Κερδίστε το βιβλίο “Είμαι ένα άλλο ΕΣΥ” | Εκδόσεις Ιβίσκος

12
797

Η Όμορφη Ζωή και οι εκδόσεις Ιβίσκος χαρίζουν σε 3 νικητές από 1 αντίτυπο του βιβλίου “Είμαι ένα άλλο ΕΣΥ” της Priya Kumar.

Το βιβλίο μάς καλεί σ’ ένα ταξίδι παρέα με τη συγγραφέα, η οποία πριν από χρόνια προσπάθησε να αποδράσει από έναν κόσμο, στον οποίο η ίδια δεν έβρισκε πλέον κανένα νόημα. Φεύγουμε μαζί της στην Ολλανδία, όπου θα συμμετάσχει σε μια σειρά από εκπληκτικά δρώμενα και τελετές ιθαγενών σαμάνων, με τη βοήθεια των οποίων θα συνειδητοποιήσει ότι ο μόνος τόπος για να αλλάξει κανείς και να διορθώσει τα κακώς κείμενα στη ζωή του βρίσκεται μέσα μας!

Κάθε κεφάλαιο μας επιφυλάσσει κι από μία έκπληξη, η οποία οδηγεί σε νέες συνειδητοποιήσεις για τον εαυτό μας. Κάθε σελίδα είναι κι από μία αφήγηση εσωτερικού αγώνα, υπέρβασης και νίκης. Θα πιάσουμε τον εαυτό μας να ταυτίζεται με πολλά σημεία του βιβλίου, αναγνωρίζοντας προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε οι ίδιοι, βρίσκοντας ταυτόχρονα τις κατάλληλες απαντήσεις.

Ένα βιβλίο γεμάτο μεταμορφωτικές γνώσεις, ενοράσεις και αλήθειες, που έχει τη δύναμη να αφυπνίσει τον καλύτερο εαυτό μας, και μας δίνει την ενέργεια να βαδίσουμε στη ζωή μας τον δρόμο που πάντα γνωρίζαμε ότι ήταν ο σωστός για μας, αλλά δεν είχαμε το θάρρος να ακολουθήσουμε…

Η συγγραφέας

Priya_Kumar

Εκτός από ομιλήτρια για θέματα προσωπικής ανάπτυξης και εξαιρετικά επιτυχημένη συγγραφέας, η Priya Kumar είναι πρόεδρος της εταιρείας “Συστήματα Εκπαίδευσης Priya Kumar”.  Έχει συνεργαστεί με τα σημαντικότερα ονόματα του επιχειρηματικού κόσμου. Οι διαδραστικές και, συχνά, αντισυμβατικές μέθοδοι εκπαίδευσης που εφαρμόζει, επιτυγχάνουν με συνέπεια τον απολύτως επιθυμητό στόχο, αποδίδοντας τα πιο χειροπιαστά αποτελέσματα. Η Priya αρθρογραφεί σε κορυφαίες εφημερίδες, ενώ παράλληλα κάνει ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές παρουσιάσεις με θέμα τη σχέση ανάμεσα στην Παρώθηση και την Κορυφαία Απόδοση. Συγγραφέας των επιτυχιών Licence To Live και The Perfect World, η Priya έχει αλλάξει τις ζωές ανθρώπων σε ολόκληρο τον κόσμο χάρη στο δεινό αφηγηματικό της ταλέντο.

Εκδόσεις Ιβίσκος
Αγίου Νικολάου 8, Μαρούσι 15122
Τηλέφωνο: 210-8021333
Website: http://www.iviskospublications.gr
Mail: [email protected]

Λήξη διαγωνισμού: Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2018, 10:00 μμ

Παρακαλούμε διάβαστε και τους όρους συμμετοχής, πριν συμπληρώσετε τα στοιχεία σας.

Ευχαριστούμε τους χορηγούς επικοινωνίας saveandwin.gr, nethall.gr, ediagonismoi.gr, diagonismos.gr, kerdiseto.gr, e-contest.gr για την υποστήριξή τους.

Όμορφη Ζωή

12 Σχόλια

  1. Βιβλίο το καλύτερο δώρο.
    Πάντα με επιτυχίες και χαμόγελα πολλά.
    Ευχαριστούμε πολύ

    • Οι τυχεροί έχουν ενημερωθεί στο mail που έγραψαν στην δήλωση συμμετοχής.
      Βάσει του νέου νόμου προσωπικών δεδομένων, δεν επιτρέπεται η δημόσια εμφάνιση των στοιχείων τους.

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.

Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας