Κερδίστε το βιβλίο «Όταν δεν ξέρεις από πού σου ήρθε»

0
276

Η Όμορφη Ζωή και οι εκδόσεις Κλειδάριθμος χαρίζουν σε 1 νικητή ένα αντίτυπο του βιβλίου «Όταν δεν ξέρεις από πού σου ήρθε».

«Το να μη σηκώνεσαι όρθια είναι αυτό που σε κρατά καθηλωμένη κάτω.»

με το χαρακτηριστικό της χιούμορ, την ανυπόκριτη ειλικρίνεια και προσωπικές ιστορίες βγαλμένες από τη ζωή, η Ρέιτσελ Χόλις σου δείχνει πώς να αδράξεις τις δύσκολες στιγμές για να τις μετατρέψεις σε διδακτικές εμπειρίες.

Φόβος. Θλίψη. Απώλεια. Προδοσία. Στα «δύσκολα» της ζωής –όταν πεθαίνει ένα αγαπημένο πρόσωπο, όταν παίρνεις διαζύγιο, όταν χάνεις τη δουλειά σου– το να προχωρήσεις μοιάζει ανέφικτο καθώς οι μέρες σου κυριαρχούνται από τη θλίψη και την αβεβαιότητα. Ωστόσο, όπως γράφει η Ρέιτσελ, είναι στο δικό σου χέρι το πώς θα ξεπεράσεις τις δυσκολίες? μπορείς να επιλέξεις να μάθεις και να εξελιχθείς, αλλάζοντας προς το καλύτερο, ή να καθηλωθείς σε ό,τι σε πληγώνει.

Για τη Ρέιτσελ, μια γεμάτη ζωή είναι αυτή που έχει σκοπό και εστιάζει στα ουσιώδη. Σε αυτό το μικρό βιβλίο, εμπνευσμένο και φιλόδοξο, μιλά για μεγάλα συναισθήματα και προσφέρει μια σανίδα σωτηρίας μετά από σκληρές και απρόβλεπτες δοκιμασίες.

Η Rachel Hollis συνδέεται με ένα εξαιρετικά αφοσιωμένο και ολοένα αυξανόμενο παγκόσμιο κοινό γυναικών, οι οποίες εκτιμούν την ανυποκρισία και την αισιοδοξία της. Είναι από τις πιο περιζήτητες ομιλήτριες με αντικείμενο την παρακίνηση διαθέτει ένα κορυφαίο επιχειρηματικό podcast και είναι μια περήφανη μαμά τεσσάρων παιδιών, η οποία αξιοποιεί τη διαδικτυακή πλατφόρμα της προκειμένου να ενδυναμώνει και να εμψυχώνει γυναίκες σε όλο τον κόσμο.

Ο τυχερή νικήτρια:
Αγγελική Μπράιλα

Λήξη διαγωνισμού: Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2021, 12:00

Διαβάστε εδώ τους όρους Συμμετοχής

Το βιβλίο:

Συγγραφέας: Rachel Hollis
Μετάφραση: Δέσποινα Αλεξανδρή
Εκδόσεις: Κλειδάριθμος
Σελίδες: 192
Τιμή: 12,96€
Εξώφυλλο: Μαλακό
Έτος έκδοσης: 2021
Διαστάσεις: 14 x 20,5 εκ.
ISBN: 978-960-645-232-1

 

 

Μπορείτε να βρείτε το βιβλίο εδώ: www.klidarithmos.gr

 

Η Ρέιτσελ Χόλις έθεσε τα θεμέλια της εταιρικής της ταυτότητας σε θέματα lifestyle και της μιντιακής εταιρείας της με την ίδια ανεπιτήδευτη ειλικρίνεια και ένθερμη κοινωνική ευαισθησία που την έφεραν δύο φορές στην πρώτη θέση της λίστας συγγραφέων των New York Times με τις περισσότερες πωλήσεις για τα βιβλία της “Κορίτσι ξύπνα!” και “Κορίτσι σταμάτα να ζητάς συγγνώμη!” που κυκλοφορούν από τις Εκδόσεις Κλειδάριθμος. Μπορείτε να κάνετε παρέα με τη Ρέιτσελ Χόλις στο @MsRachelHollis και να ανακαλύψετε περισσότερα στο TheHollisCo.com

Ευχαριστούμε τους χορηγούς επικοινωνίας diagonismos.gr,  kerdiseto.gr, likekaikerdise.gr, nethall.gr για την υποστήριξή τους.

 

Newsletter εγγραφή

 

Όμορφη Ζωή Άρθρα

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.

Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας