Εγχειρίδιο των Εργατών Φωτός
Είσαι νέος/νέα στην ενέργεια που ονομάζεται Κρύων;
Είναι οι πληροφορίες πολλές και δεν ξέρεις από πού ν’ αρχίσεις;
Ποια επικοινωνία είναι καλύτερα να διαβάσεις πρώτα;
Ποια θα συμβάλλει στη δική σου διαδικασία αναζήτησης;

Η σειρά «Εγχειρίδιο Εργατών Φωτός» με τα 5 “μαθήματα” εξυπηρετεί ακριβώς αυτό τον σκοπό.
Περιέχει τις βασικές πληροφορίες για να καταλάβει – και να νιώσει – κάποιος περί τίνος πρόκειται.

Εγχειρίδιο Εργατών Φωτός – Μάθημα 1ο

Ζωντανή επικοινωνία του Κρύων στο Πνευματικό Κέντρο Delphi – Ναός της Σοφίας
McCaysville, Georgia Η.Π.Α. – 7 Ιουλίου 2007

Μετάφραση: Γιώργος Κυρίτσης

Χαίρετε αγαπητοί μου, είμαι ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας. Γνωρίζω που βρισκόμαστε [αναφέρεται στο Ναό της Σοφίας, του Πανεπιστημίου Delphi]. Αυτός είναι ναός του μεγαλείου του Ανθρώπου. Είναι τόπος ιερός όπου τιμάται το διαισθητικά γνωστό, η μεγαλοπρέπεια μέσα στον καθένα σας. Είναι τόπος αφιερωμένος στην αγάπη του Θεού, στην αγάπη της ανθρωπότητας και στις γεμάτες ευσπλαχνία διδασκαλίες ειρήνης στη Γη. Είναι αφιερωμένος στην εσωτερική ειρήνη, οπότε ας μη διαφύγει σε όσους το ακούν ή διαβάζουν, ότι εδώ όπου δίνουμε το μήνυμα, είναι τόπος ιερός, ιδανικός.

Όταν έχετε μια τέτοια περίπτωση, η ενέργεια εκλύεται ακόμα και από τα καθίσματα που κάθεστε. Υπάρχει ενέργεια από τους τοίχους, το πάτωμα, ακόμα κι από τα πετράδια που βρίσκονται εδώ [αναφέρεται στους κρυστάλλους μπροστά στον Λη] κι όλα παρουσιάζονται με δύναμη και συγχρονισμό τραγουδώντας το ίδιο τραγούδι. Τα στοιχεία γνωρίζουν ποιοι είστε! Ω, αγαπητοί μου, σας φαίνεται πολύ μυστικιστικό αυτό;

Ορισμένοι έχετε κατακλυστεί ίσως από την ενέργεια του περιβάλλοντος που πλημμυρίζει το χώρο αυτό, χωρίς να αντιλαμβάνεστε το άλλο περιβάλλον που πάντα υπήρχε εδώ. Τα στοιχεία που βρίσκονται στο κτίριο αυτό, γνωρίζουν ποιοι είστε και ορισμένα είναι αρχαία. Κατάγονται από δάση αρχαιότερα από εσάς… κι όμως γνωρίζουν ποιοι είστε. Βλέπετε, είστε κομμάτι του Θεού, το αγγελικό βασίλειο, η δημιουργική δύναμη του πλανήτη και σας βλέπουν διαφορετικά απ’ ότι εσείς τον εαυτό σας. Δεν βλέπουν ό,τι αντικρίζετε στον καθρέφτη, καθώς νιώθουν ότι μια αγγελική παρουσία έχει μπει στην αίθουσα. Αναρωτιούνται τι αγγελικό διαβούλιο γίνεται σήμερα, που φέρνει τέτοια ενέργεια εδώ μέσα. Ακούν και βλέπουν τη μεγαλοπρέπειά σας. Τραγουδούν μια σπουδαία μελωδία που δεν μπορείτε ν’ ακούσετε. Εγώ όμως μπορώ. Πάντοτε. Δεν γνωρίζετε καν ποιοι πραγματικά είστε.

Έτσι έχει σχεδιαστεί, Άνθρωπε. Ο σχεδιασμός είναι τέτοιος που απαιτεί την ελεύθερη επιλογή σου ώστε να προκύψουν απαντήσεις. Το έργο είναι, ενόσω κάθεσαι στην καρέκλα, να μπορέσεις ν’ αφυπνίσεις την πνευματικότητά σου σε τέτοιο βαθμό, ώστε να ξεφλουδίσεις τον τοίχο που σε χωρίζει από το Θεό. Ονομάζεται δυαδικότητα και αντιπροσωπεύει την ελεύθερη βούληση του Ανθρώπου, έτοιμη να γκρεμίσει έναν αόρατο, απατηλό τοίχο – ένα τοίχο μη ορατό από πολλούς, που είναι όμως μέρος της πνευματικής επίγνωσης. Είναι ένας τοίχος που όταν φύγει, θ’ αποκαλύψει τα μυστικά της ζωής και το λόγο που βρίσκεσαι εδώ. Και γι αυτό θέλουμε να μιλήσουμε σήμερα αγαπητέ μου.

Λοιπόν, ας ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα προτού αρχίσουμε. Πρώτον, εγώ είμαι ο Κρύων. Γνωρίζω πού βρίσκομαι και τι έχει συμβεί εδώ… και νιώθω δέος γι αυτό. Υπάρχει αγνότητα, μέσω καθοδήγησης εκείνων που έκτισαν το μέρος αυτό και των πραγμάτων που λαμβάνουν χώρα εδώ. Εδώ έχουν σωθεί ζωές! Θα σας εξηγήσω τι σημαίνει σε λίγο.

Μιλάω σε μια ομάδα από γηραιές ψυχές. Δεν υπάρχουν νεοφερμένοι εδώ [στην αίθουσα που γίνεται η επικοινωνία]. Όλοι σας έχετε ξανάρθει στη Γη, στο παρελθόν. Όλοι έχετε ένα μακροσκελές Ακασικό αρχείο. Υπάρχουν Λεμούριοι στην αίθουσα. Υπάρχουν εδώ απόφοιτοι μυστικιστικών σχολών. Έχω Σαμάνους στην αίθουσα! Υπάρχουν βαθιές θεραπευτικές τεχνικές εδώ, όπως και άτομα που έχουν αυτοθεραπευτεί ή θέλουν να το επιτύχουν.

Ας γίνει γνωστό, αγαπητέ μου Άνθρωπε, ότι έχεις έρθει στο ναό αυτό με την ελεύθερη βούλησή σου. Έχει ο καθένας σας την ικανότητα να φύγει από εδώ, διαφορετικός απ’ ότι ήρθε, άσχετα από το που βρίσκεται στο μονοπάτι αυτό. Με συγχρονιστικό τρόπο έχετε δημιουργήσει αυτή την κατάσταση για εσάς κι εδώ είμαι κι εγώ. Έτσι εύχομαι να εμφανιστούν οι απαντήσεις για τις οποίες ήρθατε κι ας γίνει δική σας η γνώση, των ερωτήσεων που βρίσκονται στην άκρη της γλώσσας σας. Καθώς είναι προσωπικές και μοναδικές για εσάς και το μονοπάτι σας, κι έτοιμες να τις διαχειριστείτε. Όντως είναι καλή ώρα για θεραπεία. Δεν υπάρχει καλύτερη ώρα. Έχετε έρθει στο σωστό μέρος.

Πολλά άτομα στη Γη αφυπνίζονται. Να το ξέρετε. Όσο αρχαίοι κι αν είστε όλοι, ορισμένοι εδώ στην αίθουσα μόλις ανακάλυψαν τη δυνατότητα ν’ αφυπνιστούν σ’ έναν ενδοξότερο Θεό. Όντως, πολλοί το έχουν νιώσει! Ήξεραν κατά κάποιο τρόπο ότι ήσαν πνευματικά όντα, αλλά έρχονται εδώ πρωτόβγαλτοι, μη έχοντας ποτέ ακούσει κάτι απ’ όσα λέμε.

Έχουμε τη συνολική εικόνα και γνωρίζουμε ποιός είσαι. Κάθε φορά που έρχεσαι στη Γη, έχεις να εξετάσεις αν τα απόκρυφα θέματα σε αφορούν ή όχι. Πολλοί φαίνεται να έχετε γεννηθεί με τέτοιου είδους εσωτερικές αναζητήσεις. Πρώτα απορρίψατε ότι σας πάσαραν ως οικογενειακή πνευματικότητα, του πώς λειτουργούν τα πράγματα. Οπότε ακολουθήσατε τη δική σας πορεία, μερικοί ίσως σε βάρος της οικογενειακής σας αγάπης. Βλέπετε, γνωρίζω ποιος είναι εδώ και ποιος διαβάζει. Νομίζετε ότι δεν έχουμε «βαδίσει το μονοπάτι» μαζί σας; Νομίζετε ότι οι άγγελοι δεν ήσαν εκεί στις απογοητεύσεις σας; Νομίζετε ότι δεν είδαμε τα δάκρυά σας; Νομίζετε ότι δεν ήμαστε εκεί όταν ζητάγατε απεγνωσμένα βοήθεια; Ω, ήμαστε. Γνωρίζω ποιοι είναι εδώ.

Η ανθρωπότητα αφυπνίζεται με διάφορους τρόπους και σε διαφορετικό χρόνο. Οι παλιές ψυχές στον πλανήτη αρχίζουν ν’ αφυπνίζονται μαζικά, λόγω της αλλαγής που εξηγούμε επί δύο δεκαετίες περίπου. Αλλά πολλοί απ’ αυτούς δεν γνωρίζουν πού να στραφούν και τι να κάνουν. Είναι ενθουσιώδεις και ρωτάνε, «Πού αρχίζουν οι πληροφορίες αυτές; Πού βρίσκεται η γνώση; Πώς θα καταφέρω να προοδεύσω; Σε ποιο εισαγωγικό εγχειρίδιο ν’ ανατρέξω;»

Παρέχω στο συνεργάτη μου [τον Λη] πολλές πληροφορίες, εδώ και 18 χρόνια, δοσμένες με τον τρόπο που το κάνει σήμερα. Κάθεται ενώπιον Ανθρώπων και μεταφέρει την επικοινωνία μου, μεταφρασμένη στη γλώσσα του, ώστε να είναι βολικό γι αυτόν και κατανοητό από εσάς. Αυτά είναι λόγια του Κρύων και όλη αυτή την περίοδο έχουν καλυφθεί τόσα θέματα! Πολλές είναι «πληροφορίες αποφοίτου» και άλλες είναι «βασικές πληροφορίες», όλες ανάμικτες, ανάλογα με την ομάδα που κάθεται μπροστά μου. Για κάποιον όμως που αφυπνίζεται τώρα, σ’ αυτή τη μαζική αλλαγή, δεν υπάρχει ένα εγχειρίδιο οδηγιών, ένα σημείο έναρξης, κάτι να θέσει μια βάση.

Βεβαίως θα μπορούσες ν’ αρχίσεις με το Βιβλίο Ένα του Κρύων, το οποίο ζήτησα από το συνεργάτη μου να ονομάσει «Η Εποχή του Τέλους». Τότε όμως ήταν μυστική εποχή γι αυτόν και μάθαινε πώς να κάνει ζωντανή επικοινωνία. Δεν ήταν τόσο ενωμένος μαζί μου, όπως τώρα. Επίσης η επικοινωνία αφορούσε το 1989, όχι τη σημερινή εποχή. Δεν ήταν τόσο προσωπική, όπως είναι τώρα. Έτσι σήμερα ξεκινάμε ένα έργο που έχω πει στο συνεργάτη μου ότι θα κάναμε. Αυτό θα γίνει ένα εγχειρίδιο, το οποίο ίσως ποτέ να μην εκδοθεί σαν βιβλίο, αλλά θα ονομάζεται έτσι. Θα παρουσιάζει σετ οδηγιών για όσους θέλουν να ξεκινήσουν από την αρχή.

Η σημερινή λοιπόν επικοινωνία είναι βασική πληροφόρηση – το μάθημα ένα – που πάει τον αναγνώστη στην αρχή της νέας ενέργειας, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Εδώ λοιπόν αρχίζει. Εδώ θα στραφεί ο Άνθρωπος για να ανακαλύψει τη βάση. Είναι επίσης χρήσιμο σε ορισμένους, σαν υπενθύμιση, καθώς δεν γνωρίζετε κάποιες από τις πληροφορίες που θα δοθούν σήμερα. Λέμε λοιπόν, Αρχίζει και η επικοινωνία αυτή θα είναι το 1ο κεφάλαιο του εγχειριδίου. Θα την ονομάσουμε: «Συνειδητοποιώντας τη Δική σας Πνευματικότητα».

Αλήθεια – Η Βάση της Πίστης και της Δράσης

Προτού αρχίσουμε τη διδασκαλία, πρέπει να δούμε ένα θέμα που έχουμε αναφέρει μια φορά στο παρελθόν: «Τι είναι Αλήθεια;» Η πραγματικότητά σας, λόγω των νοητικών τοίχων που κτίζετε στο νου σας, είναι «3D», δηλαδή τρισδιάστατη. Εκεί υπάρχουν απόλυτες έννοιες για την αλήθεια, τα μαθηματικά και την επιστήμη. Όταν όμως αρχίζετε να γκρεμίζετε αυτούς τους τρισδιάστατους τοίχους και μπαίνετε στο σύστημα των υπερ-διάστατων πραγμάτων, ειδικά των πνευματικών, όλοι οι κανόνες της πραγματικότητας αλλάζουν. Οπότε όσα θα σας πω μπορεί να μην καθίσουν καλά σε όλους σας, καθώς θα τα ζυγίσετε με τρισδιάστατο αντί με πολυδιάστατο τρόπο, εφόσον έτσι δουλεύει ο νους σας.

Η Αλήθεια είναι σχετική με το μονοπάτι σας και είναι πολλαπλή. Αμέσως πολλοί θα πουν, «Κρύων, αυτό δε μας αρέσει. Πρέπει να υπάρχει μια αλήθεια, καθώς η αλήθεια στήνει το σκηνικό της Ανθρώπινης αναζήτησης του Θεού». Ένας Θεός σημαίνει μία αλήθεια, ή θα μπορούσες όντως να δεις πολλούς δρόμους προς τον ένα Θεό; Όταν θα περάσεις στην άλλη πλευρά του πέπλου, με το θάνατο, μη σοκαριστείς αν βρεις εκεί άλλους που δεν ανήκαν στην εκκλησία σου, ή στην αλήθεια σου. Αντιθέτως, υπάρχουν πολλές αλήθειες και με αγνή πρόθεση είναι όλες φλογεροί δρόμοι που οδηγούν στο Θεό και στην «οικογένεια του Θεού».

Για όσους απαιτούν να υπάρχει μία μόνο αλήθεια, θα σας δώσω μία. Όντως υπάρχει μια γενική αλήθεια, μια ουσιώδης αλήθεια, η οποία είναι η εξής: Ότι στον πυρήνα κάθε ατόμου σ’ αυτό το Σύμπαν, θα βρεις την αγάπη του Θεού, μ’ ένα προσωπικό τρόπο. Είναι η θεμελιώδης ενέργεια. Αυτή είναι η αλήθεια. Θα μπορούσες να πεις: «Ω, τι γλυκό!» Όχι, δεν μιλάω για κάτι γλυκό. Αναφέρομαι στη φυσική. Υπάρχει μια ενέργεια στο κέντρο κάθε ατόμου που κάνει τα πράγματα να λειτουργούν κι όταν απομακρύνεις την ενέργεια του Θεού, όλα καταρρέουν.

Θα μπορούσες να πεις ότι είναι το διάστημα ανάμεσα στην κίνηση των ηλεκτρονίων και στον πυρήνα του ατόμου, που κάνει τα πράγματα να κινούνται και να είναι χωριστά. Αυτό αντιπροσωπεύει κάτι περισσότερο απ’ όσο θα μπορέσετε ποτέ να μετρήσετε, περισσότερο απ’ όσο θα γνωρίσετε ποτέ. Είναι βασική φυσική και είναι η αγάπη του Θεού. Αυτή είναι η βασική αλήθεια και οι επιστήμονες είναι στα όρια να τη συνειδητοποιήσουν. Θα της δώσουν κάποιο άλλο όνομα, αλλά θα υπάρχει η συνειδητοποίηση ότι υφίσταται μια ευφυής δύναμη, που κάνει τα πράγματα να συμβαίνουν.

Αυτός είναι ο ορισμός της αλήθειας: Όταν ένας Άνθρωπος παντρεύει την καρδιά του με το πάθος του Θεού και δημιουργεί ανακάλυψη. Είναι η αναγνώριση μιας προσωπικής αναζήτησης, αν θέλετε, χωρίς να γνωρίζετε τίποτε άλλο. Είναι μια προθυμία, με ελεύθερη βούληση, να μάθετε για το Θεό μέσα σας. Αυτή είναι η αλήθεια. Οπότε υπάρχουν πολλές αλήθειες, σ’ ένα χώρο με πολλούς Ανθρώπους. Πάλι όμως δεν είναι απαραιτήτως αρεστό. «Πρέπει να υπάρχει μια αλήθεια, ένα δόγμα, ένα κτίριο». Κι απαντάμε, «Τι τρισδιάστατη άποψη!»

Η γραμμικότητα της ύπαρξής σου τοποθετείται στο Θεό κι έχεις αποφασίσει να φτιάξεις ένα τρισδιάστατο Θεό! Έτσι ταιριάζει με την Ανθρώπινη εμπειρία σου. Δεν βλέπεις όμως πόσο περιοριστικό είναι αυτό; Είναι σαν το σκίτσο ενός καρτούν να παίρνει ζωή, να πετάγεται από τη δισδιάστατη σελίδα και να συναντάει έναν Άνθρωπο. Τότε τσιρίζει με σύγχυση και απογοήτευση, καθώς αντικρίζει το τρισδιάστατο για πρώτη φορά. Δεν μπορεί να συσχετιστεί μ’ αυτό και δεν το καταλαβαίνει… γιατί δεν βγάζει νόημα. Οπότε επιστρέφει στο χώρο του, στη σελίδα, και ζωγραφίζει Ανθρώπους στις δύο διαστάσεις, ώστε να τους δώσει νόημα. Τότε απεικονίζεσαι σαν ζωγραφιά δύο διαστάσεων, λόγω των περιορισμών του παρατηρητή.

Μέσα του ο καθένας θ’ ανακαλύψει την «οικογένεια». Αυτή η «οικογένεια» είναι η διαισθητική ομάδα που συνιστά το όλον του Θεού. Στον πυρήνα της οικογένειας είναι το ίδιο σύστημα υπερ-διάστατων λειτουργιών, το οποίο προέρχεται από την αγάπη του Θεού και την ευσπλαχνία αυτού που λέτε Πνεύμα. Οπότε, η αλήθεια σου είναι αυτό που κάνεις όταν ακολουθείς το πάθος σου να φέρεις υλοποίηση στη ζωή σου.

Κάτι που δεν καταλαβαίνουν οι περισσότεροι, ούτε θα το καταλάβουν, είναι ότι το σύστημα αυτό αποτελεί την κόλλα μεταξύ των πολλών αληθειών σας. Δύσκολο να εξηγηθεί στο 3D πεδίο, έτσι δεν είναι; Όμως ανάμεσα στις πολλαπλές αλήθειες των αναζητήσεών σας, σχετικά με το τι έχετε να κάνετε, υπάρχει μια κόλλα γνώσεων και συγχρονικότητας, που εργάζονται μαζί μέσα στο δυναμικό του συστήματος, ώστε να συμβούν τα γεγονότα στο 3D πεδίο. Εδώ υπάρχουν περισσότερα απ’ όσα φαίνονται.

Η Αρχική Προϋπόθεση

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν με την προϋπόθεση. Δεν αναζητάς κάποιο δόγμα. Δεν ψάχνεις κάποιον προφήτη. Βγαίνεις από τη σελίδα της 3D πίστης, του ν’ ακολουθείς άλλους μέσα σ’ ένα γενικό κουτί δοξασιών. Αντιθέτως, ρισκάρεις την ιδέα ότι ο Θεός είναι πολύ πάνω και πέρα απ’ οτιδήποτε σου έχει ποτέ ειπωθεί. Ψάχνεις το γιατί βρίσκεσαι εδώ και η προϋπόθεση είναι, ότι η αναζήτηση θα σου αποκαλύψει όχι μόνο το δικό σου μονοπάτι, αλλά και ότι είσαι μέρος ενός σπουδαίου συστήματος. Είναι ένα υπερ-διάστατο σύστημα που γίνονται τα πράγματα, το οποίο είναι διαισθητικό και μοιράζεται με άλλους, σε όλο τον κόσμο.

Είναι έμφυτο, δηλαδή «κτισμένο μέσα στα κύτταρα της ανθρωπότητας». Είναι μεγαλειώδες και θα σου αποκαλύψει το Θεό μέσα σου, στο βαθμό που μπορείς να γίνεις ο προφήτης του εαυτού σου, ο δάσκαλος του εαυτού σου. Τότε θα ανακαλύψεις τη θειότητα μέσα στην ίδια σου την αιώνια ύπαρξη. Θα σε φέρει στη συνειδητοποίηση ότι έχεις ξαναζήσει στο παρελθόν κι ότι αυτό είναι η ουσία του συστήματος. Δεν είναι κάτι περίεργο ή παράξενο, αλλά μάλλον μια σοφή παρατήρηση του πώς ταιριάζουν όλα. Θ’ αντιπαρέλθει όσους είναι κολλημένοι στην τρισδιάστατη μυθολογία. Αυτή που τους έχει δοθεί από άτομα που έζησαν στον πλανήτη, σε λιγότερο φωτεινή και χαμηλότερης ενέργειας εποχή.

Μην είσαι επικριτικός με τον εαυτό σου, εάν δεν ακολουθείς όσα σου έχουν ειπωθεί από κάποιο Άνθρωπο ή οργάνωση, με τις αντιλήψεις τους περί του τι είναι πνευματικά κατάλληλο. Καθώς η δική τους αλήθεια είναι διαφορετική από τη δική σου. Η δική τους αναζήτηση του Θεού είναι διαφορετική από τη δική σου.

Ευλογημένος είναι ο Άνθρωπος που αναζητά το Θεό, με οποιονδήποτε τρόπο! Ευλογημένος είναι εκείνος που στέκεται εκεί, έτοιμος να αρχίσει, λέγοντας: «Θεέ μου πες μου τι χρειάζεται να γνωρίζω. Θέλω να ξύσω τον τοίχο της δυαδικότητας μεταξύ του τρισδιάστατου και του πολυδιάστατου. Θέλω να γκρεμίσω αυτό τον τοίχο για να βρω τη δική μου μεγαλοπρέπεια. Το γνωρίζω ότι είναι εκεί. Το αισθάνομαι. Δείξε μου το μονοπάτι της δικής μου αποκάλυψης».

Όταν ένας Άνθρωπος ακολουθεί τη δική του αλήθεια, ανακαλύπτει το πάθος του για το Θεό. Είναι το μονοπάτι της προσωπικής του ανακάλυψης, για να βρει το Θεό στη ζωή του. Αυτή είναι η αλήθεια. Είναι διαφορετική, καθώς υπάρχουν τόσα πολλά προσωπικά μονοπάτια για τους Ανθρώπους. Ο κάθε Άνθρωπος είναι μοναδικός πνευματικά. Ένας εργάζεται σε θέματα αφθονίας, άλλος με θέματα υγείας, κάποιος εργάζεται με την αυτοεκτίμηση και άλλος παλεύει με τους φόβους. Πολλά από τα μονοπάτια αυτά είναι αποτέλεσμα παρελθόντων εμπειριών στη Γη, σε διαφορετικές εκδηλώσεις [προηγούμενες ζωές]. Αυτές δημιουργούν τις τεράστιες διαφορές προσωπικοτήτων κατά τη γέννηση – τις δυνάμεις και τις προκλήσεις τους, τις πολλές φοβίες και τα δώρα τους. Βλέπετε γιατί δεν μπορείτε να δημιουργήσετε ένα πνευματικό κουτί και να ζητήσετε απ’ όλους να χωρέσουν εκεί;

Η Νέα Ενέργεια – Τι συνέβη;

Έτσι λοιπόν αρχίζει το ταξίδι. Περί τίνος πρόκειται η Νέα Εποχή; Ποια είναι αυτή η μεγάλη αλλαγή; Αρχίζουμε από την αρχή, η οποία δεν είναι πολύ πίσω στο παρελθόν. Στο δικό σας χρονικό πλαίσιο, είναι μόνο το 1987. Τόσο πίσω θα πάω μόνο, επειδή εκείνη είναι η αρχή της ενέργειας που επέτρεψε στον Κρύων να εκδηλωθεί σαν δάσκαλος. Όσα υπήρχαν πριν ήσαν μια παλιότερη, πιο πυκνή ενέργεια. Ήταν μια παλιά ενέργεια, της οποίας οι προφητείες έχουν καταπέσει. Έχετε παρατηρήσει ότι η ενέργεια της Γης είναι διαφορετική σήμερα; Η παλιά ενέργεια αντιπροσώπευε μια Γη η οποία έχει πλέον φύγει, αν το έχετε παρατηρήσει. Η πληροφορία λοιπόν αφορά όποιον το μελετάει αυτό για πρώτη φορά και χρειάζεται να τ’ ακούσει από την αρχή.

Το 1987 συνέβη ένα γεγονός μοναδικό στην ιστορία σας. Ονομάστηκε «Η Αρμονική Σύγκλιση» και αργότερα ονομάστηκε επίσης «11:11». Αυτό που ήταν μοναδικό, ήταν εσωτερικό: Η Γη είχε φτάσει σε τέτοιο βαθμό δόνησης της πνευματικής ουδετερότητας ώστε υπήρχαν δυο προοπτικές για το μέλλον. Ή θα ελκόταν προς ένα ανώτερο επίπεδο, ένα υπερ-διάστατο επίπεδο, ή θα κυλιόταν στις παλιές προφητείες, της συντέλειας του κόσμου και του Αρμαγεδδώνα. Πέρα από το γραμμικό σας χρόνο και δύσκολο ίσως για εσάς να το κατανοήσετε, συμμετείχαν όλοι οι Ανώτεροι Εαυτοί που εμπλέκονται στο σύστημα.

Σε όλα τα Ανθρώπινα Όντα που έχουν υπάρξει ποτέ στον πλανήτη, που είναι τώρα στον πλανήτη κι ενδεχομένως θα είναι εδώ, τέθηκε το ερώτημα: «Θέλετε ν’ ακολουθήσετε τις προφητείες της παλιάς ενέργειας, τα δυναμικά του παλιού, ή επιθυμείτε να κινηθείτε προς τη νέα ενέργεια που σας είπαν οι αρχαίοι ότι έρχεται;[οι Μάγια και το 2012]. Είναι μια ενέργεια που δεν βρίσκεται στις υπάρχουσες προφητείες σας· κάτι που θα δημιουργήσει ειρήνη στη Γη, κάτι που θα φέρει δουλειά στους Λεμούριους και στις γηραιές ψυχές που βρίσκονται εδώ. Θα δημιουργήσει πνευματικούς Φάρους που θ’ αφυπνιστούν σε μεγάλους αριθμούς. Ποια είναι η επιλογή σας;»

Και η απάντηση ήταν: «Θέλουμε να προχωρήσουμε». Και σαν δραματική απόδειξη αυτού του απόκρυφου γεγονότος, σχεδόν εν μία νυκτί, μέσα σε λίγα χρόνια από τότε, άλλαξε η γεωπολιτική δομή του πλανήτη, σε μια μορφή που κανείς δεν περίμενε. Ενάντια σε όλες τις πιθανότητες και όλες τις προφητείες, χώρες που ήσαν πανίσχυροι παίκτες στο παλιό σενάριο των έσχατων καιρών, άλλαξαν δραματικά. [Ειδικά η Σοβιετική Ένωση] Ξαφνικά αντικρίζατε μια πραγματικότητα που κανείς δεν είχε προφητεύσει. Τέρμα ο ψυχρός πόλεμος! Αυτό το πράγμα που είχε δημιουργήσει 50 χρόνια ταραχών και φόβου, το οποίο δεν έδειχνε να έχει τέλος, ξαφνικά αυτο-τερματίστηκε. Ο χρόνος για τον αναμενόμενο Αρμαγεδδώνα ήρθε και πέρασε [μεταξύ 1999 και 2001].

Τότε, το 2001 έγινε ένα ενδιαφέρον γεγονός που ονομάστηκε 9/11 [η επίθεση στους δίδυμους πύργους]. Δεν ήταν στις προφητείες, ούτε στο Νοστράδαμο, ούτε στις γραφές [στην Αποκάλυψη]. Όπως ανέφερα στα Ηνωμένα Έθνη προ διετίας, το συμβάν στις 9/11 θα επηρεάσει δύο γενεές, απ’ όσα θα κάνει η ηγεσία της χώρας σας [ΗΠΑ]. Δεν νομίζετε ότι κάτι τόσο σημαντικό θα ’πρεπε να υπάρχει στις παλιές προφητείες σας; Αυτό είναι μια απόδειξη ότι βρίσκεστε σ’ ένα νέο μέλλον.

Επαναλαμβάνουμε λοιπόν, η Αρμονική Σύγκλιση του 1987, μαζί με την Αρμονική Συμφωνία στα επόμενα χρόνια, οροθετούν την αλλαγή, τη μεταβολή της ενέργειας, την οποία έχετε δημιουργήσει τελείως μόνοι σας. Τώρα βρίσκεστε εδώ με εντελώς διαφορετική ενέργεια.

Λοιπόν, αν το διαβάζεις αυτό για πρώτη φορά και θέλεις να ξέρεις τι σημαίνει για σένα, διάβασε προσεκτικά και άκου τη λογική, καθώς προχωράει. Κάθεσαι εδώ, σε μια γη που αλλάζει, κάτι που ποτέ δεν είχε προφητευτεί. Θα μπορούσες να πεις: «Τι έχω να πράξω ώστε να κάνω μια διαφορά και πώς μπορώ ν’ αλλάξω;» Και θα σου πω, ειδικά αν είσαι καινούριος: Η ίδια η πράξη του να θέσεις το ερώτημα αυτό, αλλάζει τη Γη.

Ευλογημένος είναι εκείνος που ρωτάει, «Τι μπορώ να κάνω; Τι ακολουθεί;» Γιατί με αυτή την πράξη συμπόνιας προς τον πλανήτη, δείχνει μέσα στον εαυτό του ότι έχει αρχίσει να ξεφλουδίζει τον τοίχο. Είσαι εσύ αυτός; Αν ναι, τότε ζητάς τα βήματα της εξύψωσης, έτσι δεν είναι; Όμως δεν πρόκειται να σ’ τα δώσω, καθώς δεν υπάρχουν βήματα. Ή μπορεί να υπάρχει ένα… Ξεκίνα! Έτσι λοιπόν λέμε ότι ο Άνθρωπος που ξεκινάει το ταξίδι της ερώτησης: «Πώς να ξεφλουδίσω τον τοίχο;» ήδη έχει τη σκαπάνη στο χέρι του, ήδη εργάζεται στο πάζλ και ήδη λίγο φως φαίνεται να περνά.

Το Μεταβαλλόμενο Σύστημα του Κάρμα

Θα ήθελα πάλι να εξηγήσω τι συμβαίνει σχετικά με το κάρμα. Αυτή είναι μια αρχαία πνευματική διαδικασία που θ’ ακολουθεί πάντα εσένα και τον πλανήτη Γη. Περιγράφεται σε κάποια από τα παλαιότερα συστήματα πίστης του πλανήτη. Είναι ένα ενεργειακό σύστημα που τοποθετείται και λειτουργεί εντελώς από μόνο του, όπως και πολλά άλλα πράγματα, που αφορούν στην ενέργεια της ζωής. Ακόμα κι αν ο Άνθρωπος δεν κάνει τίποτα για να το δει ή να το αναγνωρίσει, εξακολουθεί να είναι παρόν και να επηρεάζει όσα κάνει.

Σημαντικό: Οι Άνθρωποι δεν είναι προορισμένοι να κάνουν οτιδήποτε στη Γη. Δεν υπάρχει κάποιο προκαθορισμένο μονοπάτι [πεπρωμένο]. Αντίθετα, εξ ορισμού, έχουν την προδιάθεση ν’ ακολουθήσουν ένα καρμικό μονοπάτι, το οποίο παίρνουν επειδή απλώς υπάρχει εκεί. Έρχονται στον πλανήτη με τα συναισθηματικά εφόδια να το ακολουθήσουν αυτόματα. Επίτρεψέ μου να το εξηγήσω.

Συμβαίνουν τόσα πολλά αυτή τη στιγμή, συμπεριλαμβανομένης της ελεύθερης επιλογής σου, να μην έχεις ελεύθερη επιλογή! Βρίσκεσαι τώρα σε μια μάχη και πράγματι, αν επιτρέψεις στη συνείδησή σου να μεταβληθεί προς μια οπισθοδρομική κατάσταση, ακόμα και σε μια φωτισμένη δονούμενη Γη, μπορείς να έχεις την ελεύθερη βούληση να προστάζει να μην υπάρχει πλέον ελεύθερη βούληση! Θα ήταν σαν να ψηφίσεις ότι δεν θα επιτρέπεται πλέον να ψηφίζεις! Αυτό δείχνει πόσο ισχυρός είσαι. Είσαι άγγελος και μπορείς να δημιουργήσεις οτιδήποτε επιθυμείς να δημιουργήσεις στη Γη. Το σκοτεινότερο σκοτάδι, όπως και το φωτεινότερο φως βρίσκονται και τα δύο στην παλέτα των ενεργειακών σου χρωμάτων. Οτιδήποτε εύχεσαι, μπορείς να το κάνεις. Είναι κρίσιμος καιρός.

Τα πράγματα έχουν αλλάξει. Οι παλιές προφητείες που σας έλεγαν ότι θα συμβούν, έχουν καταπέσει κι έχουν αντικατασταθεί από την ελεύθερη επιλογή της στιγμής. Οι Μάγια σας έχουν δώσει την πληροφορία, ότι το 2012 είναι η αρχή μιας δονητικής αλλαγής στον πλανήτη… μια νέα ενεργειακή αρχή. Έχει μια 11:11 ενέργεια. Το 11:11 που βλέπετε όταν πέφτει το μάτι σας στο ρολόι, αφορά της υπόσχεση της μετάβασης στο 2012, σε μια πιο θετική ενέργεια· η αρχή ενός νέου ιδανικού.

Μπορείς να πλεύσεις στο 2012, με την ικανότητα να σε υποστηρίζει η Γη, μ’ ένα τρόπο που δεν έχει γίνει ποτέ στο παρελθόν, εσύ Εργάτη Φωτός. Υπάρχουν αλλαγές επί ποδός, για τις οποίες δεν γνωρίζεις τίποτα. Αλλά εδώ προτρέχω του εαυτού μου.

Κάθε Άνθρωπος, με το που γεννιέται στον πλανήτη αυτό, παίρνει ένα καρμικό αποτύπωμα. Έρχεται και παραδίδει τον κρύσταλλό του στο Σπήλαιο της Δημιουργίας. Ο κρύσταλλος είναι μια ενέργεια μνήμης που ευθυγραμμίζεται με το Κρυστάλλινο Πλέγμα. Είναι μέρος της Γαίας κι επομένως η Γαία γνωρίζει ότι βρίσκεται εδώ. Αυτό συμβαίνει με όλους σας. Όταν έρχεστε στον πλανήτη, η καρμική ενέργεια αποτίθεται στο DNA σας και αρχίζετε την ενέργεια εδώ. Η καρμική αυτή ενέργεια είναι μέρος του συστήματος που λέμε ότι είναι η ζωτική δύναμη της Γης.

Εκεί ο Άνθρωπος δεν επιλέγει κανένα εσωτερικό μονοπάτι, αλλά απλώς ακολουθεί «ένα κανάλι υπάρχοντος κάρμα», που έχει δημιουργηθεί από παλιές ενέργειες και εκφράσεις στον πλανήτη με άλλους ανθρώπους. Συχνά οι Άνθρωποι γεννιούνται σ’ ένα μέρος όπου ήσαν την προηγούμενη φορά. Συχνά ακολουθούν την κατεύθυνση της οικογένειάς τους και κάνουν ότι κάνει η οικογένεια. Αν η οικογένεια είναι αγροτική, γίνονται αγρότες. Είναι το πιο φυσικό να κάνουν και η απόφαση είναι απλή. Είναι σαν δρόμο χωρίς πέτρες που είναι θαυμάσια να περπατάνε· έτσι, αυτό είναι το καρμικό τους μονοπάτι.

Πολλές φορές το μονοπάτι τούς φέρνει αντιμέτωπους με προκλήσεις, λόγω όσων έχουν συμβεί σε περασμένες ζωές. Καθώς η καρμική ενέργεια ξεδιπλώνεται, συχνά αυτό γίνεται και ξε-γίνεται από μόνο του. Τότε εκδηλώνονται πολλές γιν και γιάνγκ ενέργειες. Είναι όντως αλήθεια πως ότι πάει, επιστρέφει. Κι όλο αυτό είναι μέρος ενός πολύ παλιού συστήματος, μιας παλιάς πνευματικής δόνησης, που γίνεται αυτόματα. Όμως δεν χρειάζεται να είναι δικό σου σύστημα. Άκου προσεκτικά, γιατί εδώ αρχίζουν τα ωραία. [χαμόγελο του Κρύων]

Το 1989 άρχισα να σας λέω, ότι μ’ αυτή τη νέα ενέργεια έχετε την ευκαιρία, αν όχι την απαίτηση, να ξεφύγετε από το κάρμα και ν’ ακολουθήσετε το δρόμο της επιλογής σας. Σαν παλιά ψυχή, γεμάτη μεγαλοπρέπεια, έχεις την ικανότητα να βγεις από την πεπατημένη. Μπορείς να παραμερίσεις το παλιό κάρμα, αντικαθιστώντας το με κάτι πολύ υψηλότερης ενέργειας… μια ενέργεια με σκόπιμη πνευματική κατεύθυνση για εσένα και τον πλανήτη. Θα έλεγες, «Εύχομαι να κάνω τη δική μου δημιουργία, τη δική μου πραγματικότητα και όχι τον παλιό σχεδιασμό του κάρμα με το οποίο ήρθα». Έχεις ακούσει ποτέ τη φράση «Δημιουργώντας την δική σου πραγματικότητα;» Αυτό ακριβώς σημαίνει. Και η Αρμονική Σύγκλιση σου έδωσε αυτή τη δύναμη.

Το 1989 ήρθα με το συνεργάτη μου και αρχίσαμε να σας επικοινωνούμε, ότι υπάρχει η δυνατότητα να δημιουργήσετε μια κατάσταση, όπου ακυρώνεται το κάρμα σας. Τότε μπαίνετε στην ελεύθερη επιλογή σας και δημιουργείτε το μάθημα ζωής για το οποίο ήρθατε. Αναφέραμε ένα εμφύτευμα, για το οποίο δεν μιλάμε πλέον. Κι αυτό επειδή τώρα έχει νέα ερμηνεία, δηλαδή είναι «η εμφύτευση της άδειας να βγεις από την πεπατημένη!» Εμφυτεύεις τον εαυτό σου με το πάθος και την αλήθεια και προχωράς, έξω από το κάρμα. Αντ’ αυτού, πας εκεί όπου έχεις την επιλογή της ενέργειας που δημιουργείς, μέσω της αγνής πρόθεσης.

Το κάρμα είναι ενδιαφέρον. Να κάτι που δεν έχεις σκεφτεί Άνθρωπε – τη βαθύτητα του κάρμα. Κοιτάζω τις ψυχές στην αίθουσα αυτή. Εδώ όπου συμβαίνει αυτό, υπάρχουν οκτώ άτομα που ζείτε σήμερα, επειδή ξεφύγατε από το κάρμα σας! Αν είχατε παραμείνει στο καρμικό αυλάκι στο οποίο γεννηθήκατε, όπου θα κάνατε ότι ήθελαν οι άλλοι ακολουθώντας τον καρμικό δρόμο, σήμερα δεν θα βρισκόσασταν εδώ. Επειδή το δυνητικό καρμικό σας «ραντεβού με το θάνατο» θα σας είχε πάρει. Θα βρισκόσασταν στον καρμικό τόπο και χρόνο ώστε να βιώσετε το δυνητικό σας θάνατο. Όμως επειδή παταχτήκατε έξω από το αυλάκι και εκδηλώσατε τη δική σας εμπειρία ζωής, όλα τα καρμικά χαρακτηριστικά του θανάτου σας κατέπεσαν. Και κάθεστε τώρα εδώ, έχοντας τον έλεγχο τού πότε έρχεστε και πότε φεύγετε. Οκτώ από εσάς.

Στη δική μου πλευρά του πέπλου, μας προβληματίζει αυτό με τους Ανθρώπους. Γιατί μόλις σας έχω δώσει μια πανίσχυρη και χαρμόσυνη αλήθεια και θα ’πρεπε να τη γιορτάζετε. Θα ’πρεπε να φτιάξετε άγαλμα που ξεφύγατε απ’ το θάνατο! Αλλά δεν το κάνετε. Δεν γνωρίζετε τι δεν συνέβη, σωστά; Εγώ όμως γνωρίζω.

Ποιος έχει τον έλεγχο του θανάτου; Τι σας έχει ειπωθεί επ’ αυτού; Ποιος είναι ο Αμείλικτος Θεριστής; Λοιπόν, άσχετα με ό,τι σας έχουν πει, θα σας πω εγώ ποιος είναι ο Αμείλικτος Θεριστής. Είναι ο Άνθρωπος που αποφασίζει να μην αναζητήσει ποτέ τον Θεό! Είναι εκείνος που απλώς εμφανίζεται, χωρίς καμιά συμμετοχή στον προορισμό του… απλώς βαδίζει το μονοπάτι του κάρμα, που τον φέρνει περιπλανώμενο μέχρι το θάνατό του. Δεν κρίνεται κανένας Άνθρωπος που το κάνει αυτό· είναι μόνο μια καταγραφή του γεγονότος. Όμως οκτώ από εσάς δεν θα βρισκόσαστε εδώ, στα καθίσματα αυτά, αν δεν είχατε «αφήσει το δρόμο του κάρμα». Συγχαρητήρια λοιπόν οικογένεια, καθώς γνωρίζετε περί τίνος πρόκειται.

Έτσι λοιπόν για τον νεοφερμένο… λέμε ότι μπορείς να παραμερίσεις το κάρμα με το οποίο γεννήθηκες και ν’ αρχίσεις να δημιουργείς τη δική σου πραγματικότητα. Αυτό είναι το δώρο της νέας ενέργειας. Σου επιτρέπει να μπεις στη συνείδηση ενός νέου είδους Ανθρώπου, που επιλέγει το δικό του προορισμό. Μερικοί την αποκαλούν κατάσταση ανάληψης· μια ώθηση προς την ίδια την ενέργεια της δημιουργίας.

Φυσικά η επόμενη ερώτηση είναι, «Κρύων, τι κάνω μετά;» Η απάντηση είναι, το δυσκολότερο πράγμα – έχε υπομονή με το σύστημα. Οι άνθρωποι δεν είναι καλοί σ’ αυτό. Χρειάζεται υπομονή ώστε το σύστημα να προλάβει τις επιλογές σου. Αν είσαι καινούριος που τώρα αρχίζει ν’ ακούει και να κατανοεί αυτό το μήνυμα, το πρώτο που θα θέλεις να κάνεις είναι να τρέξεις να σκαρφαλώσεις τα σκαλιά. Θα θέλεις κάτι να κάνεις, με τη γνώση, το πάθος και το νέο ενθουσιασμό. Επιθυμείς να κάνεις κάτι στο τρισδιάστατο πεδίο.

Τα παλιά ιδανικά υποδείκνυαν ότι πρέπει να κάνεις κάτι σωματικά, ώστε να εκδηλωθεί κάτι πνευματικό. Είναι καταγεγραμμένο στην ιστορία και τη μυθολογία σας, αλλά δεν δουλεύει έτσι στη νέα αυτή ενέργεια. Γνωρίζουμε ποιός είσαι και τι προσπαθείς να κάνεις. Κάθε αλήθεια είναι μοναδική και η δική σου αλήθεια ίσως είναι ν’ αρχίσεις να κυλάς μια μπάλα, που θα σε πάει τελικά από το σημείο Α, στο σημείο Β. Αρχίζεις να βλέπεις το μάθημα της ζωής σου, να αφυπνίζεσαι και να συνειδητοποιείς ότι είσαι γηραιά ψυχή.

Πολλοί που έχουν μόλις αρχίσει να αισθάνονται έτσι, νιώθουν σαν να έχουν αγοράσει ένα εισιτήριο τρένου, οπότε περιμένουν να εμφανιστεί σύντομα το τρένο. Λοιπόν, θα σας πω ότι ακόμα δεν έχουν τοποθετηθεί καν οι γραμμές! Μην απογοητεύεστε αγαπητοί μου, καθώς έχετε ξεκινήσει την όλη διαδικασία. Έχοντας υπομονή, αρχίστε να μελετάτε και να μαθαίνετε τι υπάρχει μέσα σας, που είναι διαφορετικό απ’ ότι νομίζατε. Και το καλύτερο μέρος να ξεκινήσετε, είναι να δείτε τους διδασκάλους του πλανήτη. Με κείνους έχετε να εξομοιωθείτε, καθώς αυτό είναι το νέο εργαλείο της εποχής – η τέλεια γνώση!

Η τέλεια γνώση είναι η ακύρωση του κάρμα και το πέρασμα από μια ζωή παλιάς ενέργειας, σε μιαν άλλη, ενόσω παραμένεις ζωντανός στο σώμα σου! Τα εργαλεία γι αυτό βρίσκονται επάνω στο πλέγμα. Τα εργαλεία γι αυτό βρίσκονται μέσα στο Κρυστάλλινο. Η μνήμη του πλανήτη ανυψώνεται για να στεγάσει ένα διδάσκαλο που φέρει τ’ όνομά σου! Υπάρχουν πολλοί που αφυπνίζονται, πολλοί που κάνουν τώρα πράγματα που μόνο οι παλιοί διδάσκαλοι μπορούσαν να κάνουν. Παρεμπιπτόντως, αυτό διδάσκουν εδώ όπου κάθεστε. Σκεφτείτε το.

Σας λέμε λοιπόν, εξομοιωθείτε μ’ εκείνους τους διδασκάλους που περπάτησαν στον πλανήτη πριν από εσάς. Τι είχαν εκείνοι που δεν έχετε εσείς; Το πρώτο είναι… απολύτως τίποτα! Όλοι τους ήσαν Ανθρώπινα Όντα. Δεν ήσαν υπερ-πλάσματα, ούτε γεννήθηκαν διαφορετικοί από εσάς. Εκείνος που είπε ότι ήταν ο Υιός του Θεού, ήταν ξεκάθαρος. Είπε: «Είμαι ο Υιός του Θεού, όπως κι εσείς!». Το μήνυμά του αφορούσε στην φανέρωση… να σας βοηθήσει να κατανοήσετε ότι η μεγαλοπρέπεια που Αυτός είχε μέσα του, ήταν και δική σας. Δεν ταίριαζε αυτό με τον πολιτισμό και την ηλικία του και οι κατακτητές της χώρας του τον φόνευσαν.

Θέλω να πω ότι αυτό που σας έδειξε, είναι τι μπορείτε να κάνετε με την τέλεια γνώση. Μπορείτε ν’ αλλάξετε την ύλη, να γυρίσετε πίσω το ρολόι στο DNA σας, να επιτύχετε θεραπεία πέρα απ’ ότι νομίζατε ότι μπορείτε να κάνετε και όλα αυτά προέρχονται από τον Ανώτερο Εαυτό μέσα σας. Η ενέργεια των διδασκάλων είναι μαζί σας και ο μόνος λόγος που ήρθαν εδώ, είναι σαν παράδειγμα, ώστε να το δείτε εσείς και να το κάνετε επίσης.

Η Επιστροφή των Δασκάλων της Γης

Μερικοί διδάσκουν ότι οι διδάσκαλοι θα επιστρέψουν κάποτε στον πλανήτη. Αυτό το ισχυρίζονται πολλές θρησκείες στη Γη. Ορισμένοι κοιτούν στους ουρανούς και λένε, «Έρχεται, έρχεται… ο χρόνος που οι διδάσκαλοι θα επιστρέψουν για να μας σώσουν». Καρφιτσώνουν εκεί όλες τις ελπίδες και τις επιθυμίες τους και κάνουν τελετουργίες, περιμένοντας να επιστρέψουν. Εγώ θα σας πω το εξής: Όσοι το κάνουν αυτό, δεν καταλαβαίνουν, δεν βλέπουν τι έχει συμβεί στην πραγματικότητα. Επειδή όλοι οι διδάσκαλοι έχουν ήδη επιστρέψει και κάθονται σ’ αυτό ακριβώς το μέρος!

Οπουδήποτε βρίσκεστε, βρίσκονται εκεί. Είναι μέρος της δομής ενός νέου μαγνητικού πλέγματος και βρίσκονται εδώ σαν πνεύμα, όχι σωματικά. Είναι εδώ για να έρθουν μέσα σου, αν το επιθυμείς, με τέτοιο τρόπο που θα δημιουργήσει θεραπεία και υλοποίηση και λύσεις στο σώμα σου. Το σκοτάδι θα φύγει από το φως, όταν αποφασίσεις ν’ ανοίξεις την πόρτα για να μπει το φως. Μ’ αυτό τον τρόπο ο Θεός χρησιμοποιεί τους άνδρες και τις γυναίκες στον πλανήτη. Αν λοιπόν είσαι καινούριος και το εξετάζεις αυτό, σου λέω ότι οι δάσκαλοι σού έχουν δείξει τώρα τι είναι πιθανό. Η Αρμονική Σύγκλιση το επέτρεψε αυτό και η επιλογή σου, σαν Ανθρώπινο Όν, είναι να το διερευνήσεις ή όχι.

Το Νέο Πλέγμα & το Αόρατο Εφεδρικό Σύστημα

Υπάρχουν εφεδρικά συστήματα που μπορεί να μην αντιλαμβάνεστε. Η πληροφορία αυτή αφορά όσους αφυπνίζονται τώρα κι επιθυμούν μερικές πληροφορίες πέρα από το πέπλο. Το Κρυστάλλινο Πλέγμα της Γης είναι η μνήμη του πλανήτη. Είναι μέρος αυτού που ονομάζετε Γαία. Το Κρυστάλλινο Πλέγμα του πλανήτη είναι ενεργό και είναι ο πίνακας που σημειώνεις την ενέργεια, καθώς προχωράς. Αφομοιώνει όλα όσα κάνεις, πηγαίνοντας από το ένα μέρος στο άλλο.

Το Κρυστάλλινο Πλέγμα γνωρίζει πού έχεις βαδίσει και τα χνάρια σου στο χώμα, καθώς το πλέγμα γνωρίζει την ανθρωπότητα. Οποιονδήποτε Άνθρωπο που αφυπνίζεται πνευματικά στον πλανήτη αυτό, τον γνωρίζει η Γαία. Φως πηγάζει από την πρόθεσή σου και ακυρώνει τις τρισδιάστατες απόψεις της πραγματικότητας.

Υπάρχει εφεδρικό σύστημα στο Κρυστάλλινο Πλέγμα του πλανήτη… ένα σύστημα μνήμης. Το Κρυστάλλινο Πλέγμα ποτέ δε θα καταστραφεί. Όμως υπάρχουν συστήματα που θα μπορούσαν να εφαρμοστούν στη Γη από ανθρώπους, τα οποία θα είχαν τη δυνατότητα να το διαταράξουν με τέτοιο τρόπο, που θ’ ακύρωναν την ακεραιότητα του συνόλου. Θα μπορούσε να σπάσει η αλυσίδα. Υπερβολικός ηλεκτρομαγνητισμός επάνω στη Γη, μ’ έναν ασαφή τρόπο, θα μπορούσε να βλάψει την ευστάθεια για ένα διάστημα.

Έτσι υπάρχει εφεδρικό σύστημα, το οποίο είναι ζωντανό και είναι καλό να το γνωρίζετε. Θα είναι πάντα μαζί σας κι αυτό είναι οι φάλαινες του πλανήτη. Αγαπάτε τα δελφίνια, σωστά; Ρωτήστε τους βιολόγους γι αυτά. Στην πραγματικότητα είναι μικρές φάλαινες! Οπότε όταν λέμε φάλαινες, εννοούμε κι αυτά. Ποια άλλα θηλαστικά στη Γη προστατεύονται από πάνω από 80% των χωρών, βάσει συνθήκης; Κανένα. Επειδή διαισθητικά, το Ανθρώπινο γένος γνωρίζει ότι αυτά τα μεγαλειώδη πλάσματα πρέπει να παραμείνουν ανέπαφα στον πλανήτη. Είναι πολύ ιδιαίτερο εφεδρικό σύστημα. Τώρα ξέρετε το μυστικό και γιατί αισθάνεστε έτσι για τα πλάσματα αυτά.

Συνοψίζοντας

Είναι πιθανό να συμβαίνουν περισσότερα απ’ ό,τι σας έχουν πει; Τι λέει η διαίσθησή σας αυτή την περίοδο, σχετικά με το σκοπό σας; Η Αρμονική Σύγκλιση έκανε πολύ περισσότερα, από το ν’ αλλάξει απλώς την ενέργεια του πλανήτη. Σας έδωσε την άδεια για μια πεφωτισμένη κατάσταση και τώρα βρίσκεστε εδώ.

Υπάρχει πάντοτε η 3D ερώτηση: «Τι θα έπρεπε να κάνω τώρα;» Ευλογημένος είναι ο Άνθρωπος που το αισθάνεται τόσο δυνατά στο πεδίο της καρδιάς, ώστε να πει: «Θα κάνω αυτό το ταξίδι. Θα βρω την αλήθεια μου». Καταλάβετε ότι η ίδια η διαδικασία ανακάλυψης δημιουργεί φως στον πλανήτη. Δεν πρόκειται να γίνεις μέλος σε οτιδήποτε ή ν’ ανήκεις σε μια Ανθρώπινη οργάνωση. Αντίθετα, θ’ αρχίσεις εσύ ο ίδιος προσωπικά να ρωτάς για τον εαυτό σου.

Συχνά χρησιμοποιούμε την αλληγορία μεταξύ φωτός και σκότους. Είναι η καλύτερη που έχουμε. Αληθινά, στο ενεργειακό επίπεδο, η περιέργειά σας ανοίγει πόρτες και κάνει τον πλανήτη να δονείται υψηλότερα. Λιγότερο από το μισό τοις εκατό της ανθρωπότητας χρειάζεται ν’ αφυπνιστεί, για ν’ αλλάξει μόνιμα ο πλανήτης. Περίπου επτά δισεκατομμύρια Άνθρωποι υπάρχουν και οι περισσότεροι δεν θ’ αφυπνιστούν ποτέ, γιατί δεν ενδιαφέρονται. Η μεγάλη πλειοψηφία βρίσκεται σε κατάσταση επιβίωσης και νοιάζονται μόνο για το επόμενο γεύμα στη ζωή τους. Αλλά εσείς έχετε το προνόμιο να ενδιαφέρεστε για τον εσωτερισμό, για την πνευματικότητα της ζωής. Στην πραγματικότητα κρατάτε το δυναμικό του φωτός του πλανήτη.

Είναι σημαντικό να καταλάβετε ότι το σύστημα το οποίο αγνοείτε, γνωρίζει την αφύπνισή σας. Το σύστημα που αγνοείτε γνωρίζει ότι τα μάτια σας βρίσκονται στη σελίδα αυτή, ή ότι τ’ αυτιά σας ακούν το μήνυμα. Ή ότι κάθεστε στην αίθουσα και παρακολουθείτε τώρα. Το σύστημα γνωρίζει ότι θα γίνετε Φάρος, αν δεν είστε ήδη. Αργότερα θα καθορίσουμε το σύστημα και θα σας πούμε πώς δουλεύει [σε άλλο μάθημα]. Το Σύμπαν γνωρίζει αυτή τη συνάθροιση. Τόσο σπουδαία είναι. Δύσκολο όντως να πιστέψετε στην 3D πραγματικότητά σας, ότι μπορεί να υπάρχει τέτοιο πράγμα.

Τώρα ας απευθυνθούμε σε όσους ζητούν κάτι παραπάνω. Αν είσαι καινούριος, σου λέω ότι υπάρχουν πλούτη εδώ. Καθώς ξεφλουδίζεις αυτές τις πληροφορίες, ανακαλύπτεις όλο και περισσότερα για εσένα και το DNA σου, τις ικανότητές σου και τις δεξιοτεχνίες σου. Έτσι θα μπορούσες ν’ αλλάξεις την κατάστασή σου και να επιλύσεις τα προβλήματα στη ζωή σου – μπορείς να υπερνικήσεις το φόβο.

Μπορείς τώρα ν’ αναπτύξεις την αυτοεκτίμηση και ν’ ανασύρεις από το Ακασικό Αρχείο της ύπαρξής σου όσα χρειάζεσαι. Μπορείς να βρεις την πηγή της πνευματικότητάς σου και να γίνεις ο σαμάνος, που πιθανόν να ήσουν πριν κάποιο διάστημα. Μπορείς να γίνεις ένας έξοχος θεραπευτής, εάν το επιλέξεις. Ή κάποιος που διαλογίζεται και λάμπει το φως του στον πλανήτη καθημερινά. Οτιδήποτε επιλέξεις εσύ να κάνεις, οποιοδήποτε είναι το πάθος σου, είναι ο λόγος που ήρθες εδώ σήμερα, είναι ο λόγος που διαβάζεις αυτό το κείμενο.

Και το επόμενο βήμα είναι αυτό της εμπιστοσύνης. Μην κάνεις υποθέσεις. Μην υποθέτεις. Προχώρα με υπομονή και μετά θα συζητήσουμε το επόμενο κεφάλαιο. Το επόμενο που θα δοθεί είναι, «Ζώντας με τη Δική σου Δυαδικότητα». Ζόρικο θέμα. Θα είναι το επόμενο στη σειρά. Σαμάνοι εδώ στην αίθουσα, μεταμφιεσμένοι σε συνήθεις Ανθρώπους, δεν είναι ώρα ν’ ανοίξετε το βάζο της σαμανοσύνης σας; Ναι, είσαι προορισμένος να είσαι θεραπευτής. Ανέκαθεν το γνώριζες αυτό. Δεν είναι πολύ αργά. Γι αυτό έχεις έρθει.

Είμαι ο Κρύων. Εδώ θα σας αποχαιρετήσω. Η ενέργεια όσων με περιβάλλουν παραμένει εδώ, για να διανεμηθεί αύριο με τρόπους που δεν περιμένετε. Καθώς στο δικό σας χρονικό πλαίσιο, το αύριο θα φέρει πράγματα που χρειάζεται ν’ ακούσετε. Θα τα δώσω στο συνεργάτη μου κατά τη διάρκεια την ημέρας, ακόμα κι εκτός channeling – πράγματα που χρειάζεται ν’ ακούσετε για εσάς και τον εαυτό σας, για τη δυαδικότητα και τι έπεται.

Δεν είστε ποτέ μόνοι. Ό,τι κι αν νομίζετε, εμείς είμαστε πάντα εδώ. Αυτή είναι η αλήθεια. Ποιος λοιπόν ήρθε να δει ποιον σήμερα; Οικογένεια, θα σας δω πάλι, όπως έχει γίνει πολλές φορές. Είμαι η ενέργεια που βλέπετε όταν έρχεστε σ’ αυτή τη Γη. Είμαι η ενέργεια που βλέπετε καθώς φεύγετε. Μερικοί με λένε Φρουρό της Πύλης, επειδή είμαι ο Κρύων που αγαπάει την ανθρωπότητα. Δεν είμαι ο Φρουρός της Πύλης, γιατί αυτό είναι μυθολογία, αλλά είμαι αυτός που στέκεται στην πύλη της ζωής σας, όταν έρχεστε κι όταν φεύγετε.

Κι έτσι είναι.

ΚΡΥΩΝ

Πηγή: kryonhellenicpage

Όμορφη Ζωή Άρθρα

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.

Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας