Κερδίστε το βιβλίο “Σκέψεις και Συναισθήματα”

0
219

Η Όμορφη Ζωή και οι εκδόσεις Ζουρούδη χαρίζουν σε 1 νικητή 1 αντίτυπο του βιβλίου Σκέψεις και Συναισθήματα 

 

Ακολούθησε την εσωτερική σου γνώση και βρες τη δύναμή σου!

Μια συλλογή κειμένων όπου η Εύη Ζουρούδη συνδέεται με την EvangElia, την εσωτερική πηγαία γνώση της, και με διαισθητική γραφή αποτυπώνει όλα όσα κάθε στιγμή μπορούν να δώσουν, να εξηγήσουν, να ερμηνεύσουν, να δημιουργήσουν, να γεννήσουν Σκέψεις και Συναισθήματα, που μας οδηγούν στην Αλήθεια μας και την Εσωτερική μας Δύναμη.

Η τυχερή νικήτρια:
Τόνια Λεοντσίνη

Λήξη διαγωνισμού: Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2021, 12:00

Διαβάστε εδώ τους όρους Συμμετοχής

Το βιβλίο:

Συγγραφέας: Ζουρούδη Έυη
Εκδόσεις: Εκδόσεις Ζουρούδη
Σελίδες: 80
Τιμή: 12,80€
Εξώφυλλο: Μαλακό
Διαστάσεις: 14 x 21 cm
ISBN: 978-618-85171-0-3

Μπορείτε να βρείτε το βιβλίο εδώ

 

 

«Αυτό το βιβλίο είναι ένα υπέροχο ταξίδι, φωτεινό, εμπνευσμένο… στις εποχές της ψυχής μας. Βοηθά κάθε έναν από εμάς όπως εκείνος το έχει ανάγκη κι ανοίγει τους ορίζοντες μας στην Ελπίδα…»

– Σοφία Αλμυράντη

«Η Εύη είναι μια μεγάλη αγκαλιά, μια εξαίρετη συνοδοιπόρος, μία πυξίδα…-σου ανοίγει τους ορίζοντες, τους δρόμους που εσύ δεν βλέπεις για να επιλέξεις την κατεύθυνση.
Η ζεστασιά της, οι γνώσεις της και η καθοδήγησή της με βοηθάνε να ανακαλύψω τους δικούς μου χαμένους ορίζοντες. Ο κόσμος μου γίνεται πιο ωραίος χάρη στη βοήθειά της. Κάθε μήνυμά της είναι μια νέα αρχή!»

– Ελισάβετ Βασιλείου

«Κάθε φράση της Εύης μού δίνει ό,τι χρειάζομαι, όταν το χρειάζομαι για να συνεχίζω τη διαδρομή μου και να έρχομαι πιο κοντά στον αληθινό μου εαυτό!»

– Χρυσάννα Πογαριάν

«Τα κείμενα της EvangElia είναι γεμάτα Φως. Κάθε κείμενο, κάθε πρόταση και κάθε λέξη ανθίζουν μέσα μου. Ηρεμούν την ψυχή μου, ξεθολώνουν το μυαλό μου και φωτίζουν τον δρόμο μου, τον δρόμο που οδηγεί στη δική μου αλήθεια, τη δική μου ευτυχία!»

– Μαίρη Μάλλη

Εύη Ζουρούδη

Εύη ΖουρούδηΣκοπός της ζωής της είναι να βοηθάει και να οδηγεί τους ανθρώπους ώστε να επανασυνδεθούν και να συμφιλιωθούν με τον αληθινό τους εαυτό.
Ο απλός τρόπος που επικοινωνεί, η διορατικότητα, η θεραπευτική της ενέργεια, το επιστημονικό της υπόβαθρο καθώς και η αυθεντική προσέγγισή της, συμβάλλουν στην αποτελεσματική και ευχάριστη καθοδήγηση των ανθρώπων να συνειδητοποιήσουν την προσωπική τους δύναμη και να ζήσουν μια ζωή γεμάτη νόημα.
Παρέχει προσωπικές συνεδρίες, διαδραστικά σεμινάρια και μαθήματα.

 

Newsletter εγγραφή

 

Όμορφη Ζωή Άρθρα

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.

Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας