Κερδίστε το βιβλίο Σκέψου και Πλούτισε

1
350

Η Όμορφη Ζωή και οι εκδόσεις Κλειδάριθμος χαρίζουν σε 2 νικητές από 1 αντίτυπο του βιβλίου “Σκέψου και Πλούτισε”.

Ο σημαντικότερος οδηγός επιτυχίας που γράφτηκε ποτέ.

Γραμμένο το 1937 μετά από 25ετή έρευνα, το βιβλίο αυτό θεωρείται ένα από τα διεθνώς αναγνωρισμένα αριστουργήματα στον τομέα της προσωπικής ανάπτυξης.

Η φιλοσοφία του βιβλίου επικεντρώνεται στην παραδοχή ότι κάθε στόχος μπορεί να κατακτηθεί μέσω του οραματισμού του και της φαντασίας. Μπορεί κανείς να γίνει ό,τι το μυαλό του θεωρεί πιθανό. O Χιλ αποκαλύπτει μια διαχρονική και παντοδύναμη φόρμουλα επιτυχίας που μας δίνει τη δυνατότητα να κατακτήσουμε τους πιο πολύτιμους στόχους μας.

Σε αντίθεση με τις περισσότερες εκδόσεις του βιβλίου του Χιλ, αυτή η έκδοση επαναφέρει το αριστούργημά του στην αρχική του μορφή και πρόθεση. Περιλαμβάνει σημαντικό υλικό για το πώς να ευημερήσετε σε δύσκολες οικονομικές περιόδους, το οποίο είχε αφαιρεθεί από μεταγενέστερες εκδόσεις, αλλά είναι απίστευτα επίκαιρο σήμερα. Αυτή είναι η μόνη έκδοση που περιέχει πλήρη σχολιασμό και χρήσιμο ευρετήριο, τα οποία παρέχουν σημαντικές λεπτομέρειες για τη ζωή του Χιλ και την εποχή του, για τη διά βίου έρευνά του και για τους ηγέτες των επιχειρήσεων και της βιομηχανίας, τους οποίους μελέτησε προκειμένου να συγκεντρώσει τις ανεκτίμητες βασικές αρχές της επιτυχίας που θα ανακαλύψετε σε αυτό το βιβλίο.

Λήξη διαγωνισμού: Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2020, 12:00

Διαβάστε εδώ τους όρους Συμμετοχής

Οι τυχεροί νικητές είναι :
@sert.fas
@maria_mpamicha

Το βιβλίο:

Συγγραφέας: Napoleon Hill
Μετάφραση: Ευαγγελία Σταυροπούλου
Εκδόσεις: Κλειδάριθμος
Σελίδες: 512
Διαστάσεις: 14 x 20,5 εκ.
Χρώμα: Μονόχρωμο
Εξώφυλλο: Μαλακό
Ημερομηνία Έκδοσης: 13/03/2020

Είπαν για το βιβλίο:

«Αυτό είναι το καλύτερο βιβλίο για την προσωπική επιτυχία που γράφτηκε ποτέ. Με αυτό έγινα εκατομμυριούχος – ξεκινώντας από το μηδέν.»
–Brian Tracy, συγγραφέας του Getting rich your own way

Το κλασικότερο όλων των κλασικών βιβλίων
–Harvey MacKay, συγγραφέας του Swim by the sharks without being eaten alive

Διάβασα το Σκέψου και πλούτισε πριν από πολλά χρόνια και με βοήθησε να γίνω ο μεγαλύτερος πωλητής στον κόσμο. Αποτελεί υποχρεωτικό ανάγνωσμα αν θέλετε να γίνετε κάποιος.
-Joe Girard, No 1 πωλητής παγκοσμίως, όπως πιστοποιείται από το Βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες

Σύντομα βιογραφικά

O Ναπόλεον Χιλ γεννήθηκε στη Βιρτζίνια και εργάστηκε σε εφημερίδες από την ηλικία των 13 ετών. Μετά από μιας καθοριστικής σημασίας συνέντευξη με τον Άντριου Καρνέγκι, ξεκίνησε μια πολυετή έρευνα σχετικά με το πώς τα ισχυρά πρόσωπα κατακτούν την επιτυχία. Τα συμπεράσματα αυτής της έρευνας περιλαμβάνονται στο βιβλίο του Σκέψου και Πλούτισε. Ο Ν. Χιλ απεβίωσε στη Ν. Καρολίνα το 1970 σε ηλικία 87 ετών.

Ο Ρος Κόρνγουελ είναι ακαδημαϊκός, συγγραφέας και εκδότης. Είναι πρόεδρος και διευθ. σύμβουλος των οργανισμών Mindpower Press, Achieve it και Cornwell Associates.

Πηγή: klidarithmos.gr

 

Ευχαριστούμε τους χορηγούς επικοινωνίας diagonismos.gr,  kerdiseto.gr, likekaikerdise.gr, nethall.gr για την υποστήριξή τους.

 

Newsletter εγγραφή

 

Όμορφη Ζωή

1 σχόλιο

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.

Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας