Κινέζικη αστρολογία | Μηνιαίες προβλέψεις Δεκεμβρίου

0
991

Της Μαρίας Κουκουβέ

Αν δεν γνωρίζετε το ζώδιό σας στον κινέζικο ζωδιακό, μπορείτε να ενημερωθείτε στο άρθρο: Τα δώδεκα κινέζικα ζώδια | Σε ποιο ανήκουμε;

Προβλέψεις μηνός Δεκεμβρίου (από 6 Δεκεμβρίου ως 5 Ιανουαρίου)

 

Ο Μήνας του Μεταλλικού Ποντικού

Κινέζικη αστρολογία | Μηνιαίες προβλέψεις Δεκεμβρίου

Το στοιχείο του Νερού που έχει ο Ποντικός στηρίζει το Μέταλλο του μήνα, όποτε υπάρχει αρμονία και ροή που θα φέρει αποτέλεσμα.

Ο Ποντικός είναι ο αρχηγός στο τρίγωνο του νερού και αρχηγός στο έτος του πιθήκου που διανύουμε. Ο Πίθηκος επίσης είναι εύστροφος και βρίσκετε πάντα σε εγρήγορση. Η αρμονία έρχεται μέσα από την δημιουργία αυτόν τον μήνα και θα φέρει αύξηση προς την κοινωνική ζωή μας, που όμως πρέπει να προωθήσουμε.  

 

ΠΟΝΤΙΚΟΣ

Αυτός είναι ένας μήνας με πιθανές συγκρούσεις και διαφωνίες. Η αρνητική ενέργεια του μήνα θα είναι αρκετή για σας να την ανεχθείτε. Θα σας επηρεάσει  και θα σας οδηγήσει σε απομόνωση. Θα περάσετε δύσκολες στιγμές στην εργασία, στην οικογένειά σας και στις σχέσεις σας. Αποφύγετε να εμπλακείτε σε ανούσιες διενέξεις και συζητήσεις που θα δημιουργήσουν σχόλια εις βάρος σας.

ΒΟΔΙ

Θα απολαύσετε οικονομικά οφέλη αυτό το μήνα  όπως επίσης και εξέλιξη στην καριέρα σας. Η σκληρή εργασία που έχετε βάλει θα σας αποδώσει και ότι σχέδιο δουλεύατε θα αρχίσει να σας αποδίδει. Είναι πολύ καλό το διάστημα για να ξεκινήσετε νέα πλάνα για να αναπτυχθείτε σε καριέρα και στα οικονομικά σας. Ξεκινήστε με θετικές προσδοκίες και στοχεύστε ψηλά.

ΤΙΓΡΗΣ

Θα χρειαστεί να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί αυτό το μήνα  γιατί υπάρχουν ενδείξεις αναπάντεχων γεγονότων που θα δημιουργήσουν αναστάτωση. Αν είχατε σκοπό να ξεκινήσετε αυτό το διάστημα κάτι νέο, θα ήταν προτιμότερο να το αναβάλετε για τον επόμενο μήνα. Ο μήνας είναι ασταθής και δεν ενδείκνυται για ξεκίνημα νέων πραγμάτων. Δεν σας παρέχει ασφάλεια σε ότι και αν κάνετε.

ΛΑΓΟΣ

Οι προσπάθειες του προηγούμενου μήνα θα έχουν θετικό αποτέλεσμα για σας αυτό το μήνα σε χρήματα και ότι αφορά την αφθονία στη ζωή σας. Με αυτό σαν αφετηρία μπορείτε να αναπτύξετε την επιχειρηματική σας προσπάθεια ή να ξεκινήσετε κάτι νέο στην ίδια κατεύθυνση. Να έχετε ένα έλεγχο στα έξοδά σας ώστε να είστε ένα βήμα μπροστά ότι και αν συμβεί. Να προσέχετε την υγεία σας.

ΔΡΑΚΟΣ

Υπάρχει κίνδυνος για τραυματισμούς αυτό το μήνα οπότε θα ήταν καλό να αποφύγετε επικίνδυνες δραστηριότητες. Μην κάνετε πράγματα πέρα από τις δυνατότητές σας ούτε να επιδεικνύεστε σε άλλους γιατί υπάρχει ρίσκο. Στους υπόλοιπους τομείς η τύχη σας είναι ευνοϊκή.

ΦΙΔΙ

Τα πράγματα κυλούν ομαλά για σας αυτό το μήνα στην εργασία. Σε αντιστάθμισμα των κόπων σας θα έχετε μικρές απολαβές. Μην ενθουσιαστείτε όμως και αρχίσετε να τα ξοδεύετε καθώς δεν είναι ακόμα καιρός για μεγάλες επενδύσεις. Θα πρέπει να εστιαστείτε καλύτερα σε αποταμίευση χρημάτων.

ΑΛΟΓΟ

Θα αντιμετωπίσετε πολλά προβλήματα αυτό το μήνα γιατί είναι ο μήνας των δοκιμασιών για σας. Να είστε προσεκτικοί όταν προσπαθείτε να βρείτε λύσεις στα προβλήματα γιατί είναι πιθανόν να οδηγηθείτε σε άλλους δρόμους από ανυπομονησία. Προσεκτικές εκτιμήσεις των γεγονότων θα σας βοηθήσουν να πάρετε σωστές αποφάσεις για τη λύση τους.

ΠΡΟΒΑΤΟ

Θα αντιμετωπίσετε κάποιες μικρές απώλειες στα οικονομικά σας αυτό το μήνα. Αν και το γεγονός αυτό θα σας αναστατώσει αρχικά, δεν θα δημιουργήσει σημαντικό πρόβλημα σε σας. Η ζωή σας θα συνεχίσει να κυλά ομαλά και τα σχέδια σας θα προχωράνε χωρίς εμπόδια. Μην αποθαρρύνεστε από μικρές απώλειες οι οποίες θα είναι ασήμαντες στο σύνολο.

 ΠΙΘΗΚΟΣ

Εμφανίζονται πολλές ευκαιρίες να αναδείξετε το ταλέντο σας στην εργασία σας και την καριέρα σας. Μην αφήσετε αυτές τις ευκαιρίες να περάσουν αλλά να τις αντιμετωπίζετε με ενθουσιασμό. Η ικανότητά σας να αποδίδετε με αποτελεσματικότητα θα δείξει στους συνεργάτες σας και τους ανωτέρους σας, τις ικανότητές σας. Αυτό το γεγονός θα σας βοηθήσει να εξελιχθείτε επαγγελματικά. Το μέλλον σας εξαρτάται αποκλειστικά από σας και τη γενναιότητα σας.

ΠΕΤΕΙΝΟΣ

Θέματα υγείας θα σας απασχολήσουν αυτό το μήνα και θα χρειαστεί να δείξετε προσοχή. Ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και τις ανάγκες του σε επίπεδο σώματος, ψυχής και πνεύματος. Να πάρετε χρόνο για χαλάρωση και να ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα διατροφής. Κάντε περισσότερη άσκηση για να είστε σε καλή κατάσταση.

ΣΚΥΛΟΣ

Αυτό το μήνα θα ήταν καλό να εκφράσετε περισσότερο το δημιουργικό σας κομμάτι του εαυτού σας. Να ασχοληθείτε με δραστηριότητες που απαιτούν δημιουργικότητα και φαντασία για να αναπτύξετε αυτό το μέρος του εαυτού σας. Υπάρχει πιθανότητα να ασχοληθείτε με το σχέδιο, ή τον σχεδιασμό πραγμάτων κάτι που σας εκφράζει βαθύτατα.

ΧΟΙΡΟΣ

Δυσκολίες που θα προκύψουν μπορεί να σας ρίξουν ψυχολογικά αυτό το μήνα. Είτε με άτομα στη δουλειά σας ή με το άτομο με το οποίο σχετίζεστε, δείχνει ότι δεν θα έχετε κοινό σημείο επαφής και θα διαφωνείτε στα πάντα. Θα χρειαστεί να εξασκήσετε την υπομονή σας με την οικογένειά σας και τα μέλη της καθώς αυτό είναι ένα ζήτημα το οποίο δεν θέλετε να εμπλακείτε γιατί θα καταστρέψει τις σχέσεις σας για καιρό.

Κινέζικη αστρολογία | Μηνιαίες προβλέψεις Δεκεμβρίου

Πηγή: astrolife.gr

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.
Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας