Κερδίστε το βιβλίο “Η Πτώση και η Άνοδος της Κίνας”

3
409

Η Όμορφη Ζωή και οι Εκδόσεις Αρχαίας Ελληνικής και Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής χαρίζουν σε 3 νικητές από 1 αντίτυπο του βιβλίου “Η Πτώση και η Άνοδος της Κίνας”.

Το έργο αυτό, “Η Πτώση και η Άνοδος της Κίνας: Θεραπεύοντας το τραύμα της Ιστορίας”, ιχνηλατεί την πορεία της χώρας από τον 17ο αιώνα έως το σήμερα και προσφέρει μια εξήγηση της συλλογικής νοοτροπίας που επέτρεψε στην Κίνα να έρθει αντιμέτωπη με την υπεροχή της δυτικής επιστήμης και τεχνολογίας, να δεσμευτεί για την αναπτυσσόμενη αυτοδιάγνωσή της που εμπεριέχει την εντυπωσιακή άνθηση και τη ραγδαία μεταμόρφωσή της.

Το βιβλίο αυτό διαπραγματεύεται την ιστορική πορεία της Κίνας από το 1644 μέχρι τις μέρες μας. Η περίοδος αυτή, έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο στην πτώση και παρακμή της πάλαι πότε κραταιάς Αυτοκρατορίας του Κέντρου και στην ανάδειξη μιας καινούριας Κίνας, δυνατής όσο παλιά και αξιοσέβαστης όσο ποτέ. Όλα τα γεγονότα που έπαιξαν ρόλο και καθόρισαν την ιστορική πορεία απ’ την πτώση στην ανόρθωση, αναλύονται με ιδιαίτερο τρόπο απ’ τον Γερμανό συγγραφέα Paul Unschuld.


Εκδόσεις Αρχαίας Ελληνικής και Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής
Σωκράτους 24
14561 Κηφισιά, Αττική

 

Λήξη διαγωνισμού: Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018, 10:00 μμ

Οι τυχεροί νικητές είναι:
ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΥΛΑ ΕΥΘΥΜΙΑ [email protected]
Πανταζή Κατερίνα [email protected]
Μπεκιαρη Ανθουλα [email protected]

Ευχαριστούμε τους χορηγούς επικοινωνίας saveandwin.gr, nethall.gr, ediagonismoi.gr, diagonismos.gr, kerdiseto.gr, e-contest.gr για την υποστήριξή τους.

Όμορφη Ζωή

3 Σχόλια

  1. Βιβλίο το καλύτερο δώρο.
    Πάντα με επιτυχίες καλές δουλειές με χαμόγελα πολλά
    Ευχαριστούμε πολύ

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.
Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας