Κερδίστε το βιβλίο “Οι Τρεις Αποτυχίες”

0
302

Η Όμορφη Ζωή και οι εκδόσεις Ιβίσκος χαρίζουν σε 1 νικητή 1 αντίτυπο του βιβλίου «Οι Τρεις Αποτυχίες».

Μπορεί να βγει κάτι καλό, μέσα από μία αποτυχία;
Βέβαια και μπορεί. Πόσο μάλλον από τρεις!

Και δεν εννοώ να επιζητάμε αποτυχίες και απορρίψεις. Εάν, όμως, κάποιος σου πει «όχι», σημαίνει ότι προσπαθείς να κάνεις κάτι διαφορετικό στη ζωή σου.

Αυτό που χρειάζεται να σε ανησυχήσει είναι εάν έχεις πολύ καιρό να δεχθείς μια απόρριψη, να αποτύχεις σε κάτι. Είναι ένα δείγμα ότι δεν προσπαθείς να εξελιχθείς και παίζεις εκ του ασφαλούς.

Μέσα από τις Τρεις Αποτυχίες, θα ανακαλύψεις:

  • Τον τρόπο για να επικοινωνείς πιο ποιοτικά και πιο αποτελεσματικά τόσο με τους άλλους, όσο και με τον ίδιο σου τον εαυτό.
  • Τις τεχνικές για να ακούς πραγματικά τους συνομιλητές σου, αλλά και να διεκδικείς αυτά που επιθυμείς.
  • Τις ενέργειες για να εκφράζεις τα συναισθήματά σου με τον καλύτερο τρόπο και να καταπολεμάς το άγχος και την αναβλητικότητα.
  • Τις γνώσεις για να καταλαβαίνεις πότε ο συνομιλητής σου λέει ψέματα, εάν έχει χάσει το ενδιαφέρον του ή υπάρχει ερωτική διάθεση.
  • Το σχέδιο για να αποκτήσεις υγιείς συνήθειες και να πετυχαίνεις στόχους, που μέχρι τώρα φάνταζαν ανυπέρβλητοι.
  • Τις δεξιότητες για να ενισχύσεις την αυτοπεποίθησή σου και την αυτοεκτίμησή σου.
  • Τη νοοτροπία για να αξιοποιήσεις τη δυναμική σου και να ζήσεις ελεύθερα και παραγωγικά.

Τέλος, να θυμάσαι:

Όταν σκέφτεσαι κάτι έντονα και δεν μπορείς να το βγάλεις από το μυαλό σου, αξίζει να πάρεις το ρίσκο. Όσες φορές και να το δοκίμασες μέχρι τώρα. Όσες φορές και να απέτυχες. Αξίζει να προσπαθήσεις.

Έστω για μια τελευταία φορά.

Το βιβλίο περιέχει δώρο Podcast αυτοβελτίωσης από τον ίδιο τον συγγραφέα.

 

Είπαν για το βιβλίο:

” Τον Νίκο τον πρωτοάκουσα σε μια ομιλία του που με είχε καθηλώσει.
Πιο πολύ, όμως, με καθήλωσε το νεαρό της ηλικίας του σε συνδυασμό με το ώριμο της αντίληψής του και το ακατάπαυστα φιλομαθές του χαρακτήρα του.
«Οι Τρεις Αποτυχίες» είναι ένα γνήσιο δημιούργημα του Νίκου. Συμπυκνωμένο, μεστό, βαθύ. Πολυσχιδές και ώριμο. Νεανικό κι όμως σοφό.
Το συνιστώ ανεπιφύλακτα. „

Στέφανος Ξενάκης, Συγγραφέας

 

” Ποτέ δεν έχεις μία δεύτερη ευκαιρία για να κάνεις μία καλή πρώτη εντύπωση. Πολύ συχνά δεν έχει σημασία τι θα πεις αλλά πώς θα το πεις. Η τέχνη της επικοινωνίας αποτελεί ένα από τα μεγάλα ατού όσων γνωρίζουν πώς να την εξασκήσουν.

Στο βιβλίο ο συγγραφέας περιγράφει με υποδειγματικό και κατανοητό τρόπο τον ιδανικό τρόπο επικοινωνίας για κάθε περίσταση, είτε πρόκειται για έναν νέο ερωτικό σύντροφο, είτε για έναν νέο φίλο, είτε για μία νέα συνεργασία.

Μέσα από τη γνώση και την εμπειρία του συγκεκριμένου βιβλίου, ο συγγραφέας σε καθοδηγεί προσφέροντας απλόχερα ιδιαίτερες δεξιότητες, όχι μόνο στο πώς να απολαύσεις και να επιτύχεις την επικοινωνία σου με νέους ανθρώπους, αλλά επίσης και πώς θα διαχειριστείς και θα βελτιώσεις τις ήδη υπάρχουσες σχέσεις σου, ακόμα και με τον ίδιο σου τον εαυτό.

Η εμπειρία είναι μία γνώση που συνήθως κερδίζεται όταν ήδη έχεις χάσει πολύτιμο χρόνο μέσα από τα καθημερινά στραβοπατήματα της ζωής. Το βιβλίο «Οι Τρεις Αποτυχίες» αποτελεί τον απόλυτο οδηγό για να δημιουργήσεις το δικό σου σχέδιο ζωής για μια ζωή όπως ακριβώς την επιθυμείς. „

Ευάγγελος Ζουμπανέας
Συγγραφέας,
CEO Κέντρου Εκπαίδευσης
& Αντιμετώπισης Διατροφικών Διαταραχών keadd.gr

 

 

Λήξη διαγωνισμού: Δευτέρα 4 Ιουλίου 2022, 12:00

Διαβάστε εδώ τους όρους Συμμετοχής

O τυχερός νικητής για το Instagram είναι ο vasiliospigas

Η τυχερή νικήτρια για το Facebook είναι η Σοφία Ρουσοπούλου

 

Το βιβλίο:

Συγγραφέας: Νίκος Γιαννακόπουλος
Τίτλος: Οι τρεις αποτυχίες
Σχήμα: 14 Χ 21
Εξώφυλλο: Mαλακό
Σελίδες: 392
Κατηγορία: Αυτοβελτίωση
ISBN: ISBN 978-618-5505-56-1
Tιμή: 16,90€

Μπορείτε να βρείτε το βιβλίο εδώ: iviskospublications.gr

Βάλτε την παραγγελία σας με το κουπόνι Omorfizoi15 και κερδίστε έκπτωση 15%
Ισχύει για εσάς και τους φίλους σας, για όλα τα βιβλία των εκδόσεων Ιβίσκος !

Θέλω να το αγοράσω

 

Βιογραφικό συγγραφέα

Ο Νίκος Γιαννακόπουλος είναι υποψήφιος Διδάκτωρ Μάρκετινγκ και Public Speaking Coach στους theSPEAKERS. Έχει σπουδάσει Οικονομικά και Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς. Παράλληλα, έχει ολοκληρώσει την εκπαίδευσή του σε θέματα προσωπικής ανάπτυξης στο κέντρο Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών ως πιστοποιημένος Coach. Η διδακτορική του διατριβή αφορά τη μελέτη της μη λεκτικής επικοινωνίας στη διαδικασία πώλησης και γενικότερα στο μάρκετινγκ, ενώ η διπλωματική του σχετιζόταν με τη γλώσσα του σώματος σε επίπεδο ηγετών. Ο Νίκος πιστεύει στη δύναμη της επικοινωνίας, καθώς και στη σύνδεση των ανθρώπων που μπορεί να αλλάξει την καθημερινότητα, αλλά και την ίδια τη ζωή. Το αγαπημένο του απόφθεγμα είναι: «Η ποιότητα της ζωής μας δεν εξαρτάται τόσο από αυτά που μας συμβαίνουν, αλλά από το πώς αντιδρούμε σε αυτά που μας συμβαίνουν».

Πηγή: iviskospublications.gr

 

Newsletter εγγραφή

 

Όμορφη Ζωή Άρθρα

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.

Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας