Κινέζικη αστρολογία | Μηνιαίες προβλέψεις Ιουνίου

0
840

Της Μαρίας Κουκουβέ

Αν δεν γνωρίζετε το ζώδιό σας στον κινέζικο ζωδιακό, μπορείτε να ενημερωθείτε στο άρθρο: Τα δώδεκα κινέζικα ζώδια | Σε ποιο ανήκουμε;

 Ο Μήνας του πύρινου Αλόγου

Κινέζικη αστρολογία | Μηνιαίες προβλέψεις Μαΐου

Ο μήνας αυτός μπορεί να φέρει φήμη, η οποία θα ανταμείψει αυτούς που με σύνεση έχουν στρώσει τον δρόμο προς την επιτυχία. Ένας αποκαλυπτικός μήνας που θα φέρει στο φώς γεγονότα που ήταν κρυμμένα. Κάποιοι θα έχουν και μια υπερβολή προς αυτά που θα μεταφέρουν, θέλει προσοχή και εγκράτεια για να βοηθηθούμε.      

 

ΠΟΝΤΙΚΟΣ

Είναι ένας μήνας μετριότητας και θα χρειαστεί να κινηθείτε σε ένα πιο αργό ρυθμό καθώς τα άστρα δεν ευνοούν ανοίγματα και επενδυτικές κινήσεις. Αποφύγετε σημαντικές αποφάσεις και να είστε καλά προετοιμασμένοι πριν κάνετε κάτι σημαντικό.  Οι αποφάσεις που λαμβάνονται αυτό το μήνα εγκυμονούν ρίσκο. Κρατήστε θετική στάση αυτή τη χρονική περίοδο.

ΒΟΔΙ

Η παρουσία του άστρου Peach Blossom φέρνει τύχη σε όσους αναζητούν ταίρι ή θέλουν να πλησιάσουν το πρόσωπο που εκτιμούν. Θα έχετε την υποστήριξη του αντίθετου φύλου στην εργασία σας, θα βρεθεί εκείνος που θα σας βοηθήσει να ανεβείτε επίπεδο. Είναι πιθανό αυτό το μήνα να συναντήσετε παρεμπόδιση από τους γύρω σας, αλλά θα έχετε τη στήριξη να το αντιμετωπίσετε.

ΤΙΓΡΗΣ

Θα έχετε την στήριξη του άστρου 3 Platform Star το οποίο βοηθάει στην εξέλιξη των επαγγελματικών. Οι επικοινωνιακές σας ικανότητες θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε αναγνώριση στην εργασία σας. Θα έχετε τύχη στον τομέα καριέρας και η εξέλιξη σας θα ακολουθεί κάποιο σχέδιο. Εκμεταλλευτείτε το διάστημα αυτό για επενδύσεις.

ΛΑΓΟΣ

Είναι ένας χαρούμενος μήνας για σας, ο οποίος θα σας δώσει τη χαλάρωση που χρειάζεστε στους δύσκολους μήνες που προηγήθηκαν. Είναι η στιγμή να ανταμείψετε τον εαυτό σας για τις προσπάθειες που καταβάλλατε. Είναι πιθανό να συμβεί κάποιο χαρούμενο γεγονός σε κάποιο μέλος της οικογένειας σας ή σε στενό σας φίλο.

ΔΡΑΚΟΣ

Θα αντιμετωπίσετε θέματα υγείας αυτό το μήνα. Να είστε προσεκτικοί με τους ανθρώπους του στενού σας περιβάλλοντος, που μπορεί να είναι άρρωστοι. Άστρα τύχης σας βοηθούν να ξεπεράσετε το οτιδήποτε σας συμβεί αυτήν τη περίοδο.

ΦΙΔΙ

Άλλος ένας μήνας με δυσκολίες μπροστά σας αν και τα περισσότερα θα είναι πολύ μικρά, όπως καθυστερήσεις σε σχέδια και δουλειές. Να έχετε υπομονή και να αντιμετωπίζετε ότι παρουσιάζεται με τα όπλα που διαθέτετε. Υιοθετήστε μια θετική στάση και απομακρύνετε κάθε τι περιττό για να νιώσετε καλύτερα.

ΑΛΟΓΟ

Τα πράγματα μπορεί να μην πάνε πολύ καλά για σας αυτό το μήνα ανεξάρτητα από το πόσο σημαντικά ή επείγοντα είναι. Οι μεγάλες ευκαιρίες που παρουσιάζονται έρχονται σε αντίθεση με τους άλλους, για οτιδήποτε και αν συμβεί. Θα έχετε συχνά αντιπαραθέσεις και διαφωνίες αυτό το μήνα.

ΠΡΟΒΑΤΟ

Ανεξάρτητα από το έργο που έχετε αναλάβει στην εργασία σας αυτό το μήνα, θα το φέρετε σε πέρας. Από τη στιγμή που βάζετε τον απαραίτητο χρόνο και προσπάθεια σε ό,τι αναλαμβάνετε θα καταφέρετε να επιτύχετε τους στόχους σας. Εκμεταλλευτείτε πιθανές συνεργασίες που μπορεί να σας παρουσιαστούν.

ΠΙΘΗΚΟΣ

Όλα τα καλά πράγματα κάποτε φτάνουν σε ένα τέλος και παρόμοια στην τρίμηνη καλή σας περίοδο. Θα είναι μια περίοδος σταθερότητας αν και θα απολαύσετε ακόμα κάποια οφέλη. Πολύ καλό το διάστημα για απόκτηση γνώσης και δεξιοτήτων με σεμινάρια ή άλλη εκπαίδευση.

ΠΕΤΕΙΝΟΣ

Αυτό το μήνα όλες οι δουλειές σας θα κυλήσουν ομαλά με μικρή προσπάθεια εκ μέρους σας. Στον ερωτικό τομέα θα είναι πιθανή μια πολύ καλή γνωριμία με τον οποίο μπορεί να ξεκινήσετε κάποια νέα σχέση. Οι παντρεμένοι και όσοι βρίσκονται σε σχέση, να παραμείνουν πιστοί στο ταίρι τους.

ΣΚΥΛΟΣ

Θα καταφέρετε να φέρετε σε πέρας κάθε δουλειά που θα σας ανατεθεί αυτό το διάστημα στην εργασία σας. Θα έχετε την ευκαιρία να δείξετε τις ικανότητες σας στους ανωτέρους σας και θα σας βοηθήσει να εξελιχθείτε. Εκμεταλλευτείτε αυτήν τη περίοδο και εισπράξτε την αναγνώριση που δικαιούστε.

ΧΟΙΡΟΣ

Η περίοδος καλοτυχίας που απολαύσατε το προηγούμενο διάστημα θα συνεχιστεί για σας και αυτό το μήνα. Σε συνδυασμό με τις προσπάθειές σας θα μπορείτε να επιτύχετε οτιδήποτε επιθυμήσετε. Προσοχή μόνο με την φυσική σας ακεραιότητα και στις επικίνδυνες δραστηριότητες.

Πηγή: astrolife.gr

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.

Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας