Της Μαρίας Κουκουβέ

Αν δεν γνωρίζετε το ζώδιό σας στον κινέζικο ζωδιακό, μπορείτε να ενημερωθείτε στο άρθρο: Τα δώδεκα κινέζικα ζώδια | Σε ποιο ανήκουμε;

Προβλέψεις μηνός Απριλίου

Κινέζικη αστρολογία | Μηνιαίες προβλέψεις Απριλίου - Της Μαρίας Κουκουβέ

Ο Μήνας του Υδάτινου Δράκου

Ο Μήνας του Δράκου ανήκει στο τρίγωνο του Νερού και έρχεται σε σύγκρουση με το στοιχείο της φωτιάς του Πετεινού του έτους που διανύουμε, αυτή η σύγκρουση δείχνει ότι θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί με τα οικονομικά μας, ώστε να μην χάσουμε χρήματα.

Η σύγκρουση αυτή επίσης συνιστά προσοχή στην διαχείριση του λόγου, γιατί μπορεί να παρασυρθούμε και να πούμε λόγια που ίσως δεν χρειάζονται.

Για αρμονία αυτόν τον μήνα καλό θα ήταν να έχετε μια πράσινη πέτρα, όπως είναι η αβέντουρινη. 

 

ΠΟΝΤΙΚΟΣ

 Οι δυσκολίες που περάσατε τους δύο προηγούμενους μήνες δίνει τη θέση του σε πιο ευχάριστες μέρες. Θα έχετε ενθουσιασμό αυτό το μήνα για να κάνετε πράγματα και με έντονο πάθος να τα πραγματοποιήσετε. Θα έχετε αναγνώριση και πρόοδο όσοι εργάζεστε σε εταιρείες. Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα για να ξεκινήσετε νέους στόχους.

ΒΟΔΙ

Η φυσική σας κατάσταση θα είναι ευάλωτη αυτό το μήνα εξαιτίας του άστρου Heavenly Sha. Να είστε προσεκτικοί στις δραστηριότητες σας και να αποφεύγετε επικίνδυνα σπορ. Επίσης δεν είναι καλό το διάστημα για να δανείζετε χρήματα σε φίλους και κοντινά σας άτομα.

ΤΙΓΡΗΣ

Θα έχετε ελάχιστο χρόνο αυτό το μήνα για τους στενούς σας ανθρώπους λόγω του άστρου Heavenly tears. Θα νιώσετε αποκομμένοι και θα έχετε την αίσθηση ότι σας λείπουν. Να προσέχετε τα λόγια σας εξαιτίας της πίεσης που θα έχετε από την εργασία σας. Να είστε ανοιχτοί σε επικοινωνία μαζί τους για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις.

Κινέζικη αστρολογία | Μηνιαίες προβλέψεις Απριλίου - Της Μαρίας Κουκουβέ

ΛΑΓΟΣ

Θα χρειαστεί έξτρα προσπάθεια για να επιτύχετε τους στόχους σας αυτό το μήνα. Να είστε υπομονετικοί και να μεταθέσετε τους στόχους σας γιατί θα υπάρξουν εμπόδια που δεν μπορείτε να τα προβλέψετε. Χρησιμοποιήστε αυτήν την περίοδο για να εξελίξετε τα σχέδια σας και να ρυθμίσετε τη στρατηγική σας. Να είστε επιμελείς στην εργασία σας για να αποφύγετε λάθη που θα υποβαθμίσουν την προσπάθεια σας.

ΔΡΑΚΟΣ

Αυτός ο μήνας δείχνει ότι θα έχετε υπερβολική εργασία και θα χρειαστεί να προσέξετε τις συνήθειες σας στη δουλειά. Πρέπει να ξοδεύετε με σύνεση γιατί είναι ένας μήνας με πιθανές απώλειες για τα οικονομικά σας. Κρατήστε χαμηλό προφίλ και με περισσότερη διακριτικότητα στους γύρω σας.

ΦΙΔΙ

Ένα πολύ ευχάριστο γεγονός θα συμβεί αυτό το μήνα είτε με την οικογένεια σας είτε με τους φίλους σας. Αδράξτε αυτή την ευκαιρία για να έρθετε πιο κοντά με τους γνωστούς σας καθώς και με άτομα γνώριμα από παλιά. Θα συναντήσετε διάφορους χαρακτήρες οπότε να είστε προσεκτικοί με τους μικροπρεπείς.

ΑΛΟΓΟ

Θα είστε προετοιμασμένοι αν ακολουθήσατε τις συμβουλές του προηγούμενου μήνα για οργάνωση, καθώς τα πράγματα αρχίζουν να γίνονται περίπλοκα. Όλες σας οι προσπάθειες στο σπίτι και στην εργασία θα φέρουν τις δικές τους προκλήσεις, με τις οποίες θα πρέπει να αναμετρηθείτε. Ανεξάρτητα από το στρες, θα χρειαστεί να είστε υπομονετικοί για να μην γίνουν τα πράγματα χειρότερα.

ΠΡΟΒΑΤΟ

Η τύχη σας  θα είναι ευμετάβλητη αυτό το μήνα, από την απόλυτη χαρά, στην μεγάλη αναποδιά από την άλλη. Είναι το ίδιο πιθανόν να κερδίσετε κάτι αυτό το μήνα, όσο πιθανόν και να το χάσετε. Με αυτή την προοπτική είναι πολύ δύσκολο να προγραμματίσετε κάτι σε συγκεκριμένο χρόνο.

Κινέζικη αστρολογία | Μηνιαίες προβλέψεις Απριλίου - Της Μαρίας Κουκουβέ

ΠΙΘΗΚΟΣ

Η καλή τύχη του προηγούμενου μήνα θα εξακολουθήσει και θα έχει και σταθερά ανοδική τάση. Είναι πιθανό να λάβετε κάποιο μπόνους στην εργασία σας ή κάποια προαγωγή. Επίσης η οικογένεια σας θα έχει μια κατάσταση ευημερίας.

ΠΕΤΕΙΝΟΣ

Τώρα είναι ο κατάλληλος χρόνος για σας να γυρίσετε κεφάλαιο στη ζωή σας και να απαλλαγείτε από κακές συνήθειες και συμπεριφορές που ακολουθούσατε τελευταία. Η επίτευξη ενός καλύτερου τρόπου ζωής θα σας φέρει σε μια πιο υγιή κατάσταση σώματος και πνεύματος. Αυτή η αλλαγή θα επηρεάσει και την διάθεση σας και κατά συνέπεια την απόδοση σας στην δουλειά.

ΣΚΥΛΟΣ

Θα αντιμετωπίσετε μια μικρή απώλεια στα οικονομικά σας, αλλά δεν θα είναι τόσο σημαντική για να σας ανησυχήσει. Εάν το επιθυμείτε, κάντε κάποια επιθυμία σας εφικτή, αρκεί να γίνει με μέτρο και περίσκεψη. Κατά τα άλλα να προσέχετε την φυσική σας κατάσταση και να αποφεύγετε επικίνδυνες δραστηριότητες.

ΧΟΙΡΟΣ

Είναι πολύ πιθανό να έχετε κάποια απώλεια στα οικονομικά σας αυτό το μήνα αλλά θα είναι μικρή και δεν χρειάζεται να ανησυχήσετε ιδιαίτερα. Κρατήστε έλεγχο στα έξοδα σας και διασκεδάστε με μέτρο.

Κινέζικη αστρολογία | Μηνιαίες προβλέψεις Απριλίου - Της Μαρίας Κουκουβέ

Πηγή: astrolife.gr

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Σχολιάστε

Για να καταχωρήσετε το σχόλιο σας, συνδεθείτε με...Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας