραφέα που θα αφορά αυτοβελτίωση σε κάποιο θέμα, εσωτερική ενδυνάμωση ή αύξηση αυτοπεποίθησης διάρκειας 40′ λεπτών.
Προϋπόθεση η επίδειξη της απόδειξης αγοράς του βιβλίου. Επικοινωνείτε στο 6936217246 για το δωρεάν ραντεβού σας.

 

Λήξη διαγωνισμού: Τρίτη 21 Ιουνίου 2022, 12:00

Διαβάστε εδώ τους όρους Συμμετοχής

O τυχερός νικητής για το Instagram είναι knowledge_paths 

Η τυχερή νικήτρια για το Facebook είναι η Ζωή Τιμωνίδου

 

Το βιβλίο:

Τίτλος: Κόκκινες Γραμμές – Οδηγός Ανθεκτικότητας
Συγγραφείς: Νάνσυ Φωτοπούλου
Εκδόσεις: Έσοπτρον
Έτος Έκδοσης: 2022
Διαστάσεις: 14 x 21.
Tιμή: 22.80€
Σελίδες: 304
ISBN: 978-618-5579-08-1

Θέλω να το αγοράσω

 

Βιογραφικό συγγραφέα

Νάνσυ ΦωτοπούλουΗ Νάνσυ Φωτοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα και ζει και εργάζεται σ’ αυτήν τους περισσότερους μήνες του χρόνου. Είναι Ολιστική Θεραπεύτρια Φυσικών και Χειροπρακτικών μεθόδων, Σύμβουλος Ζωής Σωματικής & Ψυχικής Υγείας, N.L.P. Coach και Theta Healer. Και ενώ η ίδια είναι Εκπαιδεύτρια και Θεραπεύτρια, παραμένει λάτρης της άπειρης γνώσης που υπάρχει στο κόσμο, και δια βίου μαθήτριά της! Γιατί η γνώση με τις εμπειρίες είναι o πλούτος μας!!! Αγαπημένο της μότο: «Την Άνοιξη, αν δεν την βρεις, την φτιάχνεις…» ΟΔ. ΕΛΥΤΗΣΔείτε τα πλήρη στοιχεία της Νάνσυ Φωτοπούλου

Ευχαριστούμε τους χορηγούς επικοινωνίας diagonismos.gr,  kerdiseto.gr, likekaikerdise.gr, nethall.gr για την υποστήριξή τους.

 

Newsletter εγγραφή

 

Όμορφη Ζωή

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.

Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας