Κερδίστε το βιβλίο “Το Απόλυτο Βιβλίο για τη Γλώσσα του Σώματος στο Διαδίκτυο”

0
301

Η Όμορφη Ζωή και οι εκδόσεις Ιβίσκος χαρίζουν σε 1 νικητή 1 αντίτυπο του βιβλίου “Το Απόλυτο Βιβλίο για τη Γλώσσα του Σώματος στο Διαδίκτυο”

 

Οι άνθρωποι χρησιμοποιούν τη γλώσσα του σώματος για να συνδεθούν και να χτίσουν εμπιστοσύνη. Όσο όμως η επικοινωνία τείνει να γίνεται εξ ολοκλήρου πίσω από μια οθόνη, τα παραδοσιακά σημάδια της γλώσσας του σώματος δεν είναι πια ορατά. Ή μήπως είναι;

Απαντήσεις σε μέιλ που περιμένεις και περιμένεις. Βιντεοκλήσεις γεμάτες αμηχανία, έλλειψη σύνδεσης και ομαδικότητας. Μπερδεμένα γραπτά μηνύματα. Αντιφατικά σημεία στίξης που μπορεί να σημαίνουν οτιδήποτε. Είναι συχνά δύσκολο να καταλάβεις τις προθέσεις των άλλων ακόμα και μετά από χρόνια καθημερινής επαφής. Σκεφτείτε πόσο πιο σύνθετο φαντάζει κάτι τέτοιο στη διαδικτυακή επικοινωνία, όταν υπάρχει περίπτωση τον άνθρωπο που βρίσκεται στην άλλη μεριά της οθόνης να μην τον έχεις γνωρίσει ποτέ.

Στο Απόλυτο Βιβλίο για τη Γλώσσα του Σώματος στο Διαδίκτυο, η Erica Dhawan, γνωστή για τις ιδέες της σχετικά με τη συνεργασία των ανθρώπων και παθιασμένη με την ανθρώπινη επικοινωνία, χρησιμοποιώντας έναν συνδυασμό πρωτότυπης έρευνας και ευφάνταστης αφήγησης, αποκρυπτογραφεί τα νέα αυτά σημάδια και ενδείξεις που έχουν αντικαταστήσει την παραδοσιακή γλώσσα του σώματος ανάμεσα στα φύλα, τις γενιές και τους πολιτισμούς.

Στην πραγματική ζωή, μπορεί να γέρνουμε μπροστά, να σταυρώνουμε τα πόδια, να χαμογελάμε, να κατανεύουμε και να κοιτάμε τον άλλο στα μάτια, θέλοντας να δείξουμε ότι ακούμε και διατηρούμε το ενδιαφέρον μας αμείωτο. Στον κόσμο του διαδικτύου, όμως, ακούμε προσεκτικά, όταν διαβάζουμε προσεκτικά. Μέσω της γραφής μας δείχνουμε ενσυναίσθηση. Και μια απλή τηλεφωνική, ή μέσω βίντεο, κλήση είναι ισοδύναμη με χίλια μέιλ.

Το Απόλυτο Βιβλίο για τη Γλώσσα του Σώματος στο Διαδίκτυο θα μετατρέψει τις καθημερινές σου παρερμηνείες σε ένα σύνολο απόλυτα κατανοητών κανόνων, που σκοπό έχουν να προωθήσουν την επαφή σου με τους άλλους, ανεξαρτήτως της απόστασης που σας χωρίζει.

Η Erica Dhawan ερευνά μια ευρεία γκάμα αλληλεπιδράσεων –από μεγάλες τηλεδιασκέψεις μέχρι καθημερινά μέιλ, γραπτά μηνύματα και προσωπικά μηνύματα μέσω διαδικτύου– και προσφέρει ιδέες αλλά και λύσεις για να χτίσεις εμπιστοσύνη και αμεσότητα σε έναν κόσμο που ολοένα μεταβάλλεται.

 

Ο τυχερός νικητής:
Ανδρέας Γκούβας

 

Λήξη διαγωνισμού: Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2022, 12:00

Διαβάστε εδώ τους όρους Συμμετοχής

Το βιβλίο:

Τίτλος: Το Απόλυτο Βιβλίο για τη Γλώσσα του Σώματος στο Διαδίκτυο
Συγγραφέας: Erica Dhawan
Εκδόσεις: Ιβίσκος
Σχήμα: 14 Χ 21
Τιμή: 16,90 €
Σελίδες: 384
Γλώσσα βιβλίου: Ελληνικά
ISBN: 978-618-5505-38-7

 

 

Μπορείτε να βρείτε το βιβλίο εδώ: iviskospublications.gr 

 

Βάλτε την παραγγελία σας με το κουπόνι Omorfizoi15 και κερδίστε έκπτωση 15%
Ισχύει για εσάς και τους φίλους σας, για όλα τα βιβλία των εκδόσεων Ιβίσκος !

Θέλω να το αγοράσω

 

Newsletter εγγραφή

 

Όμορφη Ζωή Άρθρα

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.
Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας