Η Όμορφη Ζωή και οι εκδόσεις Πεδίο χαρίζουν σε 3 νικητές από 1 αντίτυπο του βιβλίου «Το Υπέρτατο Μυστικό» (The Greatest Secret).

 

Δεκατέσσερα χρόνια μετά «Το Μυστικό» συνεχίζεται…
«Το Υπέρτατο Μυστικό» (The Greatest Secret) κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2020 σε παγκόσμια πρώτη έκδοση και ταυτόχρονα στην ελληνική γλώσσα από τις Εκδόσεις Πεδίο.

Όταν καταλάβεις πως η ελευθερία σού ανήκει…

Χάναμε την αλήθεια επί χιλιάδες χρόνια, επειδή δεν βλέπαμε αυτό που βρισκόταν ακριβώς μπροστά στα μάτια μας.

Μας αποσπούν πολύ εύκολα την προσοχή τα προβλήματά μας, τα γεγονότα που συμβαίνουν στον κόσμο, και έχουμε χάσει τη μεγαλύτερη ανακάλυψη που μπορούμε να κάνουμε, η οποία βρίσκεται ακριβώς μπροστά μας – μια ανακάλυψη που μπορεί να μας βγάλει από την κατάσταση του πόνου και να χαρίσει στη ζωή μας διαρκή ευδαιμονία και ευτυχία.

Κάθε ερώτηση θα απαντηθεί, κάθε επιθυμία θα ικανοποιηθεί.
Δεν θα χρειαστεί να φοβηθείτε ξανά, δεν θα χρειαστεί να υποφέρετε ξανά.
Αυτή είναι η μεγαλύτερη αποκάλυψη στη ζωή σας.
Αυτό είναι το πεπρωμένο σας.

Οι νικητές είναι:

@dimitra_tsou
@ioanna.niacha
@chrysatom

Λήξη διαγωνισμού: Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2021, 12:00

Διαβάστε εδώ τους όρους Συμμετοχής

Το βιβλίο:

Συγγραφέας: Rhonda Byrne
Εκδόσεις: Πεδίο Εκδοτική
Σελίδες: 272
Τιμή: 15,90€
Εξώφυλλο: Σκληρό
Έτος έκδοσης: 2020
Διαστάσεις: 15.24 x 20 cm
ISBN: 978-960-635-302-4

Μπορείτε να βρείτε το βιβλίο εδώ: e-pediobooks.gr

Το νέο, πολυαναμενόμενο και πιο σημαντικό έως σήμερα έργο της συγγραφέως του παγκόσμιου εκδοτικού φαινομένου του 2006, «Το Μυστικό», το οποίο μεταφράστηκε σε περισσότερες από 50 γλώσσες και ξεπέρασε σε πωλήσεις τα 30 εκατομμύρια αντίτυπα σε όλο τον κόσμο.

Το συναρπαστικό ταξίδι συνεχίζεται και αναμένεται μεγαλειώδες. Η πολυτάλαντη Rhonda Byrne επιστρέφει με «Το Υπέρτατο Μυστικό» (The Greatest Secret) και με μια πανίσχυρη πρόσκληση, έως και πρόκληση, για να ανακαλύψουμε την αλήθεια και την παντοτινή ευτυχία.

Ένα βιβλίο που μας αποκαλύπτει αλήθειες μοναδικές για την ανθρώπινη φύση και το σύμπαν που την αγκαλιάζει. Ένα βιβλίο γεμάτο απλά καθημερινά μαθήματα, ανεκτίμητη βοήθεια για κάθε έναν από εμάς, μια έκδοση που μας προσφέρει απλόχερα άμεσες και εύκολες πρακτικές, ικανές να εξαλείψουν κάθε φόβο, αγωνία, αβεβαιότητα και πόνο. Ένα εμβληματικό ανάγνωσμα που αποτυπώνει γλαφυρά τη μεγαλύτερη ανακάλυψη της ανθρώπινης φύσης και μας φωτίζει τον δρόμο για μια βαθιά ευτυχισμένη, ευλογημένη ζωή.

Αν «Το Μυστικό» κατάφερε να εμπνεύσει και να αλλάξει τη ζωή μας, «Το Υπέρτατο Μυστικό» θα μας μεταφέρει πέρα από τον υλικό κόσμο, στο σύμπαν της πνευματικότητας και της σοφίας όπου τα πάντα είναι πιθανά. «Το Υπέρτατο Μυστικό», το βιβλίο που περίμεναν για χρόνια εκατομμύρια αναγνώστες σε όλο τον κόσμο, είναι επιτέλους εδώ, σε μια στιγμή που το χρειαζόμαστε ίσως περισσότερο από ποτέ.

 

Newsletter εγγραφή

 

Όμορφη Ζωή Άρθρα

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.

Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας