Κερδίστε το βιβλίο “O Bούδας και ο Αϊνστάιν Παρέα σ’ ένα Μπαρ”

0
487

Η Όμορφη Ζωή και οι εκδόσεις Ιβίσκος χαρίζουν σε 2 νικητές από 1 αντίτυπο του βιβλίου “O Bούδας και ο Αϊνστάιν Παρέα σ’ ένα Μπαρ”.

Το «Ο Βούδας και ο Αϊνστάιν παρέα σ’ ένα μπαρ» πρεσβεύει την επαναστατική ιδέα, ότι η μακροζωία και η ευζωία είναι μία εγγενής μας δυνατότητα, μέχρι πρόσφατα ανεξερεύνητη.

Με τη βοήθεια μιας φανταστικής παρέας, στην οποία συμμετέχουν Βούδας, Αϊνστάιν, Μαντέλα, Λίνκολν, Δαρβίνος και Μ. Αλέξανδρος, το βιβλίο αυτό παρουσιάζει όλες τις τελευταίες επιστημονικές ανακαλύψεις -στην κοσμολογία, την νευροπλαστική, τη θεωρία των υπερ-χορδών, την επιγενετική, την ψυχολογία, την κοινωνιολογία κ.α.- και μας προσφέρει πολύτιμα πρακτικά εργαλεία για να ζήσουμε μία ποιοτική ζωή, με μεγαλύτερη διάρκεια, γεμάτη υγεία και ευεξία.

Μεταξύ άλλων περιλαμβάνει:

• Ασκήσεις που συντονίζουν και εναρμονίζουν τα συστήματα του οργανισμού μας
• Πρακτικές συνειδητότητας που εξαλείφουν το καθημερινό στρες
• Ανεκτίμητους κανόνες διατροφής, ωφέλιμους για μια ζωή
• Μοναδικά εργαλεία για κορυφαία απόδοση – σωματικά και πνευματικά
• Ειδικές οδηγίες για έναν τρόπο ζωής που εξασφαλίζει διαρκή ευεξία και πνευματική εγρήγορση

*Για τη δήλωση συμμετοχής χρειάζεται να έχετε λογαριασμό στο Instagram

Λήξη διαγωνισμού: Δευτέρα 18 Μαϊου 2020, 12:00

Διαβάστε εδώ τους όρους Συμμετοχής

Το βιβλίο

Συγγραφέας: Guy Joseph Ale
Τίτλος: O Bούδας και ο Αϊνστάιν Παρέα σ’ ένα Μπαρ
Σχήμα: 14 Χ 21
Εξώφυλλο: Mαλακό
Τιμή: 15,50€
Σελίδες: 336
Είδος: Δοκίμιο
Κατηγορία: Ευζωία
ISBN: 978-618-5093-88-4

Βιογραφικό συγγραφέα

Ο Guy Joseph Ale (1960 – 2018) είναι ιδρυτής και πρόεδρος των εργαστηρίων συμβουλευτικής Lifespan Seminar και διατέλεσε αντιπρόεδρος της Asia Pacific Association of Psychology. Υπήρξε καταξιωμένος οραματιστής στον τομέα της Ανθρώπινης Μακροζωίας και εντρύφησε στην έρευνα που συνδέει τις επιστημονικές, πνευματικές, συμπεριφορικές και εξελικτικές όψεις της ανθρώπινης συνείδησης, με τη μακροζωία και την υψηλή απόδοση σε συνθήκες καθημερινότητας.

Ήταν εξέχον μέλος του International Council of Professional, ενώ του απονεμήθηκε το βραβείο Eminent στο Παγκόσμιο Συνέδριο Ψυχολογίας το 2011 «σε αναγνώριση της πολύτιμης συνεισφοράς του στον τομέα της Μακροζωίας». Το εργαστήριό του Lifespan Seminar βραβεύτηκε ως το Καλύτερο Εργαστήριο Υγείας και Ευεξίας του Μπέβερλι Χιλς, ενώ κέρδιζε και το βραβείο Los Angeles Excellence Award στην κατηγορία της Συμβουλευτικής, για τέσσερα συνεχόμενα χρόνια.

Στο Χόλιγουντ ο Guy είχε χαϊδευτικά το παρατσούκλι «Σύμβουλος Ζωής των Σταρ». Οργάνωσε επί σειρά ετών διαλέξεις και σεμινάρια στις Ηνωμένες Πολιτείες, την Ευρώπη και την Ασία.
Περισσότερες πληροφορίες στο www.LifespanSeminar.com.

Βάλτε την παραγγελία σας με το κουπόνι Omorfizoi15 και κερδίστε έκπτωση 15%
Ισχύει για εσάς και τους φίλους σας, για όλα τα βιβλία των εκδόσεων Ιβίσκος !

Θέλω να το αγοράσω

Μαθήματα Θαυμάτων

Ευχαριστούμε τους χορηγούς επικοινωνίας diagonismos.gr,  kerdiseto.gr, likekaikerdise.gr, nethall.gr για την υποστήριξή τους.

 

Newsletter εγγραφή

 

Όμορφη Ζωή

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.

Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας