Ο Δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης οργανώνει Κοινωνικό Φροντιστήριο για τους δημότες-μαθητές των Σχολείων του Δήμου, που επιθυμούν  την ενισχυτική δωρεάν διδασκαλία, για την κατανόηση και εμπέδωση της σχολικής ύλης και την άνοδο της επίδοσής τους.

Το Κοινωνικό φροντιστήριο λειτουργεί δωρεάν και προσφέρει προγράμματα προσαρμοσμένα στο εκπαιδευτικό σύστημα του Υπουργείου Παιδείας, για τους μαθητές και μαθήτριες της Α’, Β’ και Γ’ Γυμνασίου και Α’ και Β’ Λυκείου.

Το διδακτικό έργο αναλαμβάνουν κατά ειδικότητα εθελοντές πτυχιούχοι και τελειόφοιτοι αντίστοιχων εκπαιδευτικών Τμημάτων Πανεπιστημίων.

Οι γονείς/κηδεμόνες του Δήμου, που επιθυμούν τα παιδιά τους να παρακολουθήσουν δωρεάν μαθήματα, παρακαλούνται να συμπληρώσουν τη σχετική Αίτηση-Υπεύθυνη Δήλωση γονέα/κηδεμόνα. Η αίτηση μπορεί να διαβιβαστεί στο Τμήμα Παιδείας μέσω των σχολικών μονάδων , είτε ηλεκτρονικά ή  μέσω φαξ με επισυναπτόμενα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.  Τέλος μπορείτε να την υποβάλετε αυτοπροσώπως στο τμήμα Παιδείας.

Διεύθυνση Παιδείας, Πολιτισμού & Αθλητισμού

Τμήμα Παιδείας & δια βίου μάθησης

Οδός 25ης & Αγίας Τριάδος – Ελληνικό

Email: tmimapaideias@elliniko-argyroupoli.gr

Τηλ: 213 2026042-043-044-021-046

Fax: 213 2026047

Πατήστε εδώ για την αίτηση εγγραφής

Πηγή: Δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης

 

Όμορφη Ζωή Άρθρα

Στην Όμορφη Ζωή είμαστε αφιερωμένοι με πάθος στο σκοπό να ενημερώνουμε τους ανθρώπους για τους δρόμους που υπάρχουν για να βελτιώσουντην ζωή τους.
Στόχος μας να αποτελεί την πρώτη επιλογή για κάθε αναγνώστη που θέλει να διανύσει το ταξίδι της ζωής του όμορφα και με θετικό τρόπο.
Αν θέλεις κι εσύ να συμμετέχεις στην ομάδα μας, σαν αρθρογράφος ή συνεργάτης, στείλε μας μήνυμα στο georgia@omorfizoi.gr
Όμορφη Ζωή Άρθρα

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Εναλλακτικές διακοπές
Εναλλακτικές διακοπές

Σχολιάστε

Εναλλακτικά, συνδεθείτε με...
Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.