Η Όμορφη Ζωή και οι Εκδόσεις Αρχαίας Ελληνικής και Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής χαρίζουν σε 3 νικητές από 1 αντίτυπο του βιβλίου “Περί Φύσεως παιδιού – Οδηγός Φυσικής Θεραπείαςτου Αλέξανδρου Ι. Τηλικίδη.

Οι λύσεις οι οποίες προτείνονται στο παρόν βιβλίο βασίζονται στην αρχαία γνώση. Στην αρχαία Ελληνική και την Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική. Στον Ιπποκράτη και τον Κίτρινο Αυτοκράτορα.

Το κύριο θεραπευτικό εργαλείο το οποίο συστήνεται είναι η διατροφή. Δυστυχώς ζούμε σε μια εποχή όπου η διατροφή, ειδικά των παιδιών έχει ξεφύγει απ’ την επαφή της με την παράδοση του κάθε τόπου. Αυτό βέβαια είναι ολέθριο, όμως δεν είμαστε σε θέση ακόμα να κατανοήσουμε τις συνέπειες μιας τέτοιας παρέκκλισης.
Η διατροφή ήταν, είναι και θα είναι το βασικό θεραπευτικό εργαλείο για την αντιμετώπιση οποιασδήποτε νοσηρής κατάστασης σε παιδιά και ενηλίκους.
Η διατροφή είναι το μέσον με το οποίο η γιατρειά των απλών ανθρώπων μπορεί να ξαναστεγαστεί στα σπίτια τους.


Εκδόσεις Αρχαίας Ελληνικής και Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής
Σωκράτους 24
14561 Κηφισιά, Αττική
www.akadimia.gr
info@akadimia.gr

Λήξη διαγωνισμού: Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019, 10:00 μμ

Οι τυχεροί νικητές είναι:
Ευσεβία Τσακιριδου evitsakiridou89@gmail.com Ήπειρος – Μακεδονία – Θράκη
Υπάτιος Βαρελάς yvar@gmx.com Αττική
Χριστίνα Άμπου-Νεγκμ chnegm@yahoo.gr Αττική

Ευχαριστούμε τους χορηγούς επικοινωνίας saveandwin.gr, nethall.gr, ediagonismoi.gr, diagonismos.gr, kerdiseto.gr, e-contest.grlikekaikerdise.com για την υποστήριξή τους.

Όμορφη Ζωή

Στην Όμορφη Ζωή είμαστε αφιερωμένοι με πάθος στο σκοπό να ενημερώνουμε τους ανθρώπους για τους δρόμους που υπάρχουν για να βελτιώσουν την ζωή τους.
Στόχος μας να αποτελεί την πρώτη επιλογή για κάθε αναγνώστη που θέλει να διανύσει το ταξίδι της ζωής του όμορφα και με θετικό τρόπο.
Αν θέλεις κι εσύ να συμμετέχεις στην ομάδα μας, σαν αρθρογράφος ή συνεργάτης, στείλε μας μήνυμα στο info@omorfizoi.gr
Όμορφη Ζωή

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Εναλλακτικές διακοπές
Εναλλακτικές διακοπές

3 Σχόλια

  1. […] Κερδίστε το βιβλίο “Περί Φύσεως παιδιού – Οδηγός … Οι λύσεις οι οποίες προτείνονται στο παρόν βιβλίο βασίζονται στην αρχαία γνώση. Στην αρχαία Ελληνική και την Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική. Στον Ιπποκράτη και τον Κίτρινο Αυτοκράτορα. Το κύριο θεραπευτικό εργαλείο το οποίο συστήνεται είναι η διατροφή. Λήξη διαγωνισμού: Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019, 10:00 μμ […]

Σχολιάστε

Εναλλακτικά, συνδεθείτε με...
Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.