Κερδίστε το βιβλίο “Ο Δρόμος ο λιγότερο ταξιδεμένος”

2
537

Η Όμορφη Ζωή και οι εκδόσεις Πεδίο χαρίζουν σε 3 νικητές από 1 αντίτυπο του βιβλίου “Ο Δρόμος ο λιγότερο ταξιδεμένος”.

Ένα κλασικό πλέον βιβλίο από τον ψυχίατρο και συγγραφέα Μ. Σκοτ Πεκ. Σε αυτό, ο διάσημος γιατρός μάς παρουσιάζει τη νέα «ψυχολογία της αγάπης»: έναν διαφορετικό τρόπο να βλέπουμε τη ζωή, τον εαυτό μας και τους άλλους.

Οι εμβριθείς ιδέες, τα ζωντανά παραδείγματα, οι συναρπαστικές ιστορίες και τα τεκμηριωμένα επιστημονικά δεδομένα θα μας βοηθήσουν να κατανοήσουμε σε βάθος τον τρόπο με τον οποίο μπορούμε να διαχειριστούμε τα προβλήματά μας, να βελτιώσουμε τις σχέσεις μας και να βρούμε εσωτερική γαλήνη και φώτιση. Πορευόμενος μέσα στα δύσβατα μονοπάτια των ανθρώπινων ιδεών και σχέσεων, ο συγγραφέας ανοίγει για εμάς τον δρόμο προς την πνευματική ανάπτυξη και την εσωτερική ισορροπία.

Το βιβλίο “Ο δρόμος ο λιγότερο ταξιδεμένος” παραμένει, επί σειρά ετών, το πρώτο στη λίστα των best sellers του είδους του στις ΗΠΑ και στις άλλες αγγλόφωνες χώρες και έχει μεταφραστεί σε πάνω από 20 γλώσσες.

Λήξη διαγωνισμού: Δευτέρα 15 Ιουνίου 2020, 12:00

Διαβάστε εδώ τους όρους Συμμετοχής

Οι τυχερές νικήτριες είναι:
@katerina.lmr
@aimilia__nto
@panagiotis.floros

Το βιβλίο: 

Συγγραφέας: M. Scott Peck
Μετάφραση: Σοφία Ανδρεοπούλου
Εκδόσεις: Πεδίο Εκδοτική
Έτος Έκδοσης: 2020, Επετειακή Έκδοση
Σελίδες: 464
Διαστάσεις: 13.3 X 21 εκ.
Εξώφυλλο: Μαλακό
ISBN: 978-960-635-209-6

Έγραψαν για το βιβλίο :

«Ένα από τα 10 καλύτερα βιβλία αυτοβοήθειας όλων των εποχών».
The CS Monitor

«Συνδυάζοντας την ψυχολογία με την πνευματικότητα, τον χριστιανισμό με τον βουδισμό, την καλβινιστική ηθική με την ψυχοθεραπεία, το βιβλίο του Peck αποτελεί πλέον έναν από τους πυλώνες της σύγχρονης θρησκευτικής- θεραπευτικής κουλτούρας μας».
Publishers Weekly

«Ένα μεγάλο μέρος της γοητείας του βιβλίου είναι η εξαιρετική ισορροπία που επιτυγχάνει μεταξύ επιστήμης και θρησκείας, αποδεικνύοντας ότι καμιά από τις δύο δεν είναι ανώτερη της άλλης […] Ένα υπέροχο ανάγνωσμα για όσους ασχολούνται και με τις δύο πλευρές αυτού του φάσματος».
Four Minute Books

Βιογραφικό συγγραφέα

Ο M. Scott Peck γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη το 1936 και πέθανε στο Κονέκτι κατ το 2005. Αποφοίτησε από τα Πανεπιστήμια Harvard και Case Western Reserve και στη συνέχεια υπηρέτησε στα ιατρικά τάγματα του αμερικανικού στρατού μέχρι το 1972, οπότε άρχισε να εργάζεται ιδιωτικά. Το 1984 ίδρυσε μαζί με τη σύζυγό του το Ίδρυμα για την Ενθάρρυνση της Κοινότητας, έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό στον οποίο αφιέρωσε σημαντικό μέρος του χρόνου και της περιουσίας του. Έγραψε πολλά βιβλία και έδωσε αναρίθμητες διαλέξεις σε όλο τον κόσμο. Το πιο διάσημο από τα έργα του είναι Ο δρόμος ο λιγότερο ταξιδεμένος, στο οποίο παρουσιάζει τη βασική θεωρία του για τη ζωή, τους ανθρώπους και την αγάπη.
www.mscottpeck.com

Μπορείτε να βρείτε το βιβλίο εδώ: e-pediobooks.gr

 

Ευχαριστούμε τους χορηγούς επικοινωνίας diagonismos.gr,  kerdiseto.gr, likekaikerdise.gr, nethall.gr για την υποστήριξή τους.

 

Newsletter εγγραφή

 

Όμορφη Ζωή

2 Σχόλια

  1. ΙΔΑΝΙΚΟ ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΜΑΣ , ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.

Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας