Κρύων | Ο Νέος Εργάτης Φωτός

0
381

«Ο Νέος Εργάτης Φωτός»
Ζωντανή επικοινωνία του Κρύων διαμέσου του Λη Κάρολ
στο Κολόμπους, Οχάιο – 5 Μαΐου 2019
Μετάφραση: Γιώργος Κυρίτσης

 

Χαίρετε αγαπητοί μου, είμαι ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας. Η ομάδα άσκησε συνεκτικότητα σήμερα, και κάθε φορά που συμβαίνει αυτό σε μια τέτοια συνάντηση, ανοίγει το channeling για σπουδαιότερα θέματα αγάπης.

Σήμερα έγινε η εξής ερώτηση: «Μπορεί μια ομάδα να βοηθήσει στη συνοχή κάποιου που κάθεται μπροστά της, ο οποίος δεν έχει συνοχή;» Η απάντηση είναι, ναι. Οπότε, εάν μπορείτε να επεκτείνετε την όλη αυτή ιδέα της επικοινωνημένης συνοχής, σας λέω πως αν και μοιάζει με γραμμική διαδικασία, είναι πολύ μεγαλύτερη απ’ ότι νομίζετε.

Η ομαδική συνοχή, σύμφωνα με την επιστημονική μέτρηση, είναι όταν τα άτομα στην ομάδα είναι ομοϊδεάτες και έχουν παρόμοια συναισθηματική κατάσταση. Σήμερα, μόλις περάσατε τη μέτρηση αυτών των χαρακτηριστικών. Φανταστείτε για λίγο, να έχετε πολλά άτομα με συνοχή, να σκέφτονται το ίδιο πράγμα. Είναι σχεδόν σαν να έχετε ένα ραδιοσταθμό και ξαφνικά πάει πολύ πέρα απ’ ότι νομίζατε ότι μπορούσε. Δεν είναι μια γραμμική μετάδοση.

Η Δύναμη της Συνεκτικής Ισορροπίας

Η συνοχή έχει μια τάση να δημιουργεί μεγαλύτερη συνοχή. Αυτή η επενέργεια δεν έχει πραγματικά μετρηθεί, όπου μια ομάδα μπαίνει σε συνοχή και μια άλλη ομάδα κάπου αλλού, τη λαμβάνει. Συνεπώς, η συνοχή είναι μια ενέργεια η οποία, εκ της αγνότητάς της, μπορεί ν’ αναπαραχθεί από μόνη της. Όταν αρχίζετε να έχετε επικεντρωμένη συνεκτικότητα, αρχίζετε να βλέπετε τους άλλους να «πέφτουν» στην ίδια συνοχή πολύ πιο εύκολα, εξ αιτίας εκείνων που έχουν συνοχή δίπλα τους. Μπορεί να μοιάζει ακόμη και κολλητική.

Αυτός είναι ένας συλλογισμός, αγαπητοί μου, που σας έχουμε δώσει στη μεταφυσική, ο οποίος λέει ότι η ισορροπία μεταδίδει ισορροπία. Η αληθινή ισορροπία συνείδησης δημιουργεί ενέργεια. Όταν έχετε ένα ισορροπημένο άτομο σε μια ομάδα που δεν είναι ισορροπημένοι, ή είναι σε χάος, εκείνο το άτομο δεν είναι απλώς ένα ανάμεσα σε πολλά. Κατά κάποιο τρόπο είναι σαν να έχει δημιουργήσει φως σ’ ένα σκοτεινό μέρος. Οι Άνθρωποι αρχίζουν να νιώθουν τον ισορροπημένο και η δική τους αντίδραση σε κείνη την ισορροπία δημιουργεί τότε κι άλλη ισορροπία. Πολλές φορές η συνοχή πολλαπλασιάζεται από μόνη της, χωρίς καθόλου συζητήσεις, και αρχίζετε να βλέπετε τη δύναμη της δημιουργημένης συγχρονικότητας, την οποία έχουμε ονομάσει συνοχή.

Αυτό είναι μόνο ένα χαρακτηριστικό από πολλά που αρχίζουν να προκύπτουν στον πλανήτη. Σας είπαμε και ένα άλλο… Είπαμε ότι το φως γεννά φως. Αυτό σημαίνει ότι το φως της υψηλής συνείδησης ουσιαστικά δημιουργεί περισσότερο από τον εαυτό του, με τρόπο που δεν αντιλαμβάνεστε. Και αυτό το χαρακτηριστικό δεν εξηγείται ακόμα για εσάς. Εάν δείτε το παράδειγμα του Εργάτη Φωτός που δημιουργεί φως σ’ ένα σκοτεινό μέρος, αυτό που αρχίζετε να βλέπετε είναι ότι το φως δε μένει σ’ ένα μέρος. Δεν είναι γραμμικό ή τοπικό, όπως ένα αντικείμενο ή υγρό. Το φως εκτείνεται παντού μεμιάς.

Σ’ ένα σκοτεινό δωμάτιο όταν κάποιος ανάψει ένα σπίρτο, όλοι μπορούν να δουν λίγο καλύτερα. Οπότε δεν ωφελεί μόνο εκείνον που άναψε το σπίρτο. Τότε τελικά και άλλοι ανάβουν ένα σπίρτο, επειδή βλέπουν ότι εκείνος που άναψε το πρώτο σπίρτο, μπορεί να βλέπει πολύ καλύτερα από πριν – μπορεί να δει την κατάστασή του καλύτερα στο φως. Αρκετά σύντομα και άλλοι πιάνουν την ιδέα, και όλο και περισσότεροι μπορούν να βλέπουν καλύτερα. Όπως έχουμε πει τόσες φορές στα τριάντα τελευταία χρόνια: «Εάν μπορεί να βλέπει καλύτερα ο ένας τον άλλον, τότε δε φοβάστε ο ένας τον άλλον».

Ο φόβος που έχει συμβεί στον πλανήτη, δημιουργήθηκε από κείνους που δεν μπορούν να δουν τον άλλον, και που «κυκλώνουν τις άμαξες», όπως λένε, για να προστατεύουν τα περιουσιακά στοιχεία και τους πόρους. Επειδή δεν γνωρίζουν τους άλλους πολιτισμούς ή τις κοινωνίες ή ακόμα και τους δικούς τους γείτονες. Δεν μπορούν να τους «δουν», οπότε τους φοβούνται. Ωστόσο, όταν βλέπεστε μεταξύ σας, μπορείτε να δείτε ότι οι άλλοι είναι ακριβώς σαν εσάς. Μπορείτε να δείτε ότι η ανθρωπότητα έχει τόσα κοινά και ότι ακόμα, ίσως, λατρεύετε τον ίδιο πανέμορφο Δημιουργό. Ίσως γίνεται με διαφορετικούς τρόπους, αλλά όταν δείτε ότι όλοι σας κατανοείτε την «εικόνα του Θεού», αρχίζετε να χαλαρώνετε.

Η Επιρροή της Τεχνολογίας

Τι θα γινόταν εάν είχατε τέτοιου είδους συνοχή στον πλανήτη, ακόμη και οριακά; Τι θα γινόταν εάν αρχίζατε να βλέπετε καλύτερα ο ένας τον άλλον και το πρώην σκοτεινό δωμάτιο, το οποίο είναι η ανθρωπότητα, άρχιζε να φωτίζεται; Πώς θα είναι όταν αρχίζετε ουσιαστικά να βλέπετε ο ένας τον άλλον; Η απάντηση είναι, αποκάλυψη, και έχει ήδη αρχίσει.

Έχετε συνειδητοποιήσει ότι η εφεύρεση που αποκαλείτε Ίντερνετ, φαίνεται να ανταποκρίνεται σε όλα όσα αρχίσαμε να σας λέμε με την άφιξή μας το 1989 ως Κρύων;

Το Ίντερνετ, αγαπητοί μου, έχει επιτρέψει σε τόσο πολύ κόσμο στον πλανήτη να σας βλέπει, κι εσείς να τους βλέπετε. Τα νέα Κοινωνικά Δίκτυα που χρησιμοποιούνται από εκατοντάδες εκατομμυρίων κόσμο, αφορούν στο να βλέπετε πέρα από τα σύνορα και, για πρώτη φορά, πραγματικά να παρακολουθείτε πώς ζουν οι άλλοι πολιτισμοί. Συνεπώς, αυτό επιτρέπει την αποκάλυψη λόγω των ομοιοτήτων τους. Είναι ένα διαφορετικό πρότυπο στον πλανήτη, από κάθε άλλη φορά στην Ιστορία. Είναι μια αποκάλυψη της ίδιας της ανθρωπότητας.

Κάποιοι λένε: «Όλη αυτή η έκρηξη τεχνολογίας είναι επικίνδυνη για εμάς. Στην ουσία μειώνει την κοινωνικοποίηση μεταξύ των ατόμων». Εάν εσύ σκέφτεσαι έτσι, μήπως τότε δεν εκτιμάς τη μεγαλύτερη εικόνα; Για πρώτη φορά στον πλανήτη οι κουλτούρες βλέπονται απ’ ευθείας μεταξύ τους, αντί απλώς να ακούνε τους ηγέτες τους για το ποιους θα έπρεπε να φοβούνται ή όχι. Οι νεαροί σε όλο τον κόσμο αρχίζουν να βλέπουν άλλους νεαρούς σε ξένα μέρη. Το κάνουν αυτό όχι σε ατομική βάση, αλλά σε μαζική – εκατομμύρια μαζί. Αρχίζουν να συνειδητοποιούν ότι οι άλλοι δεν είναι όπως τους έχουν πει.

Όταν μπορείτε να συνδεθείτε και να συνομιλείτε με συνήθεις ανθρώπους από χώρα, σε χώρα, σε χώρα, αρχίζετε να βλέπετε κάτι και αποκτάτε μια συνοχή κατανόησης. Υπάρχει συνειδητοποίηση ότι όλοι θέλετε το ίδιο πράγμα! Τι θα γινόταν εάν αφιερώνατε μια-δυο μέρες απλώς για να κατανοήσετε ο ένας τον άλλον; Ίσως να τη λέγατε «Μέρα Κατανόησης», όπου η όλη ιδέα θα ήταν να μπείτε σε μια συμπονετική κατανόηση ατόμων σε ξένα μέρη.

Ας πούμε ότι θα μπορούσατε να το κάνετε αυτό. Εκείνη τη μέρα, εκείνη τη στιγμή εάν μπορούσατε να πιάσετε κάθε Άνθρωπο να του κάνατε την εξής ερώτηση: «Μπορείς ποτέ να δεις ένα λόγο για τη φρίκη του πολέμου;» Ποια νομίζετε ότι θα ήταν η απάντηση; [Το κοινό απαντά «ΟΧΙ!»] Όλοι θα έλεγαν όχι, συντριπτικά, συντριπτικά όχι!

Τότε θ’ αρχίζατε να κατανοείτε τη δυσλειτουργία που επιφέρει ο πόλεμος και πώς οι λίγοι μπορούν να επηρεάζουν τους πολλούς. Τότε αρχίζετε να συνειδητοποιείτε πώς οι ισχυροί μπορούν υπερισχύουν των αδυνάτων και πώς το Ίντερνετ έχει αλλάξει τα πάντα. Σας επιτρέπει να βλέπετε μέσα στις καρδιές εκείνων που δεν γνωρίζατε ποτέ πριν. Είναι ένα παράδειγμα, αγαπητοί μου, τεχνολογίας που είναι έτοιμη για την εποχή της. Είναι ένα παράδειγμα ότι ίσως δεν είναι όλη η τεχνολογία κακή.

Χρειάζεται ισορροπία τεχνολογίας και ανθρωπισμού. Αποτελούν όλα μέρος της εξέλιξης της ανθρωπότητας, με τα διαθέσιμα εργαλεία… και έρχονται περισσότερα.
Ποια είναι η Ταχεία Οδός προς τη Φώτιση;

Στην ομάδα αυτή [παρευρισκομένων στο σεμινάριο] σήμερα απαντήθηκαν ερωτήσεις, όμως άλλες ερωτήσεις δεν έχουν καν ρωτηθεί ακόμα. Μια από τις ερωτήσεις που δεν έχει τεθεί ανοικτά είναι η εξής: «Ποια είναι η ταχεία οδός προς τη φώτιση;» Και ιδού η απάντηση: Είναι η ικανότητα να καθίσετε και να αγαπηθείτε – η ικανότητα να καθίσετε και ν’ αγαπηθείτε. Σε κείνη την κατάσταση οι πληροφορίες ρέουν προς εσάς, από την εσωτερική σας βιβλιοθήκη.

Αυτή είναι πληροφορία που έχω δώσει πολλές φορές με διάφορους τρόπους και μιλάει για τη δική σας Ιστορία ζωής, που αρχίζει με τη μητέρα. Εκείνες ήταν οι πρώτες ημέρες που πολλοί δεν μπορείτε να θυμηθείτε – να σας αγκαλιάζουν, να σας αγαπάνε και να σας φροντίζουν. Δεν υπήρχε τίποτα σαν αυτό, τίποτα σαν αυτό! Όλη η χημεία ήταν εκεί – τέλεια, άνευ όρων αγάπης.

Υπερβολικά Έξυπνοι για να Θέλετε να Κοιτάξετε;
Δε χρειάζεται να είστε έξυπνοι ή ευφυείς ή εξελιγμένοι, αγαπητοί μου, για να καταλάβετε την αγάπη. Απλώς δε χρειάζεται. Δε χρειάζεται να έχετε διανοητική κατανόηση της συνείδησης για να αγαπιέστε. Απλώς δε χρειάζεται. Η ίδια φροντίδα και αγάπη ΜΗΤΕΡΑΣ ξεχύνεται πάνω σας αυτή τη στιγμή, αυτή τη στιγμή, από τη Δημιουργική Πηγή. Ξεχύνεται πάνω σας!

Ωστόσο, υπάρχει μια αόρατη ασπίδα που την κρατά μακριά και αναπηδά από το αυτο-δημιουργημένο τούτο φράγμα. Αυτή η ασπίδα κρύβει όλη εκείνη την φροντίδα και αγάπη. Μπορείτε τα της δώσετε όσα ονόματα θέλετε, αλλά η ασπίδα αυτή είναι ισχυρή – τόσο πολύ που δεν γνωρίζετε καν ότι η αγάπη είναι εκεί! Μπορείτε να ονομάσετε αυτή την ασπίδα έλλειψη πίστης ή φόβο της αλλαγής. Μπορεί να εκπαιδευτήκατε έτσι από κείνους που εμπιστεύεστε. Ή μπορεί να είστε υπερβολικά «έξυπνοι» για να ενδιαφερθείτε για τέτοια παράξενα, μεταφυσικά πράγματα.

Τι θα λέγατε για μία μεταφυσική ασπίδα; Μια πνευματική ασπίδα; Γίνεται να κατακλυστείτε πλήρως από τη μελέτη της ενέργειας και ακόμη να έχετε την ασπίδα αυτή; Θα την ονομάσουμε «διανοητική μεταφυσική». Είναι εκεί που κάποιος ασχολείται τόσο με τα μυστήρια της μεταφυσικής και όλης της ενέργειας, που ποτέ δε νιώθει την αγάπη. Είναι απλώς υπερβολικά απασχολημένος με τις λεπτομέρειες του πώς λειτουργούν τα πράγματα, για να κάνει μια παύση και να αγαπηθεί.

Ρώτα τον εαυτό σου. Ενδιαφέρεσαι πραγματικά, πραγματικά για όλες τις πληροφορίες της σχολής μυστηρίου και πώς η ενέργεια μπορεί να έχει αναπτυχθεί στο παρελθόν με τη συνείδηση, και τι σημαίνουν όλες οι μυστήριες ιστορικές δομές… αλλά δε θέλεις στ’ αλήθεια ν’ ακούς τον Κρύων;

Αυτή είναι μια ασπίδα, ένα προκάλυμμα. Θέλεις τα πάντα εκτός από την αγάπη. Κι όμως, η αγάπη είναι η απάντηση για μια πολύ πιο ισορροπημένη και υγιή ζωή. Θέλεις να μαγειρεύεις το γεύμα ξανά και ξανά αλλά ποτέ δεν το τρως. Μελετάς γκουρμέ μαγειρική και πλακώνεις τα φαστ-φουντ.

Δεν είναι καιρός να σταματήσεις αυτή την ασπίδα; Τι θα έλεγες να την αναγνώριζες τελικά και απλώς να την παρατούσες; Πες το: Ο Φόβος της Αλήθειας σε κρατάει εκεί που είσαι.

Μια Άσκηση

Μπορείς να ξεχάσεις όλα όσα έχεις διδαχθεί, για ένα λεπτό; Σωστό ή λάθος, μαύρο ή άσπρο – και απλώς να κάτσεις εκεί; Εάν μπορείς να το κάνεις αυτό, οι ασπίδες θα καταπέσουν για λίγο. Τολμάς να ρωτήσεις τον εαυτό σου: «Τι κι αν όλα όσα νόμιζα ότι γνωρίζω ή μου έχουν πει, είναι απλώς μια τρισδιάστατη άποψη κάτι πολυδιάστατου; Τι κι αν όλα όσα νόμιζα και πίστευα ήταν σε μαύρο-άσπρο, ενώ υπάρχει χρώμα παντού»;

Αν μπορείς να μπεις στο «ουδέτερο» έστω για μια στιγμή, εισέρχεται η αγάπη του Θεού και αρχίζει το μάθημα: Έτσι είναι η ευσπλαχνία. Έτσι είναι η αγάπη. Μιμήσου τη· γίνε αυτή. Κατανόησέ τη.

Αυτή είναι η αποκάλυψη όσων έχουν πάει εκεί. Ακόμη και κορυφαίοι επιστήμονες, μηχανικοί και πολιτικοί το έχουν βιώσει αυτό. Δεν είναι απλώς για τους λίγους. Εάν μπορείς να πας σε κείνο το σημείο, τότε αρχίζεις να καταλαβαίνεις πώς να διευθετείς και να ισορροπείς τα πιστεύω σου, πώς να τακτοποιείς τα μεταφυσικά σου και πώς να αντιδράς στην ενέργεια. Τότε ολόκληρος ο κόσμος σου αρχίζει να διευρύνεται.

Η Ασπίδα του Εαυτού

Σε πόσους ειπώθηκε ότι έπρεπε να κτίσετε μια ασπίδα γύρω σας για να εμποδίζετε ορισμένα πράγματα να συμβούν; Λοιπόν, θα σας πω τι κάνει συνήθως αυτό: Σας αποτρέπει από το να αγαπηθείτε, επειδή έχετε μια ασπίδα φόβου. Νομίζετε ότι εμποδίζετε το σκοτάδι, αλλά εμποδίζετε τα πάντα, όπως και την ισορροπία. Το γνωρίζατε; Δεν το νιώθετε; Υπάρχουν τόσο πολλοί, ακόμη και σε αυτή την ομάδα τώρα και σε όσους το ακούν αργότερα, οι οποίοι ακόμα δεν καταλαβαίνουν πραγματικά – δεν καταλαβαίνουν ακόμα πώς να καθίσουν και να αγαπηθούν. Ανησυχούν ακόμη και για το ίδιο τους το σύστημα πίστης! «Το κάνω σωστά; Μήπως το κάνω λάθος;» Ανησυχούν για τη σκοτεινή ενέργεια, λες και δεν έχουν καθόλου φως μέσα τους για να την αλλάξουν. Ουσιαστικά, πολλοί σκαρφίζονται πράγματα για να ενισχύσουν την ανησυχία, επειδή είναι μια συνήθεια. Συχνά διοργανώνουν «υποστηρικτικές ομάδες ανησυχίας».

Εάν μπορείτε να καθίσετε εκεί και να αγαπηθείτε απλώς για μια στιγμή, τα πάντα αρχίζουν να βρίσκουν την ισορροπία τους.

Αυτό μπορεί να επανεγγράψει τον παλιό σας προγραμματισμό του τι θεωρείτε σημαντικό, εάν το επιτρέψετε. Το έχουμε ξαναπεί: Αυτός είναι ο στόχος. Εάν θέλετε να μάθετε τι είναι η φώτιση, εάν θέλετε να μάθετε για την πραγματική αλήθεια, καθίστε ν’ αγαπηθείτε. Η πληροφορία θα έρθει απ’ ευθείας από την «εικόνα του Θεού» μέσα σας – ξεμπλοκαρισμένη από την ασπίδα της δυσπιστίας.

Οι Διδάσκαλοι που βάδισαν στον πλανήτη είχαν πολλούς ακόλουθους. Ενώ οι Διδάσκαλοι βάδιζαν στον πλανήτη και για γενεές μετά, πολλοί από τους οπαδούς μαζεύονταν και αποφάσιζαν και σταχυολογούσαν τα νοήματα όσων οι Διδάσκαλοι είπαν και έκαναν. Επίσης αποφάσιζαν τι κανόνες θα έπρεπε να στηθούν γύρω από τη ζωή τους. Ωστόσο, ένας κανόνας αρκετά συχνά παραλείπονταν. Μιμηθείτε εκείνους τους Διδασκάλους, κάντε ό,τι έκαναν. Αυτός είναι ο λόγος που ήρθαν εδώ. Όταν έκαναν θαυμαστά πράγματα και όταν δίδασκαν για την αγάπη, εξομοιωθείτε με αυτό. Οι Διδάσκαλοι προσωποποίησαν την αγάπη. Μιμηθείτε το.

Σήμερα υπάρχει διαφορετική ενέργεια στον πλανήτη. Αρχίζει να μεταβάλλεται συνειδησιακά μακριά από το σκοτάδι. Έχετε υπόψη ότι τα μέσα ενημέρωσης δεν το δείχνουν αυτό, καθότι τα μέσα αυτά αποτελούν κομμάτι του μηχανισμού ανησυχίας. Το αληθινό μέσον ενημέρωσης του φωτός είναι η συνοχή σας, η ισορροπία και η εξομοίωση με τους Διδασκάλους. Καθότι αυτό δημιουργεί φως που πάει παντού.

Ζητάμε από τον καθένα σας να πάρετε τον “μανδύα” ενός είδους κυριότητας (mastery), αν το επιθυμείτε. Είναι εκεί που μπορείτε να «μιμηθείτε» τον Δημιουργό και τη συνείδησή σας και τον Ανώτερο Εαυτό σας.

Τότε γίνεται μια ενσωμάτωση όπου μπορείτε να στέκεστε οπουδήποτε στην κοινωνία και να είστε γαλήνιοι. Οι Άνθρωποι θα έλκονται προς εσάς. Και όταν σας ρωτάνε για την εσωτερική σας ηρεμία, δε θα τους δίνετε ένα δόγμα. Αντ’ αυτού θα τους δίνετε αγάπη. Τι έννοια. Τι έννοια! Θα τους δίνετε χρόνο, ευσπλαχνία και κατανόηση.

Θα τους δίνετε μια ευσπλαχνία που είναι μεταδοτική! Είναι θεραπευτική και χαρούμενη! Κάποιοι θα θέλουν απλώς να βαδίζουν με σας, επειδή νιώθουν ασφαλείς μαζί σας. Η αρρώστια δε θα έλκεται προς εσάς, επειδή είστε ισορροπημένοι και το μεταδίδετε! Ακούγεται υπερβολικά εσωτεριστικό; Ρωτήστε ένα γιατρό: Μήπως ο φόβος, η ανισορροπία και το στρες δημιουργούν αρρώστια; Χρειάζεται να σας πω ότι αυτή η ασπίδα σας είναι καθοριστικός παράγων που επιτρέπει την ασθένεια; Πιάνετε την αλήθεια αυτού;

Όταν σας ρωτάνε πώς ισορροπείτε, μπορείτε να πείτε ότι όλο έχει να κάνει με την απελευθέρωση του φόβου και τον εναγκαλισμό μιας σπουδαιότερης έννοιας αγάπης, του ποιος είναι ο Δημιουργός.

Πείτε τους πως γνωρίζετε ότι είστε εδώ σκόπιμα, και όχι ένα θύμα του πλανήτη. Πείτε τους ότι ουσιαστικά το βιώνετε αυτό! Ακούστε… Δεν χρειάζεται να τους δώσετε ένα βιβλίο του Κρύων! Απλώς πείτε τους για εσάς, το πώς νιώθετε και το πώς σας έχει αλλάξει.

Τόσο πολλοί γνωρίζετε και έχετε δει τι μπορεί να κάνει το γέλιο και πώς μάλιστα προκαλεί περισσότερο γέλιο. Σε μια ομάδα, όταν κάποια στιγμή ένα άτομο γελάει, τελικά θα είναι σαν καταλύτης ώστε όλοι να γελάνε. Σε αυτό αναφερόμαστε. Αυτό είναι το χαρακτηριστικό του φωτός. Το γέλιο είναι μια συνείδηση, όχι απλώς ένα συναίσθημα ούτε ένα χημικό χαρακτηριστικό αιτίας-αποτελέσματος. Είναι πανέμορφο και στέλνει σπουδαία θεραπευτική ενέργεια στους γύρω σας.

Ο Ασυνήθιστος και Παράξενος Εργάτης Φωτός

Λέμε πάλι ότι υπάρχουν Εργάτες Φωτός που διώχνουν τους άλλους, επειδή είναι τόσο επιθετικοί με την ιδιόρρυθμη συμπεριφορά τους. Πολλοί περηφανεύονται γι’ αυτό. Ρωτήστε τους: «Καταλαβαίνεις ότι είσαι τόσο ιδιόρρυθμος που διώχνεις τον κόσμο;» και θα απαντήσουν: «Ναι, αυτός είναι ο σκοπός μου. Πρέπει να είμαι ιδιόρρυθμος για να κρατάω την ενέργεια του πλανήτη». Το να είναι ιδιόρρυθμοι και παράξενοι και να κρατάνε την ενέργεια του πλανήτη, ήταν το βασικό στοιχείο των Εργατών Φωτός σε μια πολύ πιο παλιά ενέργεια. Τώρα δεν είναι έτσι.

Εκείνο ήταν τότε και τούτο είναι τώρα. Στη νέα αυτή ενέργεια έχετε χιλιάδες που είναι χαρούμενοι και μεταδίδουν φως. Πλέον δεν κρατάνε απλώς την ενέργεια. Την ΚΡΑΤΑΝΕ και τη ΔΙΑΧΕΟΥΝ!

Μόλις καταλάβετε τη διαφορά μεταξύ της παλιάς πλανητικής ενέργειας και της καινούργιας, θα σας πω ποια θα είναι η αποκάλυψη. Θα βαστάτε την ενέργεια του πλανήτη στο δεκαπλάσιο και θα μεταδίδετε την ενέργειά σας με χαρά και ισορροπία. Ποτέ δεν ήσασταν πιο ισχυροί!

Έχουν περάσει οι μέρες που έπρεπε να είστε παράξενοι για να πιστεύετε στα μεταφυσικά. Σήμερα θα επαναπροσδιορίσω τη μεταφυσική: Είναι η μελέτη της ενέργειας πέραν του πώς είχε προσδιοριστεί πριν. Τώρα είναι η μελέτη των ανώτερων ενεργειών της ΙΣΟΡΡΟΠΙΑΣ και της ΣΥΝΟΧΗΣ.

Μπορεί κάποιος να σας ρωτήσει σε τι πιστεύετε. Θα μπορούσατε να του πείτε απαλά, «Πιστεύω στις πανέμορφες ενέργειες που με περιβάλλουν, πιστεύω στους αγγέλους. Πιστεύω ότι υπάρχουν διαδικασίες του Θεού που δεν καταλαβαίνουμε, οι οποίες μπορούν να δουλέψουν με τη ζωή μας». Αγαπητοί μου, εάν το κάνετε αυτό με ισορροπία και αγάπη, πολλοί θα πουν, «Πες μου περισσότερα». Δε θα φεύγουν τρέχοντας προς την αντίθετη μεριά.

Αυτή είναι η διαφορά σήμερα, Εργάτη Φωτός, Γηραιά Ψυχή. Αυτή είναι η διαφορά.

Ο συνεργάτης μου αντιπροσωπεύει ένα σύστημα πεποιθήσεων το οποίο φαίνεται συχνά σαν παράξενο και περίεργο – και είναι καιρός να τ’ αλλάξουμε αυτό. Μπορείτε να πάρετε την αλήθεια της ενέργειας που φέρατε όλα αυτά τα χρόνια, και να την ισορροπήσετε και να είστε όμορφοι στον πλανήτη. Πανέμορφοι! Το αποτέλεσμα είναι ότι ο κόσμος θα έλκεται από την αγάπη, την ευσπλαχνία και την ισορροπία σας, χωρίς να φαίνεστε παράξενοι ή περίεργοι. Οι Διδάσκαλοι δε φαίνονταν παράξενοι ή περίεργοι. Φαίνονταν πανίσχυροι και ισορροπημένοι. Και όταν δίδασκαν, κανείς δεν έφευγε τρέχοντας. Τα λόγια τους ήταν ευγενικά και μαλακά και όμορφα, σοφά και θεραπευτικά. Τώρα έτσι είστε εσείς.

Καλωσορίσατε σε μια νέα εποχή, μια πραγματική νέα εποχή. Αυτή δεν είναι μια ευαγγελιστική άποψη, αλλά μάλλον μια άποψη όπου το φως είναι ελκυστικό και η ευσπλαχνία ακόμα πιο ελκυστική. Η ισορροπία είναι ευγενική και γι’ αυτό είστε εδώ.

Το μήνυμα αυτό σας δόθηκε απ’ όλους τους αγγέλους στην αίθουσα, από τη συνοδεία στην αίθουσα, και από κείνους που ζητωκραυγάζουν σ’ ένα εσωτεριστικό στάδιο αυτή τη στιγμή, όλοι μαζί: ΑΝΤΕ ΚΑΝΤΕ ΤΟ, ΑΝΤΕ ΚΑΝΤΕ ΤΟ!

Αγαπητοί μου, σήμερα έχετε βοήθεια. Ο άνεμος είναι ούριος. Πηγαίνετε τώρα να το κάνετε. Αυτό είναι το μήνυμα του Κρύων και πάντα θα είναι – πάντα θα είναι.

Κι έτσι είναι.

ΚΡΥΩΝ

Πηγή: sites.google.com

 

Newsletter εγγραφή

 

Κρύων Ελλάς
Πρόσφατα άρθρα του συντάκτη Κρύων Ελλάς (όλα τα άρθρα)

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.
Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας