Της Μαρίας Κουκουβέ

Αν δεν γνωρίζετε το ζώδιό σας στον κινέζικο ζωδιακό, μπορείτε να ενημερωθείτε στο άρθρο: Τα δώδεκα κινέζικα ζώδια | Σε ποιο ανήκουμε;

Προβλέψεις μηνός Ιανουαρίου (από 4 Ιανουαρίου ως 3 Φεβρουαρίου)

 

Ο Μήνας του Μεταλλικού Βοδιού

Κινέζικη αστρολογία | Μηνιαίες προβλέψεις Ιανουαρίου

Το στοιχείου του μήνα ( Μέταλλο) λιώνει από το στοιχείο του έτους (φωτιά), υπάρχουν κρυφά και μυστικά που τώρα θα εμφανιστούν.

Αυτός ο μήνας έχει πρόκληση να φέρει σε πολλά επίπεδα , αλλά και στοιχεία που θα πρέπει εμείς να χρησιμοποιήσουμε υπέρ μας, είτε σε θέματα εργασίας, είτε σε συναισθηματικό επίπεδο.

Τώρα είναι η περίοδος που θα πρέπει να ανοίξουμε τα χαρτιά μας, ώστε να πάρουμε την πληροφορία που χρειαζόμαστε για να εξελιχθούμε.   

ΠΟΝΤΙΚΟΣ

Η καλή τύχη θα επιστρέψει αυτό το μήνα καθώς οι οφειλές του παρελθόντος θα σβηστούν. Ένα νέο κεφάλαιο ξεκινάει για σας δίνοντας σας την ευκαιρία να αρχίσετε νέα πλάνα για τα μεγάλα πράγματα που θα έρθουν. Μπορείτε να είστε αισιόδοξοι αυτή την περίοδο καθώς τα άστρα είναι με το μέρος σας. Δουλέψτε σκληρά για την επιτυχία.

ΒΟΔΙ

Θα νιώσετε πίεση και στρες από το υπερβολικό φόρτο εργασίας που έχετε αυτό το μήνα. Για να μην σας επηρεάσει σημαντικά να είστε έτοιμοι να ξοδέψετε κάποια χρήματα για τα πράγματα που σας κάνουν να νιώθετε καλά. Όπως λέει ένα κινέζικο ρητό, καλύτερα να ξοδέψεις λίγα παρά να το πληρώσεις πολλαπλά.

ΤΙΓΡΗΣ

Οι ελεύθεροι θα πρέπει να είστε σε επαγρύπνηση αυτό το μήνα γιατί είναι το πιο πρόσφορο διάστημα για να βρείτε το σύντροφό σας. Αδράξτε την ευκαιρία και δεν θα το μετανιώσετε. Αντιθέτως η υγεία σας δεν είναι ισχυρή αυτό το διάστημα και θα πρέπει να φροντίσετε τον εαυτό σας.

ΛΑΓΟΣ

Η καλή σας τύχη από το προηγούμενο διάστημα συνεχίζει και αυτό το μήνα και όλα θα κυλήσουν ήρεμα για σας. Να ξεκινήσετε να δουλεύετε νέα σχέδια γιατί αυτό το διάστημα μπορείτε να έχετε τα διπλά αποτελέσματα με τη μισή δουλειά.

ΔΡΑΚΟΣ

Οι αντίζηλοί σας θα ψάχνουν την ευκαιρία να σας πληγώσουν. Έχουν καταφέρει να εισχωρήσουν στη ζωή σας και δεν είναι εύκολο να τους αντιληφθείτε. Μόλις καταλάβετε τις προθέσεις τους να τους περιθωριοποιήσετε και να αποκοπείτε από αυτούς. Κάποιο άτομο θα σας βοηθήσει να τους αντιμετωπίσετε, οπότε εκμεταλλευτείτε το.

ΦΙΔΙ

Όλοι οι τομείς της ζωής σας θα κυλήσουν ομαλά αυτό το μήνα και αυτό θα είναι μια καλή ένδειξη να αρχίσετε καινούρια σχέδια που προετοιμάζατε από καιρό. Το μονοπάτι εμπρός είναι στρωμένο οπότε καλό θα είναι να το οχυρώσετε για να προχωρήσετε ακάθεκτοι. Τον ελεύθερο χρόνο σας να τον εκμεταλλευτείτε με την οικογένεια σας.

ΑΛΟΓΟ

Θα είναι καλό να ξεκινήσετε φρέσκοι με ένα νέο πλάνο για το κάθε τομέα στη ζωή σας. Αυτός ο μήνας φέρνει όλες τις δημιουργικές προτάσεις και νέες ιδέες για να αλλάξετε τα πράγματα στη ζωή σας. Θα υπάρξουν βοηθοί στο έργο σας που επιλέξατε να κάνετε. Τα αποτελέσματα θα είναι θετικά.

ΠΡΟΒΑΤΟ

Να είστε προσεκτικοί σε πιθανούς κινδύνους που μπορούν να σας προκύψουν αυτό το μήνα σχετικά με την υγεία σας. Είναι καλύτερα να κάνετε πρόληψη παρά να μετανιώσετε μετά. Ξεκινήστε μια προσεκτική δίαιτα και κάποια άσκηση για να είστε σε καλύτερη κατάσταση. Επίσης δεν είναι καλός μήνας για επενδύσεις για αυτό φυλάξτε τα χρήματά σας για καλύτερες περιόδους.

ΠΙΘΗΚΟΣ

Είναι μια πολύ καλή περίοδος για να ξεκινήσετε να σχεδιάζετε πλάνα και μελλοντικές επενδύσεις. Είναι το αρχικό στάδιο για μια εξέλιξη στην καριέρα σας. Κάντε προσεκτική έρευνα για τους στόχους που σας ενδιαφέρουν. Θα έρθει σύντομα η κατάλληλη περίοδος για σημαντικές αποφάσεις. Θα έχετε μια καλή περίοδο με γνωριμίες και εκδηλώσεις.

ΠΕΤΕΙΝΟΣ

Θα έχετε μια ευνοϊκή περίοδο σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Κάντε νέα σχέδια και αποφασίστε για τα θέλω σας το νέο έτος. Οι σχέσεις που δημιουργείτε θα διατηρηθούν με ευκολία και θα είναι όλοι χαρούμενοι και ευτυχισμένοι. Θα δημιουργηθούν ευκαιρίες στα επαγγελματικά σας για αυτό να είστε καλά προετοιμασμένοι. Θα υπάρξουν επίσης οικονομικά οφέλη και ανάπτυξη σε αυτόν το τομέα.

ΣΚΥΛΟΣ

Θα αντιμετωπίσετε δυσκολίες στη δουλειά σας που θα δοκιμάσουν τα όρια σας. Θα είναι μια δύσκολη περίοδος που απαιτεί καλή προετοιμασία, υπομονή και ψυχραιμία. Η αποφασιστικότητα σας θα είναι καθοριστική για την επίλυση τους. Αυτές είναι και οι ποιότητες που χρειάζεστε τη νέα χρονιά.

ΧΟΙΡΟΣ

Να είστε προσεκτικοί αυτό το μήνα να μην κάνετε βιαστικές αποφάσεις στα οικονομικά ζητήματα που σας παρουσιάζονται. Ανεξάρτητα από το πόσο δελεαστικά θα σας παρουσιαστούν δεν είναι καλή περίοδος για ρίσκα γιατί θα φέρει απώλειες στα χρήματα σας. Αποφύγετε τις συγκρούσεις με άλλους και να είστε διπλωμάτες ακόμα και με τους πιο δύσκολους ανθρώπους.

Κινέζικη αστρολογία | Μηνιαίες προβλέψεις Ιανουαρίου 

Πηγή: astrolife.gr

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.

Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας