Η Όμορφη Ζωή και οι εκδόσεις ETRA χαρίζουν σε 2 νικητές από 1 αντίτυπο του βιβλίου “Το Ρεύμα του Γκράαλ, το Μυστήριο του Μιχαήλ και η Νέα Ίσιδα (Τόμος Α)”.

Το βιβλίο διερευνά από πολλές και απρόσμενες πλευρές τη σημασία της επο­χής μας, καθιστώντας μας ικανούς να κάνουμε το πρώτο βήμα προς μια κατα­νόηση των παγκόσμιων συμβάντων υπό το φως της Πνευματικής Επιστήμης.

Ήρθε ο καιρός που ο άνθρωπος πρέπει να λάβει το φως του πνεύματος μέσα από μια ελεύθερη, εσωτερική πράξη. Όλη η σύγχυση και η έλλειψη σαφήνειας μέσα στην οποία ζουν σήμερα οι άνθρωποι προέρχεται από το γεγονός ότι πρέπει να λάβουν κάτι που όμως δεν θέλουν ακόμα να λάβουν: μια εντελώς νέα κατανόηση των πραγμάτων.

Σήμερα βρισκόμαστε μπροστά σε μια ανυπολόγιστης σημασίας συγκυρία της ανθρώπινης εξέλιξης. Ενώ ο πνευματικός κόσμος στρέφεται προς το μέρος μας διατεθειμένος να φανερωθεί με μεγάλη αποκαλυπτική ισχύ, ο άνθρωπος χρειάζεται να βρει τη δύναμη να απελευθερωθεί από την αντι-εξελικτική εμπλοκή του στην ύλη και να καλωσορίσει εκ νέου τις πνευματικές αποκαλύψεις.

Εντέλει δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία, σε αυτή την εποχή των μεγάλων αποφάσεων, όσοι δεν βρουν τον δρόμο τους προς το Πνεύμα, θα ζημιώσουν αποφασιστικά τη ζωή της ψυχής τους για την επόμενη ενσάρκωση.

Διαβάστε εδώ περισσότερα για το βιβλίο

Λήξη διαγωνισμού: Δευτέρα 24/2/2020, 12:00

 

Οι τυχεροί νικητές είναι:
olgas_house_halikounas @olga_agious
papadas.kostas @georgechalkiadakis88

 

ETRA Publishing

ETRA Publishing
Ευεργετών 7
17563 Παλαιό Φάληρο, Αθήνα
Τηλέφωνο: 210 9811753
Fax: 210 9811753
www.etra.gr
[email protected]

 

 

Newsletter εγγραφή

 

Όμορφη Ζωή

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Σχολιάστε

Για να καταχωρήσετε το σχόλιο σας, συνδεθείτε με...Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας