Κερδίστε το βιβλίο «Μια υπέροχη ζωή»

0
317

Η Όμορφη Ζωή και οι εκδόσεις Κλειδάριθμος  χαρίζουν σε 2 νικητές από 1 αντίτυπο του βιβλίου «Μια υπέροχη ζωή» του Frank Martela. 

Ένα ευφυές εγχειρίδιο που αντιμετωπίζει τα μεγαλύτερα ερωτήματα της ζωής με χιούμορ και διορατικότητα

Είναι η ευτυχία αυτοσκοπός; Τι κάνει τη ζωή ουσιώδη;Από την απαρχή της ανθρωπότητας αναρωτιόμαστε ποιο πραγματικά είναι το νόημα της ζωής και ο σκοπός της ύπαρξής μας. Ο ακαδημαϊκός και φιλόσοφος Φρανκ Μάρτελα εξετάζει με χιούμορ και διορατικότητα τα μεγαλύτερα ερωτήματα της ζωής, όπως τον λόγο για τον ποίο είμαστε δυσαρεστημένοι με το παρόν και διαρκώς επιθυμούμε κάτι περισσότερο από αυτό που βιώνουμε.

Ο συγγραφέας συγκεντρώνει μερικές από τις πιο συναρπαστικές ιδέες της Ιστορίας, της Φιλοσοφίας και της Ψυχολογίας και δίνει πρακτικές συμβουλές για το πώς μπορούμε να βρούμε περισσότερο νόημα στη ζωή μας. Το Μια υπέροχη ζωή είναι ένα απολαυστικό ανάγνωσμα για όλους, από τον εξειδικευμένο έως τον αρχάριο στο πεδίο της φιλοσοφίας, καθώς και για όποιον ενδιαφέρεται να αποκτήσει περισσότερο νόημα και αίσθηση σκοπού στη ζωή του.

Οι νικητές είναι:

@tzini.koliodimou
@giorgos.christou.7 

Λήξη διαγωνισμού: Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2021, 12:00

Διαβάστε εδώ τους όρους συμμετοχής.

Το βιβλίο:

Τίτλος: Μια υπέροχη ζωή
Συγγραφέας: Φρανκ Μάρτελα (Frank Martela)
Μετάφραση: Ευαγγελία Σταυροπούλου
Διαστάσεις: 14 x 20.5
Σελίδες: 224
Τύπος εξωφύλλου: Μαλακό
Ημερομηνία έκδοσης: 07/12/20
Τιμή: 15,50 €
ISBN: 978-960-645-102-7

 

Είπαν για το βιβλίο:

«Ο Μάρτελα έγραψε ένα αλφαβητάρι βασικών γνώσεων για την κατανόηση του παραλογισμού της σύγχρονης ζωής. Το Μια υπέροχη ζωή, φιλοσοφικά διεισδυτικό αλλά και εξαιρετικά εύληπτο, είναι ένα βιβλίο στο οποίο μπορείτε να ανατρέχετε καθώς αναζητάτε σκοπό στη ζωή σας.»
–Daniel H. Pink, συγγραφέας των best seller Πότε: Η επιστήμη του σωστού timing, Drive και To Sell is Human 

«Οι εντυπωσιακές ακαδημαϊκές γνώσεις αφομοιώνονται εύκολα χάρη στην καλογραμμένη, απλή και σαφή διατύπωση σημαντικών ιδεών. Το Μια υπέροχη ζωή είναι ευκολοδιάβαστο, και το χαρακτηρίζουν η διασκεδαστική αφήγηση, η ιστορία, η εμβρίθεια, η σαφής αντίληψη και o ψυχαγωγικός λόγος. Αν σας απασχολεί το νόημα της ζωής, αυτό το βιβλίο αποτελεί σημαντική πηγή αναφοράς.»
–Roy F. Baumeister, συγγραφέας του best seller Willpower και των The Power of Bad και Meanings of Life 

«Το Μια υπέροχη ζωή είναι ένας έξυπνος και εμπνευσμένος οδηγός που θα σας βοηθήσει να ζήσετε μια ζωή με νόημα. Με γνώμονα την ψυχολογία, τη φιλοσοφία και τη λογοτεχνία, το βιβλίο του Φρανκ Μάρτελα θα σας διασκεδάσει και θα σας μεταδώσει τη σοφία του.»
–Emma Seppala, συγγραφέας του Ο δρόμος της ευτυχίας

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα:

Ο Φρανκ Μάρτελα, PhD, είναι φιλόσοφος και ερευνητής Ψυχολογίας με ειδίκευση στη μελέτη του νοήματος στη ζωή. Άρθρα του έχουν δημοσιευτεί στο Scientific American Mind and Salon και το έργο του έχει προβληθεί από το Quartz και το BBC. Έχει προσκληθεί ως ομιλητής στα Πανεπιστήμια Στάνφορντ, Σάιμον Φρέιζερ. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα  γι’ αυτόν στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.frankmartela.com ή να τον ακολουθήσετε στο Twitter, @f_Martela.

Μπορείτε να βρείτε το βιβλίο εδώ: www.klidarithmos.gr

 

Ευχαριστούμε τους χορηγούς επικοινωνίας diagonismos.gr,  kerdiseto.gr, likekaikerdise.gr, nethall.gr για την υποστήριξή τους.

Newsletter εγγραφή

 

Όμορφη Ζωή Άρθρα

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.
Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας