ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ | Το ραδιόφωνο είναι η καλύτερη παρέα στις δύσκολες στιγμές!

0
17

Στις δύσκολες στιγμές που περνάμε, το ραδιόφωνο είναι η καλύτερη παρέα!! Και το ραδιόφωνο της στροφής είναι ζωντανό, ενεργό και… προφυλαγμένο.

 

σε μια προσπάθεια να αντισταθούμε στην επίθεση του κορονοϊού και με όλες της προφυλάξεις σε πλήρη έκταση, το Ραδιόφωνο της Στροφής εγκαινιάζει κάθε Δευτέρα και Τετάρτη (εκτός της 25ης Μαρτίου), στις 15:00, μια σειρά επαναλήψεων των εκπομπών που κάνει η ομάδα ραδιοφώνου των γονιών του Προγράμματος με ενεργητική συμμετοχή της ομάδας ραδιοφώνου της Θεραπευτικής Κοινότητας, Προσωπικού και Εθελοντών του ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ !

Για να θυμηθούμε, να συγκινηθούμε, να ενημερωθούμε και κυρίως για να δείξουμε ότι … «Στα ζόρικα ….συνεχίζουν οι Ζόρικοι».

Τη Δευτέρα 23 Μαρτίου στις 15:00 έγινε η πρώτη εκπομπή << Ραδιόφωνο για μένα σημαίνει…>> (σε επαάληψη). Πρόκειτα για μια εκπομπή που έκανε η νεοσύστατη τότε ομάδα ραδιοφώνου των γονιών, με τη πολύτιμη βοήθεια της Ειρήνης Γαβαλά, Εθελόντρια του ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ.

Κάθε Δευτέρα και Τετάρτη στις 15:00 «Στροφή στο ραδιόφωνο», στο διαδικτυακό μας Ραδιόφωνο που με μουσική, εκπομπές και σποτ συνεχίζει να εκπέμπει 24 ώρες το 24ωρο!!!

Μείνετε συντονισμένοι στη συχνότητα του Web Radio Strofi και… μην ξεχνάτε να στέλνετε τα σχόλια και τις ιδέες σας στο e-mail του σταθμού: [email protected]

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλέφωνο 210  8822122 ή να επισκεφτείτε τους παρακάτω ιστότοπους :

http://www.kethea-strofi.gr/article.php?id=1451
http://www.kethea-strofi.gr/webradio.php
http://live24.gr/radio/generic.jsp?sid=1470

 

Newsletter εγγραφή

 

Όμορφη Ζωή Άρθρα

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.

Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας