Κερδίστε το βιβλίο “Όλυμπος Μαινόμενος”

0
113

Η Όμορφη Ζωή και οι εκδόσεις Ιβίσκος χαρίζουν σε 1 νικητή 1 αντίτυπο του βιβλίου «Όλυμπος Μαινόμενος».

Μέσα στις σκιές των δασών του Ολύμπου διατηρήθηκαν οι θρύλοι και οι παραδόσεις.

Οι παλιές ιστορίες των ανθρώπων δεν ξεχάστηκαν, ενώ δημιουργήθηκαν και νέες το ίδιο σπουδαίες. Οι άνθρωποι εκείνης της εποχής τυραννισμένοι από το βάρος της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, διαθέτοντας πενιχρά μέσα, καλούνταν να πάρουν σημαντικές αποφάσεις για τη συνέχιση ή τον αφανισμό του Γένους των Ελλήνων.

Το δαχτυλίδι του Μίνωα επιτέλεσε με τον τρόπο του ένα μοναδικό έργο, δίνοντας την αρχέγονη δύναμη στους απλούς ανθρώπους της εποχής να αντέξουν την καταδυνάστευση των δυνάμεων που κυρίευσαν τον αρχαίο τόπο. Να διατηρήσουν τις μνήμες τους και να συνεχίσουν τις ζωές τους σε απομονωμένα χωριά πάνω στις δύσβατες πλαγιές των άγριων βουνών της Ελλάδας.

Ένας νέος Αντίμαχος και ένας καλόγερος ζώντας μέσα στις πλαγιές του Ολύμπου διηγούνται τις ζωές τους και δένουν όλες τις ιστορίες που προηγήθηκαν.

Ο «Όλυμπος Μαινόμενος» αναδεικνύει δύο ξεχωριστές ιστορικές στιγμές μέσα από τις απλές ζωές ανώνυμων ηρώων. Η τελευταία μάχη των Μακεδόνων με τους Ρωμαίους στην Πύδνα και το τέλος της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας αναπλάθονται μέσα στις σελίδες του βιβλίου έχοντας όμως σαν οδηγό τους ανώνυμους ανθρώπους του βουνού.

Αν και διαβάζεται ανεξάρτητα, αποτελεί το τελευταίο μέρος της τριλογίας, ακολουθώντας τους «Μακεδόνες του Αλέξανδρου» και τους «Κρήτες του Μίνωα».

 

Λήξη διαγωνισμού: Δευτέρα 11 Ιουλίου 2022, 12:00

Διαβάστε εδώ τους όρους Συμμετοχής

Η τυχερή νικήτρια για το Instagram είναι η tsantirahelen 

Ο τυχερός νικητής για το Facebook είναι ο Βασίλης Πίγκας 

 

Το βιβλίο:

Συγγραφέας: Αντώνης Καπίδης
Τίτλος: Όλυμπος Μαινόμενος
Σχήμα: 14 Χ 21
Εξώφυλλο: Mαλακό
Σελίδες: 360
Κατηγορία: Ελληνική Λογοτεχνία
ISBN: ISBN 978-618-5505-51-6
Tιμή: 16,20€

Μπορείτε να βρείτε το βιβλίο εδώ: iviskospublications.gr

Βάλτε την παραγγελία σας με το κουπόνι Omorfizoi15 και κερδίστε έκπτωση 15%
Ισχύει για εσάς και τους φίλους σας, για όλα τα βιβλία των εκδόσεων Ιβίσκος !

Θέλω να το αγοράσω

 

Βιογραφικό συγγραφέα

Ο Αντώνης Καπίδης γεννήθηκε το 1963, είναι εκπαιδευτικός εν ενεργεία και κατοικεί στη Θεσσαλονίκη. Όντας ανήσυχο πνεύμα, ασχολήθηκε με τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και τον προγραμματισμό τους, τη ζωγραφική, το Θέατρο Σκιών και φυσικά το διάβασμα . Είναι φανατικός φιλόζωος και υπέρμαχος της περιβαλλοντικής εκπαίδευσης των παιδιών, έτσι ώστε να δημιουργηθεί μια ισχυρή βάση ανθρώπων που θα αγαπήσουν και θα προσπαθήσουν περισσότερο για τον κόσμο μας. Αυτόν τον καιρό εργάζεται πάνω στο επόμενο βιβλίο του που θα έχει επιρροές από αντίστοιχα θέματα και συνάμα μια φουτουριστική εικόνα του πλανήτη μας.

Πηγή: iviskospublications.gr

 

Newsletter εγγραφή

 

Όμορφη Ζωή Άρθρα

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.

Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας