Κερδίστε το βιβλίο «Ο χορός του Σαμάνου»

1
223

Η Όμορφη Ζωή και οι Εκδόσεις Αρχαίας Ελληνικής και Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής χαρίζουν σε 1 τυχερό ένα αντίτυπο του βιβλίου «Ο χορός του Σαμάνου».

 

το νέο βιβλίο των δύο Γερμανίδων συγγραφέων Christine Li και Ulja Krautwald έρχεται να συμπληρώσει, ως ο Γιάνγκ πόλος, αυτό που ξεκίνησε με τον “Δρόμο της Αυτοκράτειρας“. Στον “Δρόμο της Αυτοκράτειρας”, το προηγούμενο βιβλίο των δυο συγγραφέων που έχουμε εκδόσει ήδη από το 2013, αναλύονται τα Κινέζικα μυστικά για την γυναικεία φύση. Στον “Χορό του Σαμάνου” αναλύονται τα Κινέζικα μυστικά για την ανδρική φύση. Έτσι λοιπόν είναι ευνόητοι οι λόγοι που καθιστούν αναγκαία την έκδοση του παρόντος βιβλίου, το οφείλουμε στους άνδρες.

Στην αρχαία Κίνα διέκριναν οκτώ ενεργειακούς τύπους σε σχέση με την προσωπικότητα: Το Βουνό, τον Κεραυνό, τον Άνεμο, τη Φωτιά, τη Γη, τη Λίμνη, τον Ουρανό και το Νερό. Αυτά τα οκτώ πορτραίτα περιγράφουν με μεγαλύτερη ακρίβεια από ότι τα ζώδια της αστρολογίας αυτά που πραγματικά χρειάζεται ένας άντρας και ποια καθήκοντα έχει να κάνει.

Όπως και οι ίδιοι οι άντρες, ποτέ δεν μένουν ακίνητα, ακολουθώντας τους δικούς τους κανόνες. Τα πορτραίτα είναι όπως ένας καθρέφτης. Οι άντρες τον κοιτάζουν και αναγνωρίζουν την ίδια τους τη φύση. Οι γυναίκες τον κοιτάζουν και αναγνωρίζουν πως ποτέ δεν πρόκειται να αλλάξουν τους άντρες. Μπορούν όμως να τους κατανοήσουν.

Ο “Χορός του Σαμάνου” είναι επί της ουσίας ένα βιβλίο Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής. Μέσα σ’ αυτό όμως, ο Δυτικός αναγνώστης μπορεί να βρει πληροφορίες για την ανθρώπινη φύση που δεν υπάρχουν ή δεν εντοπίζονται εύκολα στα επίσημα βιβλία της Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής.

Η τυχερή νικήτρια:
Μαρία Βαρούτη

Λήξη διαγωνισμού: Δευτέρα 19 Ιουλίου 2021, 12:00

Διαβάστε εδώ τους όρους Συμμετοχής

Το βιβλίο

Τίτλος: Ο χορός του Σαμάνου
Συγγραφέας: Christine Li, Ulja Krautwald
Μετάφραση- Επιμέλεια: Άσπα Ανωγιάτη
Πρόλογος: Αλέξανδρος Τηλικίδης
Εκδόσεις: Εκδόσεις Αρχαίας Ελληνικής και Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής
Σελίδες: 316
Διαστάσεις: 21×15
Εξώφυλλο: Μαλακό
ISBN: 978 960 9133685

Μπορείτε να βρείτε το βιβλίο εδώ: eshop.akadimia.gr

Ευχαριστούμε τους χορηγούς επικοινωνίας diagonismos.gr,  kerdiseto.gr, likekaikerdise.gr, nethall.gr για την υποστήριξή τους.

Newsletter εγγραφή

 

Όμορφη Ζωή Άρθρα

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

1 σχόλιο

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.
Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας