Κρύων | Ο Ανθεκτικός Άνθρωπος

0
118

Ζωντανή επικοινωνία του Κρύων στο Πανεπιστήμιο Delphi, αίθουσα Ναός της Σοφίας, McCaysville, USA
Κυριακή 10 Ιουλίου 2016

Χαίρετε αγαπητοί μου, είμαι ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας. Η Γη μεταβάλλεται στην αρμονία των στοιχείων και πραγμάτων, ώστε να δημιουργεί μια σύγκλιση αρμονίας. Θέλω να σας πω κάτι… Μόλις τις τελευταίες δεκαετίες καταλάβατε ότι δηλητηριάζετε το νερό και τον αέρα σας. Και αυτό αρχίζει ν’ αλλάζει πολύ αργά. Επιπλέον έχετε τα ηλεκτρονικά στον αέρα. Κάποιοι θα πουν: «Αυτό είναι τρομερό, σκοτώνουμε τον εαυτό μας. Τι θα γίνει;» Θα σας πω κάτι γραμμικό που θα γίνει: Τελικά θα το μάθετε και θα το σταματήσετε.

Νέες εφευρέσεις θα προκύψουν ώστε να μην χρειάζεται να βγάζετε τίποτα από τη γη για ενέργεια. Γίνονται τόσες συζητήσεις… «Πότε θα έχουμε δωρεάν ενέργεια;» Σας είπα την αλήθεια – είναι πάντα εκεί! Εάν ανοίξετε απλώς μια αρκετά βαθιά τρύπα, θα πάρετε θερμότητα. Είναι ακριβώς κάτω από τα πόδια σας. Έχετε μόνο να χρηματοδοτήσετε τον τρόπο να φέρετε τη θερμότητα από τα βάθη, να δημιουργήσετε ατμομηχανές με τη θερμότητα αυτή, που θα σας δίνει ηλεκτρισμό για πάντα! Χωρίς μόλυνση. Αρχίζει τώρα να “δουλεύεται”. Αυτή είναι ελεύθερη ενέργεια! Κοστίζει μόνο όσο το να ανοίξετε την τρύπα.

Προ καιρού σας είχαμε δώσει συμβουλές για την ηλεκτρονική μόλυνση. Αυτό είναι δύσκολο, καθότι οι περισσότεροι δεν κατανοούν τη διαφορά μεταξύ σήματος τηλεόρασης και φούρνου μικροκυμάτων. Είναι πεδία, εμπλέκονται ηλεκτρονικά, επομένως τα φοβούνται όλα. Σας είπαμε πως κυρίως θα πρέπει να αποφεύγετε τα ισχυρά μαγνητικά πεδία. Αυτά μπορεί να επηρεάζουν την κυτταρική σας δομή, διότι η δομή σας αποτελεί μέρος των μαγνητικών του πλανήτη.

Εάν λοιπόν δημιουργείτε ένα μαγνητικό πεδίο και μετά πάτε και κάθεστε εκεί για ώρες και ώρες, θα έχετε επακόλουθα. Το πρώτο ίσως είναι να νιώθετε πολύ καλά! Και το επόμενο επακόλουθο ίσως είναι ασθένεια. Χαλάτε την ισορροπία ενός πολύτιμου ισορροπημένου συστήματος, που είναι εν μέρει μαγνητικό. Σας είπαμε ν’ αποφεύγετε μεγάλους μετασχηματιστές ρεύματος, που δημιουργούν ισχυρά μαγνητικά πεδία. Είναι εύκολο να τα μετράτε. Γίνεται ακόμα και με μια πυξίδα. Εάν ένα μαγνητικό πεδίο είναι αρκετά δυνατό, η πυξίδα θα δείχνει αυτό αντί για το Βορρά.

Έτσι δε θα ‘πρεπε να ζείτε υπό ορισμένες περιστάσεις, όπως κάτω από έναν πυλώνα ρεύματος. Αυτό είναι βασικό. Επίσης να μη δημιουργείτε δικό σας μαγνητικό πεδίο έχοντας ίσως θερμαινόμενο στρώμα ή κουβέρτα και μετά να υφίσταστε αυτό το πεδίο κάθε νύχτα. Τούτο θα φέρει ανισορροπία σε αυτό που τώρα είναι ισορροπημένο. Δεν είναι τόσο δύσκολο, όμως μετά γίνεται πιο πολύπλοκο.

Τώρα υπάρχουν πράγματα που λέγονται «Έξυπνα τηλέφωνα». Θέλω να σας πω κάτι για τα έξυπνα τηλέφωνα. Αγαπητοί μου εάν έναν πομπό τον κρατάτε στον εγκέφαλο σας, για ώρες και ώρες, θα υπάρχει συνέπεια. Τελεία! Εάν είστε έξυπνοι, σαν το τηλέφωνο – γι αυτό το λένε έτσι – τότε θ’ ακούτε με κάτι άλλο, με μια προέκταση που λέγεται ακουστικά. Χρειάζεται μόνο να έχετε τη συσκευή περίπου 30 εκατοστά μακριά σας χωρίς πρόβλημα, επειδή τότε μεταδίδει σε άλλη περιοχή. Αυτά πρέπει να τα γνωρίζετε – απομακρύνετε το από τον εγκέφαλο σας. Τώρα, αν απλώς απαντάτε μια κλήση, είναι ένα θέμα, εάν ζείτε με αυτό κολλημένο στο κεφάλι σας, είναι άλλο θέμα. Αυτά θα έπρεπε να είναι λογικά· σκεφτείτε τα.

«Κρύων, υπάρχουν άλλα πράγματα που μεταδίδουν ίντερνετ παντού. Tο λένε Wi-Fi (ασύρματο ίντερνετ) – τι κάνει και τι θα ’πρεπε να κάνουμε;» Ισχύουν ίδιες πληροφορίες με το ραδιόφωνο… Μη ζείτε δίπλα σ’ έναν τέτοιο πομπό! Έχετε αναρωτηθεί εάν είναι αυτός ένας λόγος που τους βάζουν στα βουνά; Πρέπει να είναι ψηλά, όμως επίσης μακριά από το κοινό, γιατί φέρουν μεγάλη μαγνητική υπογραφή. Σε ένα ισχυρό Wi-Fi ή μεταδότη ίντερνετ, αν και έχει αδύναμα μαγνητικά, δε θέλεις να ζεις δίπλα του. Ωστόσο, το σήμα στον αέρα είναι ονομαστικό, όπως της τηλεόρασης και του ραδιοφώνου.

Κάποιοι θα πουν: «Το μετρήσαμε και επηρεάζει». Θέλω να σας πω κάτι για τον ανθεκτικό Άνθρωπο. Τα παιδιά που γεννιούνται τώρα είναι πιο ανθεκτικά στην ηλεκτρονική μόλυνση, απ’ όσο ήταν οποιοσδήποτε στο παρελθόν. Σας εκπλήσσει αυτό; Ότι θα υπήρχε εξέλιξη επιβίωσης, εκλεπτυσμένης ευφυίας και αλλαγής του DNA; Που θα δημιουργούσε γενεές που κατανοούν τη μόλυνση των προγόνων τους και θα έρχονται καλύτερα εξοπλισμένοι να δουλέψουν τον γρίφο, μέχρι να καθαριστεί όλο αυτό, ή να κατανοηθεί ίσως καλύτερα;

Ακολουθούν περισσότερα…

Κρύων

Παρακολουθήστε το σχετικό ακουστικό αρχείο, με υπότιτλους.
(Αν δεν εμφανίζονται αυτόματα οι υπότιτλοι, “πατήστε” το τετραγωνάκι με τις 2 γραμμές, κάτω δεξιά στην οθόνη)

Μετάφραση εξ ακοής: γιώργος κυρίτσης – υποτιτλισμός: κατερίνα θαλασσά
Διάρκεια: 27:00 λεπτά

Πρόσφατα άρθρα του συντάκτη Κρύων Ελλάς (όλα τα άρθρα)

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.
Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας