Της Μαρίας Κουκουβέ

Αν δεν γνωρίζετε το ζώδιό σας στον κινέζικο ζωδιακό, μπορείτε να ενημερωθείτε στο άρθρο: Τα δώδεκα κινέζικα ζώδια | Σε ποιο ανήκουμε;

Προβλέψεις μηνός Μαρτίου

 

Ο Μήνας του Υδάτινου Λαγού

Ο μήνας αυτός βρίσκεται σε σύγκρουση με το στοιχείο του έτους του Πύρινου Πετεινού, όπως και με τον Πετεινό σαν ζώδιο.  

Σαν αποτέλεσμα, φέρνει σύγκρουση αρχηγών, σε κάθε επίπεδο, στην οικογένεια ή σε ευρύτερο πεδίο.  Καθώς το Νερό σβήνει την Φωτιά που έχει ο μήνας του Λαγού, η σύγκρουση θα έχει ως  αποτέλεσμα αυτό που λέει η λαϊκή ρήση:  «Το νερό μπήκε στο αυλάκι του»….. 

Σύμφωνα με την κινέζικη σοφία,  τα στοιχεία που συγκρούονται μεταξύ τους, είναι αυτά που φέρουν πλούτο. 

Κινέζικη αστρολογία | Μηνιαίες προβλέψεις Μαρτίου - Της Μαρίας Κουκουβέ

ΠΟΝΤΙΚΟΣ

Προβλήματα επικοινωνίας συνεχίζονται και αυτό το μήνα, όπου είναι πιθανή μια παρεξήγηση. Να είστε προσεκτικοί με φίλους και συγγενείς σεεπίπεδο επαφής ή συναλλαγής. Να είστε προσεκτικοί με επικίνδυνα σπορ και δραστηριότητες,  γιατί υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος.

ΒΟΔΙ

Αυτός ο μήνας θα είναι υπερβολικά κουραστικός για εσάς, γιατί δεν θα έχετε βοήθεια σε ό,τι κάνετε. Θα χρειαστεί να βασιστείτε στις δικές σας δυνάμεις, σε κάθε εργασία, είτε επαγγελματική, είτε στο σπίτι. Να ξεκουράζετε τον εαυτό σας κατά διαστήματα και όταν οι συνθήκες δυσκολεύουν, να κάνετε ένα διάλειμμα,  για να μπορείτε να τις χειριστείτε κατάλληλα.

ΤΙΓΡΗΣ

Το άστρο Peach Blossom στο ζώδιό σας αυτό το μήνα, δείχνει ότι θα έχετε σημαντική βοήθεια από άτομο του αντίθετου φύλου, στη δουλειά σας και θα αναπτύξετε μια σχέση φιλίας μαζί του, η οποία θα είναι ιδιαίτερα ωφέλιμη για σας. Η βοήθεια που θα σας προσφέρει αυτό το άτομο, θα ενισχύσει την επαγγελματική σας παρουσία και θα αποτελέσει ένα παράδειγμα συνεισφοράς.

ΛΑΓΟΣ

Η παρουσία του άστρου Grand Duke στο ζώδιο σας αυτό το μήνα, σε συνδυασμό με την απουσία συμπαράστασης από βοηθούς, δείχνει έναν μήνα με προκλήσεις, ο οποίος είναι γεμάτος από εμπόδια. Να είστε προσεκτικοί σε ότι κάνετε για να αποφύγετε μπλεξίματα και μην περιπλέξετε καταστάσεις. Θα χρειαστεί να οπλιστείτε με αντοχή και δύναμη για να τα καταφέρετε.

ΔΡΑΚΟΣ

Θα πρέπει να εστιάσετε στην υγεία σας, γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να αρρωστήσετε. Να κάνετε καλή διατροφή και να είστε προσεκτικοί σε ότι τρώτε εκτός σπιτιού. Μακριά από μισομαγειρεμένα φαγητά που μπορούν να σας δημιουργήσουν προβλήματα και να σας κρατήσουν σε απόασταση, παροδικά, από τις δραστηριότητες σας.

ΦΙΔΙ

Θα έχετε μια πολύ έντονη περίοδο αυτό το μήνα και χρειάζεστε να κρατήσετε ρυθμό για να αντεπεξέλθετε. Η κοινωνική και επαγγελματική σας ζωή θα σας κρατήσει απασχολημένους αρκετά, για αυτό να είστε εστιασμένοι στην εργασία σας και να ισορροπήσετε την προσωπική σας ζωή, ανάλογα, χωρίς να παραμελείτε σημαντικούς τομείς. Αν οργανώσετε το χρόνο σας σωστά, θα έχετε τα αποτελέσματα που θέλετε και θα δικτυωθείτε στον κοινωνικό σας περίγυρο.

ΑΛΟΓΟ

Όλοι οι τομείς της ζωής σας θα είναι στάσιμοι αυτό το μήνα, χωρίς ιδιαίτερες ανησυχίες, σε ό,τι κάνετε. Να εκμεταλλευτείτε αυτήν την περίοδο για να αποταμιεύσετε δυνάμεις και να αναλογιστείτε τις δραστηριότητες σας καλύτερα, για να θέσετε νέους στόχους. Όταν τους δημιουργήσετε, θα μπορείτε να κάνετε σταθερά σχέδια για το μέλλον σας.

ΠΡΟΒΑΤΟ

Σε σύγκριση με τον προηγούμενο μήνα, θα έχετε έναν περισσότερο θετικό τόνο, καθώς δεν θα αντιμετωπίσετε δυσκολίες ή προκλήσεις σχετικά με τους στόχους που θέλετε να πετύχετε. Θα απολαύσετε ένα καλό διάστημα για τα οικονομικά σας, από τα κέρδη της αποταμίευσης. Αν μελετάτε ή σπουδάζετε κάποιο θέμα, θα αποκτήσετε οφέλη από νέες ικανότητες και γνώσεις.

ΠΙΘΗΚΟΣ

Αυτός ο μήνας θα είναι ιδιαίτερα καλός για τα οικονομικά σας και την καριέρα σας. Θα υπάρξει εξέλιξη σε ότι κάνετε. Η οικογένεια σας θα ωφεληθεί από την καλή σας τύχη, με τον δικό τους τρόπο. Αν και θα υπάρξουν κάποια προβλήματα περιστασιακά, δεν θα είναι ιδιαίτερα σοβαρά και θα αντιμετωπιστούν.

ΠΕΤΕΙΝΟΣ

Ένας πολύ δύσκολος μήνας ξεκινά με πολλές υποχρεώσεις στη δουλειά σας και στόχους, που πρέπει να πραγματοποιηθούν. Αυτός ο μεγάλος όγκος εργασίας που έχετε, είναι και ο λόγος που κάποια πράγματα δεν προχωρούν ανεξάρτητα από την προσπάθεια που καταβάλετε. Αυτό δεν θα πρέπει να σας αποθαρρύνει, αλλά να συνεχίσετε να εργάζεστε σκληρά και να αποφύγετε λοξοδρομήσεις με εύκολες λύσεις, που θα σας απομακρύνουν από τους στόχους.

ΣΚΥΛΟΣ

Η ομαλή ροή στην εργασία  που είχατε τον προηγούμενο μήνα θα παρέλθει και θα εμφανιστούν κάποια εμπόδια. Τα περισσότερα θα μπορούν να αντιμετωπιστούν με ευκολία και με μικρή προσπάθεια από μέρους σας. Το κλειδί για να προχωράτε εμπρός, είναι να αντιμετωπίζετε τα πάντα με υπομονή.

ΧΟΙΡΟΣ

Η δουλειά σας θα συνεχίσει να προχωρά με καλούς ρυθμούς και σας επιτρέπει να αντιμετωπίζετε τους στόχους σας με γρήγορο και αποτελεσματικό τρόπο. Παρ’ όλα αυτά, είναι πιθανό οι ικανότητες σας να σας φέρουν σε σημείο να αυξηθούν οι υποχρεώσεις σας. Αυτό το γεγονός θα σας δημιουργήσει επιπλέον άγχος και θα χρειαστεί να έχετε ψυχική και πνευματική ισορροπία.

Κινέζικη αστρολογία | Μηνιαίες προβλέψεις Μαρτίου - Της Μαρίας Κουκουβέ

Πηγή: astrolife.gr

Όμορφη Ζωή Άρθρα

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Σχολιάστε

Για να καταχωρήσετε το σχόλιο σας, συνδεθείτε με...Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας