Τα ορυκτά έχουν ένα υψηλό ποσοστό ενέργειας, το οποίο μπορούν να μας διοχετεύσουν, με έναν εντελώς φυσικό τρόπο, ώστε να λειτουργήσουν θεραπευτικά και προστατευτικά, σε διάφορους τομείς.

 

Αυτή η τεχνική, το κουκούλι προστασίας, θα λειτουργήσει σε εσάς όπως ακριβώς και σε ένα μεταξοσκώληκα. Συγκρατεί, δηλαδή, την ενέργεια προς τα μέσα, θρέφοντας ταυτόχρονα. Μέσα σε ένα ενεργειακό κουκούλι, ανάλογα με τα ορυκτά που έχετε επιλέξει για να το δημιουργήσετε, καλείτε τις αντίστοιχες ενέργειες, ώστε να σας μεταμορφώσουν, όπως και το μεταξοσκώληκα σε πεταλούδα.

Το κουκούλι προστασίας μπορεί να υλοποιήσει σε ενεργειακό επίπεδο μία ισχυρά μονωτική σφαίρα, καθώς μπορείτε να απομονωθείτε μέσα σε αυτή απόλυτα από το εξωτερικό περιβάλλον και, ταυτόχρονα, να απορροφήσει τις όποιες ενεργειακές τοξίνες υπάρχουν στο σύστημά σας συσσωρευμένες. Ακόμη, όμως, μπορείτε να θρέψετε τον εαυτό σας, μέσα από αυτήν την τεχνική, προετοιμάζοντάς τον για μία μεγάλη αλλαγή.

Μπορείτε να το κατασκευάσετε είτε στο κρεβάτι σας, είτε στο πάτωμα, οπουδήποτε δηλαδή μπορείτε να ξαπλώσετε άνετα. Το κουκούλι κατασκευάζεται σε οβάλ σχηματισμό, σε μέγεθος ικανό να σας χωρέσει ξαπλωμένους στο εσωτερικό του, οραματιζόμενους πως φορτίζεστε από τις ενέργειές του. Μπορείτε να εφαρμόσετε αυτήν την τεχνική μία φορά ή και πολλές επαναλαμβανόμενες, ανάλογα με την ποσότητα, είτε της αρνητικής ενέργειας που θέλετε να αποβάλλετε, είτε από την ποσότητα της θετικής ενέργειας που θέλετε να απορροφήσετε, για να περάσετε στο επόμενο στάδιο της μεταμόρφωσης.

Ορισμένοι συνδυασμοί που μπορούν να σας φανούν χρήσιμοι είναι οι εξής:

Οψιδιανός – όνυχας: προστασία και καθαρισμός σε όλα τα επίπεδα

Σταυρόλιθος – σιδηροπυρίτης: ενδυνάμωση της αύρας και προστασία από επιθέσεις

Τυρκουάζ – καρνεόλης – κεχριμπάρι: θεραπεία – ανανέωση σε όλα τα επίπεδα, τόνωση της υγείας

Γρανάδα – κιτρίνης: τόνωση και δράση, όρεξη για ζωή, κίνηση στη στάσιμη ενέργεια

Αιματίτης – καπνίας: γείωση, σταθερότητα, επικέντρωση, πίστη στο όραμα και στη δύναμή μας

Περίδοτο – πράσινη αβεντουρίνη – ροζ χαλαζίας: θρέψη καρδιάς και συναισθηματική ηρεμία, αγαλίαση, αγκάλιασμα αγάπης

Πράσινη γρανάδα – κόκκινη γρανάδα – πορτοκαλί καλσίτης – διαμάντι Χέρκιμερ: αφθονία, τόνωση της ενέργειας, αφύπνιση της ζωτικότητας

Όποια τεχνική και αν επιλέξετε, θα χρειαστείτε αρκετές πέτρες, ακόμη και απλά βότσαλα μικρού μεγέθους, ώστε να σχηματίσετε με το συγκεκριμένο συνδυασμό ένα πλήρες σχήμα γύρω σας. Σημαντικό είναι να έχετε φροντίσει να μη σας ενοχλήσει κανείς κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, η θερμοκρασία του δωματίου να είναι ευχάριστη, και οι συνθήκες – όπως μία χαλαρωτική μουσική – να σας βοηθούν να αφεθείτε ολοκληρωτικά στη μαγική αγκαλιά των ορυκτών.

Αν έχετε πραγματικά τη θέληση να φτάσετε πιο βαθιά στην αποτοξίνωσή σας, τοποθετείστε εναλλάξ μαύρη Τουρμαλίνη, Όνυχα, μαύρο Οψιδιανό, Θειάφι (προσοχή είναι τοξικό), Τυρκουάζ, Σιδηροπυρίτη και μαύρο Αχάτη. Ξαπλώστε στο εσωτερικό του σχήματος και τοποθετήστε έναν Κιτρίνη πάνω σε κάθε ενεργειακό σας κέντρο. Μείνετε για 20 έως 30 λεπτά, νιώθοντας ότι τα ορυκτά απορροφούν από όλα τα επίπεδά σας τις όποιες ενεργειακές τοξίνες. Αυτός ο συνδυασμός ορυκτών θα απορροφήσει ενεργειακές τοξίνες ακόμα και από άλλες ζωές. Όταν τελειώσετε με αυτό το κουκούλι βαθιάς αποτοξίνωσης, δώστε άλλα 15 – 20 λεπτά στον εαυτό σας, ώστε να τραφεί ενεργειακά, τοποθετώντας επάνω σε κάθε σας ενεργειακό κέντρο από ένα διαμάντι Χέρκιμερ.

Απόσπασμα από το βιβλίο: “Εγχειρίδιο εξαγνισμού και ψυχικής προστασίας”, της Shakila-Ιωάννας Μπράτη, από τις εκδόσεις Δίον.
Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

 

Newsletter εγγραφή

 

Shakila Ιωάννα Μπράτη
Πρόσφατα άρθρα του συντάκτη Shakila Ιωάννα Μπράτη (όλα τα άρθρα)

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.

Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας