Κινέζικη αστρολογία | Μηνιαίες προβλέψεις Αυγούστου

0
1493

Της Μαρίας Κουκουβέ

Αν δεν γνωρίζετε το ζώδιό σας στον κινέζικο ζωδιακό, μπορείτε να ενημερωθείτε στο άρθρο: Τα δώδεκα κινέζικα ζώδια | Σε ποιο ανήκουμε;

Ο Μήνας του γήινου Πίθηκου

 

Κινέζικη αστρολογία | Μηνιαίες προβλέψεις Αυγούστου - της Μαρίας Κουκουβέ

Το στοιχείο της Γης δίνει γέννηση  στο στοιχείο του Μέταλλου που έχει ο Πίθηκος. Το βοηθά να αναπτυχθεί μέσα από διαδικασίες συνεργασίας, από όπου και θα βρεθούν οι λύσεις σε θέματα επαγγελματικά και αισθηματικά.  Αν κάποιες σχέσεις δεν δημιουργηθούν (αναπτυχθούν) αυτόν τον μήνα, σημαίνει ότι δεν ήταν ξεκάθαρη η κατάσταση από την αρχή, και τώρα όπου έπρεπε να ολοκληρωθεί υπήρξε οπισθοχώρηση.   Πάντως, ακόμα και αυτό να συμβεί να ξέρετε ότι ήταν μια «βοήθεια από τον ουρανό».

Η κινέζικη αστρολογία, καθώς και το feng shui κάνουν εναρμόνιση ανάμεσα στον ουρανό και στη γη, ως προς  την υπηρεσία τους προς τον άνθρωπο.

ΠΟΝΤΙΚΟΣ

Οι προηγούμενοι μήνες με τις αλλεπάλληλες προκλήσεις δίνουν τη θέση σε μια καλή περίοδο. Με τη βοήθεια των συναδέλφων και της τύχης με το μέρος σας, μπορείτε να πετύχετε σημαντικά πράγματα στη δουλειά σας. Η θετική ενέργεια του μήνα θα σας κάνει πιο ενεργητικό και φιλόδοξο. Το διάστημα είναι πολύ καλό για προσωπικές επιτεύξεις.

ΒΟΔΙ

Αυτή η περίοδος σας παρέχει τύχη για να γιορτάσετε ευχάριστα γεγονότα που θα συμβούν στον προσωπικό σας περίγυρο. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα για αύξηση πλούτου, υιοθετώντας μια καλή συνήθεια ή βάζοντας χρήματα στην άκρη για κάποια καλή επένδυση.

ΤΙΓΡΗΣ

Η τύχη σας θα έχει διακυμάνσεις αυτό το μήνα με δυσμενείς καταστάσεις οι οποίες θα γυρίζουν σε ευτυχής κατάληξη. Τα δύσκολα προβλήματα θα λύνονται από μόνα τους ή με τη βοήθεια των άλλων. Θα πρέπει πάντως να προσεγγίζετε αυτές τις καταστάσεις με προσοχή. Πολλή προσοχή στην οδήγηση αυτή τη περίοδο και προτεραιότητα στην φυσική σας ακεραιότητα.

ΛΑΓΟΣ

Θα χρειαστεί να είστε πολύ προσεκτικοί αυτό το μήνα γιατί μπορεί να έχετε απώλεια χρημάτων ή αντικειμένων. Μπορεί να είναι κάτι ασήμαντο όπως ένα ρούχο ή αδυναμία να εισπράξετε κάποιο χρέος. Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και να έχετε επίγνωση των καταστάσεων. Μελλοντικά θα μπορέσετε να αντιπαρέλθετε στις απώλειες που θα έχετε.

ΔΡΑΚΟΣ

Θα είναι ένας μήνας ιδιαίτερα καλότυχος και θα έχετε ώθηση και στα οικονομικά σας και στην προσωπική σας ζωή. Στην εργασία σας όλα θα κυλούν ομαλά με συνεργάσιμους πελάτες και συναδέλφους. Στην προσωπική σας ζωή θα δημιουργήσετε νέες σχέσεις και θα δικτυωθείτε σε καινούριες παρέες. Θα είστε σε επαφή με το προσωπικό σας στοιχείο αυτό το μήνα.

ΦΙΔΙ

Θα είναι ένας μήνας πολύ ομαλός για σας ο οποίος ευνοεί σχέδια για κοινωνική ζωή, μια καλή δικαιολογία για να ξεφύγετε και να πάρετε ενέργεια. Επίσης θα έχετε την υποστήριξη του άστρου Peach Blossom το οποίο βοηθάει να εμβαθύνετε την σχέση σας με τον ή την σύντροφο σας. Για τους ελεύθερους είναι πολύ καλή περίοδος για νέες γνωριμίες.

ΑΛΟΓΟ

Θα είναι ένας μήνας έντονος με πολλές ασχολίες που μπορεί να σας βρει να ταξιδεύετε μακριά. Είτε είναι ταξίδι επαγγελματικό ή για προσωπική ευχαρίστηση θα είναι ιδιαίτερα κουραστικό για σας. Θα βρεθείτε να ξοδεύετε παραπάνω από όσα διαθέτετε μιας και αδυνατείτε να παραμείνετε σταθεροί σε κάποιο προϋπολογισμό.

ΠΡΟΒΑΤΟ

Με την παρουσία του άστρου Lonesome αυτό το μήνα θα νιώσετε απομόνωση από τους αγαπημένους σας. Ο χρόνος που θα περνάτε με τους δικούς σας ανθρώπους, φίλους και συγγενείς θα μειωθεί αρκετά. Αυτό θα είναι συνέπεια των αυξημένων σας υποχρεώσεων στη δουλειά και πέρα από τον έλεγχο σας.

ΠΙΘΗΚΟΣ

Θα είναι ένας μήνας πολύ έντονος όπου θα προσπαθείτε να ισορροπήσετε τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις με την προσωπική σας ζωή. Μπορεί να χρειαστεί μα παραβρεθείτε και σε κάποιες κοινωνικές εκδηλώσεις ή επαγγελματικές αυτό το διάστημα. Δεν υπάρχουν ιδιαίτερες συμβουλές για αφόρητες καταστάσεις οπότε να μην ανησυχείτε.

ΠΕΤΕΙΝΟΣ

Χρειάζεται προσοχή να μην παρασυρθείτε σε νομικά ζητήματα αυτό το μήνα ειδικά αν δεν αφορούν εσάς. Αποφύγετε να κάνετε τον εγγυητή για άλλους γιατί μπορεί να εκτεθείτε. Να είστε ιδιαιτέρως προσεκτικοί συνεχώς και αποφύγετε υπογραφές συμβολαίων αυτήν τη περίοδο.

ΣΚΥΛΟΣ

Θα δυσκολευτείτε ιδιαίτερα να βγάλετε τη δουλειά αυτό το μήνα λόγω της ξαφνικής αύξησης του όγκου. Θα σας δημιουργήσει επιπλέον άγχος αλλά θα μπορέσετε να το αντιμετωπίσετε αν το χειριστείτε με ψυχραιμία. Η δουλειά από μόνη της δεν θα είναι δύσκολη να την αντιμετωπίσετε έτσι θα είναι μόνο η οργάνωση του χρόνου από σας για να τα καταφέρετε.

 ΧΟΙΡΟΣ

Η τύχη σας θα έχει διακυμάνσεις αυτό το μήνα με ευχάριστα γεγονότα και δυσκολίες ενδιάμεσα. Θα πρέπει να εστιαστείτε στην εργασία σας και να μην ενδώσετε στον πειρασμό να ακολουθήσετε την εύκολη λύση. Ακολουθείστε τον δρόμο με τη λιγότερη διασπορά για να μπορέσετε να το ελέγξετε.

 

Κινέζικη αστρολογία | Μηνιαίες προβλέψεις Αυγούστου - της Μαρίας Κουκουβέ

Πηγή: astrolife.gr

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.

Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας