Κινέζικη αστρολογία | Μηνιαίες προβλέψεις Οκτωβρίου

0
859

Της Μαρίας Κουκουβέ

Αν δεν γνωρίζετε το ζώδιό σας στον κινέζικο ζωδιακό, μπορείτε να ενημερωθείτε στο άρθρο: Τα δώδεκα κινέζικα ζώδια | Σε ποιο ανήκουμε;

Ο Μήνας του Μεταλλικού Σκύλου

Ο Μήνας μας οδηγεί να κάνουμε σωστές κινήσεις με συγκρότηση της σκέψης, για να έχουμε επιτυχία.   

Ο Σκύλος με στοιχείο του την Γη, βοηθά να γεννηθεί το Μέταλλο, στοιχείο του έτους του Πετεινού και μας λέει ότι με οργάνωση και τάξη μπορούμε να ρυθμίσουμε ό,τι χρειάζεται για να έρθει η επιτυχία.   

 

ΠΟΝΤΙΚΟΣ

Αυτός ο μήνας είναι πολύ καλός για ταξίδια και εκδρομές. Να σχεδιάσετε κάποιο ταξίδι γιατί θα είναι σημαντική εμπειρία για σας. Σχετικά με τους ανθρώπους γύρω σας θα χρειαστεί να είστε προσεκτικοί στα λόγια σας για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις. Ο μήνας δημιουργεί προϋποθέσεις για παρερμηνείες.

ΒΟΔΙ

Η τύχη σας αυτό το μήνα δεν είναι ιδιαίτερα ευοίωνη οπότε θα πρέπει να αναβάλλετε σημαντικά σχέδια και επενδύσεις για το μέλλον. Τα αποτελέσματα των πράξεων σας μπορεί να έχουν κάθε πιθανή κατάληξη για αυτό να αναγνωρίσετε το ρίσκο σε κάθε περίπτωση. Κρατήστε τα θέματα της ζωής σας σταθερά αυτό το μήνα.

ΤΙΓΡΗΣ

Θα έχετε πολύ ένταση αυτό το μήνα η οποία προέρχεται από την εργασία και το σπίτι σας. Θα υπάρξουν λόγια προς εσάς από άτομα που επιθυμούν να σας μπλέξουν σε προστριβές. Παραμείνετε συγκεντρωμένοι και αποφύγετε κάθε εμπλοκή.

ΛΑΓΟΣ

Αν και θα είναι ένας ήσυχος μήνας μπορεί να εμπλακείτε σε καυγά με κάποιο παράλογο άτομο. Θα πρέπει να προχωρήσετε με προσοχή και να κάνετε υπομονή γιατί μπορεί αυτή η παρεξήγηση να φέρει προβλήματα και νομικά ζητήματα. Κρατάτε αποστάσεις και παραμείνετε ήρεμοι και αποστασιοποιημένοι.

ΔΡΑΚΟΣ

Δεν θα είναι εύκολος μήνας για σας καθώς θα παρουσιάζονται εμπόδια με καθυστερήσεις σε ότι έχετε να κάνετε και άτομα που θα σας παρενοχλούν. Θα χρειαστεί πρόσθετος χρόνος και προσπάθεια να τα καταφέρετε. Να έχετε υπομονή για να περάσει ομαλά αυτό το διάστημα.

ΦΙΔΙ

Ο πρώτος μήνας του νέου Σεληνιακού έτους ξεκινά ευοίωνα για σας όσον αφορά την καριέρα σας. Θα έχετε άφθονη ενέργεια και θα προπορεύεστε των συνεργατών σας. Θα έχετε την υποστήριξη σημαντικών ανθρώπων γύρω σας οι οποίοι θα βοηθήσουν να κυλήσουν όλα ομαλά και να εξαλείψουν τα όποια εμπόδια σας παρουσιαστούν.

ΑΛΟΓΟ

Φαίνεται ότι θα είναι ένα καλό ξεκίνημα έτους για σας μιας και θα συναντήσετε κάποιο σημαντικό άτομο στην εργασία σας που θα σας στηρίξει μελλοντικά. Σαν αποτέλεσμα θα έχετε ελάχιστα εμπόδια σε ότι σημαντική εργασία σας αναθέτουν οι ανώτεροι σας. Θα ξεπερνάτε εύκολα κάθε εμπόδιο με τη συνεργασία του ανθρώπου αυτού.

ΠΡΟΒΑΤΟ

Μπορεί να αντιμετωπίσετε νομικά ζητήματα με το ξεκίνημα του νέου έτους ειδικά να δεν προσέξετε τις συνεργασίες σας και τις επαφές σας. Να είστε νομοταγείς και με σωστή συμπεριφορά γιατί αυτό θα σας προφυλάξει από πιθανά προβλήματα. Σε αντιδιαστολή θα υπάρξει κάποιο χαρούμενο γεγονός στη ζωή σας.

ΠΙΘΗΚΟΣ

Ο προηγούμενος χρόνος δεν ήταν και ο καλύτερος για σας αλλά το ξεκίνημα του νέου έτους θα είναι μια ευχάριστη αλλαγή μιας και θα είστε συνεχώς απασχολημένος. Θα υπάρχει επαρκής χρόνος για να σχεδιάσετε τα μελλοντικά πλάνα σας και η πραγματοποίηση τους θα γίνει μελλοντικά.

ΠΕΤΕΙΝΟΣ

Αυτός ο μήνας θα είναι ιδιαίτερα δύσκολος για το ξεκίνημα του νέου έτους. Θα έχετε να ασχοληθείτε σε πολλά μέτωπα και προκλήσεις, σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Ιδιαίτερη προσοχή στην εργασία σας που είναι και ο χώρος με τις περισσότερες προκλήσεις για σας.

ΣΚΥΛΟΣ

Ξεκινάει το νέο έτος για σας θετικά σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Η πρόοδος με τους στόχους και τις υποχρεώσεις προχωράει ομαλά με λίγα εμπόδια. Να κοιτάτε μπροστά για να έχετε ανάπτυξη στα οικονομικά σας.

ΧΟΙΡΟΣ

Θα έχετε κάποιες δυσκολίες να εκτελέσετε την εργασία σας αυτό το μήνα. Να κρατήσετε τον έλεγχο στο χρόνο και τις υποχρεώσεις σε ότι κάνετε και θα αποβεί θετικά. Θα ήταν καλό να μην αναμιχτείτε στις σχέσεις των συνεργατών και φίλων σας γιατί θα σας δημιουργήσει πρόσθετα βάρη και προβλήματα.

 

Πηγή: astrolife.gr

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.

Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας