Κινέζικη αστρολογία | Μηνιαίες προβλέψεις Ιουλίου

0
802

Της Μαρίας Κουκουβέ

Αν δεν γνωρίζετε το ζώδιό σας στον κινέζικο ζωδιακό, μπορείτε να ενημερωθείτε στο άρθρο: Τα δώδεκα κινέζικα ζώδια | Σε ποιο ανήκουμε;

Ο Μήνας του Πύρινου Πρόβατου

Κινέζικη αστρολογία | Μηνιαίες προβλέψεις Ιουλίου

Το πρόβατο ανήκει στο τρίγωνο του Ξύλου, και ο μήνας έχει στοιχείο την Φωτιά. Η Φωτιά δηλώνει αρμονία, δημιουργικότητα, εφευρετικότητα, σ’ αυτά τα οποία θέλουμε να κάνουμε, και σ’ αυτά που περιμένουμε από τους άλλους, αρκεί και εμείς πραγματικά να θέλουμε να έρθουν επιτυχίες στην ζωή μας.

 

ΠΟΝΤΙΚΟΣ

Θα συναντήσετε εμπόδια και δυσκολίες αυτό το μήνα. Μπορεί να έχει τη μορφή καθυστέρησης ενός σχεδίου ή περικοπής προϋπολογισμού για κάποιο project. Μπορεί να σημαίνει επίσης επιπλέον έξοδα  για απροσδόκητα γεγονότα. Προετοιμαστείτε, με υπομονή.

ΒΟΔΙ

Δεν είναι ιδιαίτερα ευοίωνος ο μήνας για σας, καθώς εξανεμίζονται όλες οι προσπάθειες που καταβάλατε εκτός και αν δυναμώσετε εσωτερικά,  να αντιμετωπίσετε απέλπιδες καταστάσεις. Ανεξάρτητα από την προσπάθεια που καταβάλατε στην εργασία σας, δεν θα δείτε αναγνώριση. Παρόμοια αντιμετώπιση θα έχετε και από τους οικείους σας στο σπίτι.

ΤΙΓΡΗΣ

Αυτό το μήνα θα αντιμετωπίσετε εντάσεις στη δουλειά σας. Μπορείτε να τα καταφέρετε με τη βοήθεια κάποιου σημαντικού ανθρώπου, που είναι κοντά σας. Αναφορικά με τη φυσική σας κατάσταση, θα χρειαστεί να προσέξετε τα θέματα υγεία,ς γιατί θα είστε επιρρεπείς σε ασθένειες.

ΛΑΓΟΣ

Σε συνέχεια του προηγούμενου μήνα θα κυλήσουν όλα ομαλά για σας και αυτό το διάστημα. Η δουλειά θα προχωράει με μικρή από σας προσπάθεια, ενώ ενέχει και κάποια σημάδια οικονομικής ευφορίας. Προσοχή στα έξοδα σας για να κρατήσετε ισορροπία και προσοχή στο χώρο εργασίας από ζηλόφθονα άτομα προς εσάς. Αποφύγετε ριψοκίνδυνες δραστηριότητες και σπορ.

ΔΡΑΚΟΣ

Θα ήταν σώφρον να ακολουθήσετε τους κανόνες και να είστε τυπικοί ιδιαίτερα στο χώρο εργασίας σας. Εργαστείτε μεθοδικά και θα ανταμειφθείτε για τις προσπάθειες σας. Ο γρήγορος δρόμος με περικοπές είναι δελεαστικός, αλλά δεν θα σας οδηγήσει σε σωστά αποτελέσματα.

ΦΙΔΙ

Για να αντεπεξέλθετε αυτόν τον δύσκολο μήνα θα χρειαστεί να δουλέψετε με τον πνευματικό σας εαυτό, για να αντιμετωπίσετε με ευελιξία τις αντιξοότητες. Οι προσπάθειες στην δουλειά σας δεν θα αναγνωρίζονται και θα αποδίδονται σε άλλα πρόσωπα. Επίσης θα υπάρξουν δύσκολες καταστάσεις και στην προσωπική σας ζωή, με τους αγαπημένους σας.

ΑΛΟΓΟ

Θα έχετε μια μεταστροφή της τύχης τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα προσωπικά σας με ευοίωνα γεγονότα. Στην δουλειά σας η συνεργασία με τους συνεργάτες σας θα αποδώσει τα αποτελέσματα που επιθυμείτε. Στην προσωπική σας ζωή θα έχετε πολλαπλές ευκαιρίες να επεκτείνετε τον κύκλο γνωριμιών σας και να γνωρίσετε το έτερον ήμισυ.

ΠΡΟΒΑΤΟ

Αυτός ο μήνας θα είναι τελείως αντίθετος του προηγούμενου διαστήματος, με εμπόδια τόσο στην προσωπική σας ζωή όσο και στην επαγγελματική. Ανεξάρτητα της προσπάθειας που καταβάλλετε θα υπάρχει πολύ μικρή πρόοδος. Όσον αφορά τη φυσική σας ακεραιότητα θα πρέπει να είστε προσεκτικοί, γιατί θα είστε επιρρεπείς σε ατυχήματα.

ΠΙΘΗΚΟΣ

Θα χρειαστεί να προσέξετε την υγεία σας αυτό το διάστημα γιατί υπάρχει η πιθανότητα να αρρωστήσετε. Αν είστε ανύπαντροι και σε σχέση θα χρειαστεί να προσέξετε και το σύντροφο σας. Μια καλή δίαιτα και άσκηση, είναι το καλύτερο αντίμετρο.

ΠΕΤΕΙΝΟΣ

Η καλύτερη σύσταση για σας είναι να είστε ιδιαιτέρως συγκεντρωμένοι στη δουλειά σας αυτό το μήνα, γιατί είστε επιρρεπείς σε λάθη. Αυτή η αφοσίωση θα αφαιρεί πολύτιμο χρόνο από τους αγαπημένους σας. Για να το ισορροπήσετε, θα είναι καλό να προγραμματίσετε κάποιες εκδρομές.

ΣΚΥΛΟΣ

Αυτό το μήνα το ημερολόγιο σας θα γεμίσει από γεγονότα και εκδηλώσεις με καλή συντροφιά. Αυτές οι συγκεντρώσεις θα σας δώσουν την ευκαιρία να βρεθείτε με τους παλιούς αγαπημένους σας φίλους και να γνωρίσετε και νέους. Η δουλειά σας προχωράει καλά και μπορεί να αποδώσει καλά.

ΧΟΙΡΟΣ

Αυτός θα είναι άλλος ένας πολύ καλός μήνας για σας με τα άστρα με το μέρος σας. Οι υποχρεώσεις σας στη δουλειά θα είναι ανεκτές και όλα θα τακτοποιούνται σε ικανοποιητικό βαθμό και χωρίς καθυστερήσεις. Παρόμοια, η προσωπική σας ζωή θα είναι χωρίς εντάσεις και θα είναι μια πολύ όμορφη περίοδος της ζωής σας.

 

Πηγή: astrolife.gr

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.

Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας