Η Όμορφη Ζωή και οι εκδόσεις Ιβίσκος χαρίζουν σε 2 νικητές από 1 αντίτυπο του βιβλίου O Δρόμος προς τον Αληθινό σου Εαυτό, των Ian Morgan Cron και Suzanne Stabile.

 

• Πωλήσεις που ξεπέρασαν τα 2.000.000 αντίτυπα

• Υποψήφιο για καλύτερο βιβλίο χρονιάς των βραβείων Foreword INDIES

• Σημαντικό Ανάγνωσμα της λίστας της Missio Alliance

Το Εννεάγραμμα είναι ένα πανάρχαιο σύστημα ανάλυσης προσωπικότητας, που περιγράφει με αξιοθαύμαστη ακρίβεια τον χαρακτήρα μας, τις εγγενείς μας αδυναμίες και προτερήματα, τον τρόπο με τον οποίο συνδεόμαστε και αλληλεπιδρούμε με τους άλλους, καθώς και τους τομείς στους οποίους μπορούμε να διαπρέψουμε στη ζωή. Μας δείχνει τον δρόμο να έρθουμε σε επαφή με τον αληθινό μας εαυτό και, τελικά, με τον Θεό μέσα μας.

Στο βιβλίο Ο Δρόμος προς τον Αληθινό σου Εαυτό, ο Ίαν Μόργκαν Κρον και η Σούζαν Σταμπίλ μας προσφέρουν μια πολύ ιδιαίτερη προσέγγιση ―έναν πρακτικό και κατανοητό τρόπο― για να μας εισάγουν στη σοφία του Εννεαγράμματος, ώστε να αποκτήσουμε βαθύτερη γνώση του εαυτού μας, συμπόνοια για τους άλλους και αγάπη για τον Θεό. Πρόκειται για ένα βιβλίο, γεμάτο πολύτιμες γνώσεις και έξυπνες ιστορίες, που θα μας επιτρέψει να εμβαθύνουμε στους εννέα τύπους του Εννεαγράμματος, να κατανοήσουμε γιατί ο κόσμος σκέφτεται, νιώθει και ενεργεί με συγκεκριμένο τρόπο, και προπαντός να κάνουμε ευθύς αμέσως την μεγάλη υπέρβαση, τις απαραίτητες αλλαγές στη ζωή μας και να βρούμε τον αληθινό μας προορισμό!

Οι τυχερές νικήτριες είναι:

@eleni_harisi
@fanidrouga
 

Λήξη διαγωνισμού: Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2021, 12:00

Διαβάστε εδώ τους όρους Συμμετοχής

Το βιβλίο:

Τίτλος: O Δρόμος προς τον Αληθινό σου Εαυτό
Συγγραφείς: Ian Morgan Cron & Suzanne Stabile
Εκδόσεις: Ιβίσκος
Σχήμα: 14 Χ 21
Εξώφυλλο: Mαλακό
Tιμή: 17€
Σελίδες: 392
Είδος: Δοκίμιο
Κατηγορία: Συμβουλευτική Ψυχολογία
ISBN: 978-618-5505-04-2

Βιογραφικά συγγραφέων

Ο Ίαν Μόργκαν Κρον είναι επιτυχημένος συγγραφέας, καταξιωμένος ομιλητής, δάσκαλος της μεθόδου του Εννεαγράμματος, καταρτισμένος ψυχοθεραπευτής, βραβευμένος συνθέτης της Γκόσπελ μουσικής και ιερέας της Επισκοπικής  Εκκλησίας. Το συγγραφικό του έργο περιλαμβάνει ακόμα το μυθιστόρημα Chasing Francis και το αυτοβιογραφικό μυθιστόρημα Jesus, My Father, the CIA, and Me. Ο Ίαν αξιοποιεί πολλούς κλάδους ―από την ψυχολογία και τις τέχνες, μέχρι το χριστιανικό πνεύμα και τη θεολογία― για να βοηθήσει τους ανθρώπους να έρθουν σε ουσιαστική επικοινωνία με τον αληθινό τους εαυτό, με τον Θεό και το μυστήριο της ζωής. Ζει με τη σύζυγό του Ανν στο Νάσβιλ, στο Τενεσί.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τον ιστότοπο, www.ianmorgancron.com.

Η Σούζαν Σταμπίλ είναι διεθνώς αναγνωρισμένη ομιλήτρια και συγγραφέας του βιβλίου The Path Between Us. Εκτός από εξειδικευμένη δασκάλα της μεθόδου του Εννεαγράμματος, η Σούζαν αξιοποιεί τόσο τα γνωστικά εφόδια που αποκόμισε από το πανεπιστήμιο Southern Methodist, όσο και τις δεξιότητες που απέκτησε από τις εμπειρίες της ζωή της, ως κοινωνική λειτουργός, μητέρα τεσσάρων παιδιών και σύζυγος κληρικού. Η διδασκαλία της φέρνει πάντα νέα πνοή, αφού είναι ένα αλησμόνητο μείγμα χιούμορ, ειλικρίνειας και αυθεντικότητας. Με τον σύζυγό της Τζόζεφ έχουν ιδρύσει τους οργανισμούς Life in the Trinity Ministry και Micah Center στο Ντάλας, στο Τέξας.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τους ιστότοπους www.lifeinthetrinityministry.com και www.suzannestabile.com

Αποσπάσματα από το βιβλίο

«Είναι ζήτημα αυτογνωσίας. Οι περισσότεροι θεωρούν ότι αντιλαμβάνονται ποιοι είναι, ενώ δεν ξέρουν» μου εξήγησε ο αδελφός Ντέιβ. «Δεν αμφισβητούν το πρίσμα μέσα απ’ το οποίο βλέπουν τον κόσμο — από πού τους έχει προκύψει αυτό το πρίσμα, πώς έχει διαμορφώσει τη ζωή τους, ούτε καν αν η εικόνα της πραγματικότητας που τους δίνει είναι αληθινή ή διαστρεβλωμένη. Ακόμη πιο ανησυχητικό είναι ότι οι περισσότεροι δεν κατανοούν πώς τα πράγματα που τους βοήθησαν να επιβιώσουν ως παιδιά τώρα τους κρατούν πίσω ως ενηλίκους. Κοιμούνται».

«Κοιμούνται;» επανέλαβα και το ύφος μου μαρτυρούσε τη σύγχυσή μου…

…«Όσα δεν γνωρίζουμε για τον εαυτό μας μπορεί —ή μάλλον είναι βέβαιο— να βλάψουν πρώτα εμάς, για να μη μιλήσουμε για τους άλλους» εξήγησε στρέφοντας το δάχτυλό του πρώτα σ’ εμένα και μετά στον εαυτό του.

«Για όσο παραμένουμε στο σκοτάδι και δεν αντιλαμβανόμαστε το πώς βλέπουμε τον κόσμο, αλλά και τα τραύματα ή τις πεποιθήσεις που μας διαμόρφωσαν, είμαστε δέσμιοι της ιστορίας μας. Θα συνεχίσουμε να ζούμε τη ζωή μας στον αυτόματο πιλότο. Τελικά θα συνηθίσουμε να επαναλαμβάνουμε τα ίδια λάθη στη ζωή μας σε τέτοιο βαθμό που θα μας αποκοιμίσουν. Πρέπει να ξυπνήσουμε».

Να ξυπνήσω… Αυτό ακριβώς επιθυμούσα κι εγώ.

«Το Εννεάγραμμα βοηθά τους ανθρώπους να αναπτύξουν την απαραίτητη αυτογνωσία για να κατανοήσουν και το ποιοι είναι, αλλά και τους λόγους που αντιλαμβάνονται τον κόσμο και συνδέονται με τον κόσμο με έναν συγκεκριμένο τρόπο…» συνέχισε ο αδελφός Ντέιβ.

Μπορείτε να βρείτε το βιβλίο εδώ: iviskospublications.gr

Μαθήματα Θαυμάτων

Ευχαριστούμε τους χορηγούς επικοινωνίας diagonismos.gr,  kerdiseto.gr, likekaikerdise.gr, nethall.gr για την υποστήριξή τους.

Newsletter εγγραφή

 

Όμορφη Ζωή Άρθρα

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.

Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας