Κερδίστε το βιβλίο «Συζητήσεις με τον Θεό»

0
182

Η Όμορφη Ζωή και οι εκδόσεις Πεδίο χαρίζουν σε 1 τυχερό ένα αντίτυπο του βιβλίου «Συζητήσεις με τον Θεό». 

 

στην εισαγωγή του βιβλίου Συζητήσεις με τον Θεό – Βιβλίο 1, ο Neale Donald Walsch πληροφορεί τους αναγνώστες ότι το Βιβλίο 2 καταπιάνεται με τις «παγκόσμιες προκλήσεις που αντιμετωπίζει η ανθρωπότητα». Σε αυτό το βιβλίο, λοιπόν, ο Θεός ακούει τα γενικότερα προβλήματα του ανθρώπου, τα αδιέξοδα και τα ολισθήματά του σε οικουμενικό επίπεδο. Και στον διά- λογο αυτόν ο Θεός δεν επικρίνει, αλλά μας δίνει την ευκαιρία να κοιτάξουμε μέσα μας και να αντλήσουμε τη δύναμη που έχουμε κρυμμένη και μπορεί να αλλάξει όσα σκοτεινά συμβαίνουν γύρω μας, αλλά και να οδηγήσει σε ένα συλλογικό φωτεινό μέλλον.

Τα βιβλία της σειράς «Συζητήσεις με τον Θεό» είναι από τα πιο δημοφιλή βιβλία πνευματικότητας που έχουν εκδοθεί τα τελευταία 50 χρόνια. Έχουν πουλήσει εκατομμύρια αντίτυπα και έχουν μεταφραστεί σε περισσότερες από 20 γλώσσες σε όλο τον κόσμο.

Μας καθοδηγούν πώς να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις του 21ου αιώνα, σε ατομικό και παγκόσμιο επίπεδο.

Το βιβλίο:

Τίτλος: Συζητήσεις με τον Θεό
Συγγραφέας: Neale Donald Walsch
Εκδόσεις: Πεδίο
Σχήμα: 14,5 X 23
Εξώφυλλο: Mαλακό
Tιμή: 16,90 €
Σελίδες: 400
ISBN: 978-960-635-452-6

Βρείτε το βιβλίο εδώ

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τον ιστότοπο των εκδόσεων Πεδίο 

Λήξη διαγωνισμού: Δευτέρα 30 Mαίου 2022, 12:00
Διαβάστε εδώ τους όρους Συμμετοχής

Η τυχερή νικήτρια είναι η @elen_tagara 

Σχετικά με τον Συγγραφέα

Ο Neale Donald Walsch είναι ένας σύγχρονος «πνευματικός αγγελιαφόρος», τα λόγια του οποίου αγγίζουν τους ανθρώπους με πολύ ουσιαστικό τρόπο. Εκδηλώνοντας πολύ νωρίς το ενδιαφέρον του για τη θρησκεία και δημιουργώντας βαθιά σύνδεση με την πνευματικότητα, ο Walsch πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του χτίζοντας μια επιτυχημένη καριέρα, αναζητώντας ωστόσο το βαθύτερο νόημα της ύπαρξης πριν βιώσει τις περίφημες «Συζητήσεις του με τον Θεό». Η σειρά των βιβλίων «Συζητήσεις με τον Θεό», που προέκυψε από αυτές τις πνευματικές συναντήσεις, έχει μεταφραστεί σε 37 γλώσσες, αγγίζοντας εκατομμύρια αναγνώστες που οι ζωές τους άλλαξαν προς το καλύτερο.

Ευχαριστούμε τους χορηγούς επικοινωνίας diagonismos.gr,  kerdiseto.gr, likekaikerdise.gr, nethall.gr για την υποστήριξή τους.

 

Newsletter εγγραφή

 

Όμορφη Ζωή Άρθρα

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.

Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας