Κρύων | Επιμέλεια της Ψυχής

0
71

Ζωντανή επικοινωνία του Κρύων στο Laguna Hills, Καλιφόρνια
2 Ιουλίου 2016

Χαίρετε αγαπητοί μου, είμαι ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας. Σήμερα ο συνεργάτης μου σας έδωσε μια αντίληψη, για να καταλάβετε περισσότερο ότι η μετενσάρκωση είναι ο τρόπος που γίνονται τα πράγματα. Η λέξη δεν είναι απαραίτητα αυτή που εμείς θα χρησιμοποιούσαμε. Εμείς θα το λέγαμε «Έκφραση ζωής», όταν η ψυχή σας επιστρέφει και ενδημεί σε άλλο Ανθρώπινο σώμα, με το οποίο συνεχίζετε το έργο σας σαν ψυχή.

Θα ονομάσω αυτή την επικοινωνία «Επιμέλεια ψυχής». Πρέπει ν’ αρχίσετε να κατανοείτε και να αναγνωρίζετε την αλήθεια ότι είστε αρχαίοι. Ερώτηση… πνευματικής λογικής: Εάν έρχεστε πάλι σαν Άνθρωποι, είναι ένα τυχαίο γεγονός; Η απάντηση είναι ότι προφανώς δεν είναι κάτι τυχαίο. Επόμενη ερώτηση… Αν δεν είναι τυχαίο, θα πρέπει να υπάρχει πλάνο λειτουργίας, δε συμφωνείτε; Εάν υπάρχει πλάνο λειτουργίας, ποιος το κανονίζει; Από πού προήρθε; Είναι έτσι κατά τύχη; Όχι, είναι έτσι εκ σχεδιασμού. Εάν υπάρχει σχέδιο, τι είδους είναι; Και η απάντηση: Είναι αγαθοεργό! Ένα σχέδιο που ξέρει ποιοι είστε.

Σήμερα τέθηκε ένα ερώτημα που δεν μπορούσε ν’ απαντήσει ο συνεργάτης μου, οπότε θ’ απαντήσω εγώ. Ποια είναι η χρονική απόσταση, από το θάνατο του Ανθρώπου που φέρει την ψυχή σας, μέχρι τη στιγμή που θα επιστρέψετε να ενοικήσετε σε άλλο σώμα με την ίδια ψυχή; Ποια είναι η απόσταση χρόνου στη μετενσάρκωση;

Αγαπητοί μου, δεν υπάρχει κανένας κανόνας να λέει ότι πρέπει να παραμείνετε μακριά. Δεν υπάρχει κανένας κανόνας να λέει ότι πρέπει να επιστρέψετε, σε ορισμένο τόπο και χρόνο. Δεν υπάρχει πνευματική παράμετρος να λέει ότι πρέπει να υπάρχει περίοδος ξεκούρασης – αυτό είναι αστείο! Αντ’ αυτού, περιμένετε την καρμική σας ομάδα να έχει το σωστό χρόνο και τόπο, ώστε να επιστρέψετε με αγαθό τρόπο και να κάνετε αυτό για το οποίο έρχεστε. Αυτό ενίοτε σημαίνει ότι εάν φύγατε πολύ νωρίς, η ομάδα πρέπει να αναπτυχθεί και να έρθετε αργότερα. Μερικές φορές άτομα της ομάδας σας πρέπει ν’ αποβιώσουν, ώστε να μετενσαρκωθείτε μαζί τους. Το χρονοδιάγραμμα σας επομένως εξαρτάται από το τι συμβαίνει στον πλανήτη, όχι από κανόνες.

Κρυων

Τώρα, θέλω να το αναλύσετε αυτό για μια στιγμή, διότι πρόκειται για αγαθοεργό σχέδιο. Δεν είναι σχέδιο που υπακούει σε κάποιο πνευματικό δόγμα, που λέει ότι έτσι πρέπει να είναι. Είναι σχέδιο που γιορτάζει την επιστροφή της κάθε ψυχής στον πλανήτη!

Κρύων

Παρακολουθήστε το σχετικό ακουστικό αρχείο, με υπότιτλους.
(Αν δεν εμφανίζονται αυτόματα οι υπότιτλοι, “πατήστε” το τετραγωνάκι με τις 2 γραμμές, κάτω δεξιά στην οθόνη)

Μετάφραση εξ ακοής: γιώργος κυρίτσης – υποτιτλισμός: κατερίνα θαλασσά
Διάρκεια: 23:50 λεπτά

Όμορφη Ζωή Άρθρα

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.
Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας