Κρύων | Το Θεμελιώδες Μορφόκλασμα

0
365

Ζωντανή επικοινωνία του Κρύων στο Συνέδριο Καλοκαιρινού Φωτός 2016
Hot Springs, Αρκάνσας – Σάββατο 11 Ιουνίου 2016

Μετάφραση: Γιώργος Κυρίτσης & Ανίτα Πάταγα

Χαίρετε αγαπητοί μου, είμαι ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας. Θα θέλαμε ν’ αφιερώσουμε ένα λεπτό για να τιμήσουμε την επιστήμη του σήμερα και του χθες, που παρουσιάστηκε στο μέρος αυτό. [Αναφέρεται στις παρουσιάσεις στη διάρκεια του συνεδρίου].

Εδώ και 26 χρόνια σας έδινα μηνύματα ξανά και ξανά, που ίσως ακούγονταν παράξενα για εσάς. Όταν σας έδινα αλήθειες που τότε δεν ήταν ακόμη επιβεβαιωμένες, ή μιλώντας σας για πράγματα έξω από το συνηθισμένο τρόπο σκέψης, ήταν απλώς πράγματα που δεν είχαν βάση. Χρόνο με το χρόνο κάποια από αυτά καρποφόρησαν, αλλά μόλις τώρα αρχίζετε να βλέπετε το μήνυμα του Κρύων να επιβεβαιώνεται με τέτοιο τρόπο. Θέλω να γεμίσω λίγο τα κενά, στο τελευταίο μήνυμα της μέρας.

Η επιστήμη, όπως διδάχθηκε αυτό το σαββατοκύριακο, είναι πλήρης και ακριβής. Για όσους δεν ήταν σήμερα εδώ, που το ακούνε αργότερα, ακούγεται τόσο σαν να ξεπήδησε από μια σελίδα των πολλών μηνυμάτων του Κρύων με την πάροδο του χρόνου. Σας λέγαμε χρόνια το πραγματικό χρονικό διάστημα που υπάρχει η ανθρωπότητα. Σας δώσαμε το χρονικό πλαίσιο της ανθρωπότητας από τη λεγόμενη σπορά, πριν 200.000 χρόνια. Σας είπαμε ιστορίες που ίσως τότε να μην τις πιστέψατε. Σας δώσαμε αριθμούς να δείτε, σας δώσαμε άγνωστη Ιστορία, να σκεφθείτε. Και ορίστε τώρα επιβεβαιώνονται μπροστά στα μάτια σας, τα διαγράμματα, τα γραφήματα, οι έρευνες.

Οι επιστήμονες φτάνουν μόνο στην κόψη της αλήθειας, ώστε να σας δώσουν ό,τι μπορούν, για καλό λόγο. Οι αλήθειες που λένε είναι πράγματα πρέπει να επιβεβαιωθούν, να αποδειχθούν και να ερευνηθούν. Δεν μπορούν να το κάνουν ακόμη, αλλά μπορούν να σας πάνε στην “κόψη” της επιβεβαίωσης, δείχνοντάς σας τα αποδεικτικά στοιχεία. Οι αποδείξεις είναι πιο αόριστες και η επιστήμη αποζητά αποδείξεις. Οπότε παρουσιάζουν την έρευνα που οδηγεί σε συμπεράσματα κοινής λογικής και συνδέουν τις κουκίδες.

Πράγματι, αρχίζει να επιβεβαιώνεται ξανά και ξανά, πως η έρευνα θα δείξει ότι ίσως να μην προέρχεστε βιολογικά από τίποτα εδώ στη Γη. Ο κρίκος που λείπει, εξακολουθεί να λείπει, όπως έχουμε πει χρόνια πριν. Σας είπαμε πως πάντα θα λείπει, επειδή δεν έχετε προέλθει απ’ οτιδήποτε εδώ, και τώρα αυτά τα λόγια αντιλαλούν στις καθαυτό διδασκαλίες των τελευταίων δύο ημερών. Αυτοί οι καθηγητές φυσικών επιστημών σας πάνε στο άκρο, αλλά δε σας λένε “ποιος” μπορεί να είχε εμπλακεί στο ξεκίνημά σας. Ο εσωτερισμός όλου αυτού είναι δική μου υπόθεση και θα αρχίσω να ολοκληρώνω την εικόνα, η οποία τότε θα ταιριάζει με την επιστήμη.

Οι επιστήμονες σάς μιλάνε για τα μορφοκλάσματα. Τα μορφοκλάσματα είναι ο τρόπος όλης της Φυσικής, όλης της Βιολογίας. Αν ρωτήσεις έναν Φυσικό για τα μορφοκλάσματα, θα σου δώσει όλα τα μαθηματικά – από το μεγάλο έως το μικρό, μεγαλύτερο, μικρότερο – και όλα αντιπροσωπεύουν μορφοκλάσματα ομοιομορφίας. Οι βιολόγοι ξέρουν πως τα πάντα πάνε από το μικρό στο μεγάλο, στα μορφοκλάσματα. Είναι απλώς ο τρόπος των πραγμάτων. Ο καθηγητής Γκρέγκ [Gregg Braden ] παρουσιάζει μια μελέτη που είναι 100% ακριβής, όταν αρχίζει να συζητά την δυνατότητα του χρόνου να επαναλαμβάνεται. Κάτι που ακούτε σε συζητήσεις όλη σας τη ζωή. Είναι πράγματι φανερό ότι μοιάζει να επαναλαμβάνεται, αλλά θα μπορούσε να το κάνει με τρόπους που δεν έχετε καν ανακαλύψει; Έχει δίκιο.

Θέλω να το πάω σε άλλο επίπεδο. Στην Τουρκία σας έδωσα ένα μήνυμα για την άγνωστη Ιστορία. Είναι καλό μέρος να δοθεί τέτοιο channeling. Σας είπαμε πως θ’ ανακαλύψετε πολιτισμούς για τους οποίους δεν έχετε στοιχεία και δεν πιστεύετε πως έχουν υπάρξει. Είπαμε ακόμη και ότι ο πλανήτης είχε πολυάριθμους πολιτισμούς πριν το δικό σας, και ότι τερματίστηκαν με διάφορους τρόπους. Και τώρα έρχεται η επιστήμη, όπως παρουσιάζεται σήμερα, με το ίδιο μήνυμα. Αρχίζει τότε να “δένει” από μόνο του, έτσι δεν είναι αγαπητέ μου; Έχετε δει τις διδασκαλίες παράξενων εσωτεριστικών πραγμάτων τόσα χρόνια από μένα και τώρα τις ακούτε από άλλους που αρχίζουν να επικυρώνονται. Τώρα συζητιούνται, ανακαλύπτονται και μελετώνται – και η εικόνα αρχίζει να γίνεται πιο ευκρινής.

Θα ’θελα να μιλήσω για λίγο για τα μορφοκλάσματα του χρόνου. Είναι δύσκολο αν δεν ήσασταν εδώ στο συνέδριο να πάτε στο επόμενο βήμα. Ωστόσο είναι σημαντικό να γνωρίζετε τι ειπώθηκε, επειδή έχουμε μιλήσει για τα ίδια πράγματα στο παρελθόν. Το λεξιλόγιό μας δεν περιλάμβανε τη λέξη μορφοκλάσματα, αλλά μιλήσαμε για ένα μοτίβο κι ένα σύστημα, και εμπλέκεται ένα χρονοδιάγραμμα σε ό,τι συμβαίνει.

Ο καθηγητής Γκρέγκ έκανε τις μελέτες του σωστά, και πρότεινε πως οι κυματισμοί του χρόνου αναδιπλώνονται από μόνοι τους. Παρουσιάζονται με τρόπο που θα σας επέτρεπε να προβλέψετε και να υπολογίσετε πότε ίσως επανέλθουν. Συμβαίνουν με τέτοιο τρόπο που ενδυναμώνονται μεταξύ τους, και πιθανόν μπορεί και να προκύψουν ισχυρότεροι από πριν. Θα δείτε ακόμα ξεκάθαρα ότι τα μαθηματικά των μορφοκλασμάτων δείχνουν ότι είστε στο τέλος ενός κύκλου, αυτόν για τον οποίο σας έχουμε μιλήσει. Κι έχει δίκιο, είστε.

Οι Μάγια σας είπαν το ίδιο πράγμα, και άλλοι με παρόμοια ημερολόγια και μακροχρόνιες μετρήσεις σαν των Μάγια, είπαν το ίδιο πράγμα. Οι Αζτέκοι και οι Τολτέκοι είχαν παρόμοιο ημερολόγιο. Η προφητεία υπήρχε παντού! Ιδού λοιπόν το μεγάλο ερώτημα… Τι είναι αυτό που δε σας αφήνει να επαναλάβετε την παλιά Ιστορία τώρα; Επέρχεται σε σας ακόμη μια φορά, τα μορφοκλάσματα είναι εκεί και η Ιστορία είναι σαφής. Τα μοτίβα είναι εκεί και είναι τα ίδια, ξανά και ξανά. Γιατί να μην τα επαναλάβετε; Γιατί να μην πάτε στον τελικό πόλεμο και τα τερματίσετε την ανθρωπότητα ξανά; Θα σας το εξηγήσω τώρα, εσωτεριστικά.

Αγαπητοί μου, υπάρχει ένα μορφόκλασμα που θα το πω θεμελιώδες. Αυτό το μορφόκλασμα δε συζητήθηκε απαραίτητα χθες, αλλά είμαι σίγουρος πως ο καθηγητής Γκρέγκ το γνωρίζει. Μερικές φορές, όταν έχετε να κάνετε με συζήτηση επαναλαμβανόμενων μοτίβων, έχετε κάτι που μοιάζει αόρατο, επειδή δεν είναι αντιληπτό εντός της φυσιολογικής Ανθρώπινης συνείδησης. Το θεμελιώδες αρχικό μορφόκλασμα του χρόνου, είναι εκείνο πάνω στο οποίο κτίζονται τα υπόλοιπα. Αυτό είναι το ξεκίνημα, το θεμελιώδες κύμα και θα σας το δείξω. Τα πάντα συνηχούσαν με το θεμελιώδες στο πολλαπλάσιο. Θα σας δώσω ακόμη και κάποιους αριθμούς να λάβετε υπόψη.

Το θεμελιώδες μορφόκλασμα του γήινου χρόνου σας είναι η μετάπτωση των ισημεριών του πλανήτη. Όλες οι κυματώσεις των δυναμικών δομούνται εξ αυτού. Η μετάπτωση αυτή προκαλείται από μια φυσική ταλάντωση του πλανήτη, που διαρκεί 25.630 χρόνια. Τόσο διάστημα παίρνει ένας κύκλος ή ταλάντωση, για να επιστρέψει στην αρχή. Επειδή παίρνει τόσο χρόνο, μπορεί να έχει μια διαφορά της τάξης του 1%, αλλά όχι πολύ περισσότερο. Τα 25.630 χρόνια είναι η μέτρηση της ταλάντωσης του πλανήτη.

Αν δείτε το μακροχρόνιο ημερολόγιο των Μάγια, ταιριάζουν ακριβώς 5 ημερολόγια στην ταλάντωση των 25.630 ετών. Η μακροχρόνια αρίθμηση όπως περιγράφεται από τους Μάγια είναι 5.125 χρόνια.* Αυτό τυχαίνει επίσης να είναι το χρονικό διάστημα που διήρκεσαν οι παλαιοί άγνωστοι πολιτισμοί σας που αναφέρουμε, προτού εξολοθρεύσουν ο ένας τον άλλον. Όλα αρχίζουν να βγάζουν νόημα. Το θεμελιώδες μορφόκλασμα αγαπητοί μου, είναι το κλειδί του γιατί αυτός είναι διαφορετικός κύκλος. Επειδή βρίσκεστε στο τέλος και την αρχή – στο κεντρικό σημείο της μετάπτωσης των ισημεριών. Αυτό συμβαίνει πρώτη φορά στη σύγχρονη ανθρωπότητα. Ο χρόνος δεν ξαναέρχεται απλά, όπως έκανε ξανά και ξανά στο παρελθόν. Αυτό είναι το κέντρο. Είναι η πρόβλεψη των αρχαίων και των Μάγια, και γι αυτό το παλιό ημερολόγιο σταματά τώρα, και αρχίζει ξανά με άλλη μακροχρόνια μέτρηση.

Το θεμελιώδες αυτό κέντρο, η μετάπτωση των ισημεριών, δίνει μια ενέργεια που κανένας άλλος κύκλος δεν έδωσε μέχρι τώρα. Υπάρχει μία δυνατότητα σ’ αυτόν τον κεντρικό μορφοκλασματικό κύκλο, να μεταβληθείτε και ν’ αλλάξετε! Απόδειξη αυτού είναι τα “ισχυρά χαρτιά” που βλέπετε ολόγυρά σας. Έχετε ήδη ξεκινήσει! Η πτώση της Σοβιετικής Ένωσης είναι καλό παράδειγμα ενός “ισχυρού χαρτιού”. Είναι μια μεταβολή της Ανθρώπινης φύσης, που αρχίζει μια αρμονική διαδικασία να συνενώνει τα πράγματα αντί να τα διασπά. Αυτό είναι ιδιαίτερα βαθύ όταν το βλέπετε να έχει γίνει με έθνη του πλανήτη που ήσαν εχθροί επί αιώνες. Είναι κάτι διαφορετικό! Είναι καινούριο! Δεν πρόκειται να επαναληφθεί όπως στο παρελθόν.

«Λοιπόν Κρύων», λένε κάποιοι, «έχεις κάποια κύματα και μορφοκλάσματα που έρχονται και είναι επικίνδυνα. Στην ουσία, υπάρχει ένας μείζων κύκλος που ξεκινά το 2017, ο οποίος δείχνει απειλητικός». Αγαπητοί μου, θα σας πω ένα κύριο λόγο γιατί αυτός τώρα διαφέρει από τις άλλες επαναλαμβανόμενες μακροχρόνιες αριθμήσεις. Υπάρχει ένα άνοιγμα 36 ετών στη μετάπτωση των ισημεριών. Το άνοιγμα είναι 18 χρόνια μέχρι το κέντρο [που ήταν στις 21 Δεκεμβρίου 2012], και άλλα 18 χρόνια μέχρι την έξοδο. Είστε ακόμη στη δεύτερη 18ετία. Είστε ακόμη στην υπολειμματική ενέργεια της τελευταίας μακροχρόνιας αρίθμησης. Τα χρονικά μορφοκλάσματα είναι ακόμη εκεί και υπάρχουν ακόμη μείζονα δυναμικά που νιώθετε. Πράγματι, μπορεί ακόμη να συμβούν, όμως υπάρχουν περισσότερα εκεί και αυτό θέλω να σας πω. Τούτο είναι απλώς ένα από τα πολλά, που θα έχει ως αποτέλεσμα αυτή τη φορά να είναι διαφορετικά. Ας κάνουμε τη βασική ερώτηση πάλι: Τι το κάνει τόσο διαφορετικό αυτή τη φορά;

Έχετε κεντραριστεί με τις προβλέψεις των αρχαίων και το τέλος του θεμελιώδους κύκλου των 25.630 ετών. Αυτό από μόνο του δίνει μια ξεχωριστή ενέργεια, αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Πριν καιρό σας είπα ποιοι έκαναν τη σπορά σας και είπαμε για την εξέλιξη της Ανθρώπινης συνείδησης που αρχίζει τώρα, ενώ ήταν στάσιμη για τόσο καιρό. Σας είπαμε ότι οι Πλειάδειοι είναι η πηγή του υπάρχοντος DNA σας (και του κρίκου που λείπει). Σας δώσαμε το channeling με τίτλο «Ο Παράγων Ευσπλαχνίας» για να γνωρίζετε την πραγματική διαφορά και τι πραγματικά θ’ αλλάξει την ανθρωπότητα – η ευσπλαχνία. Ωστόσο, είστε τόσο γραμμικοί και τόσο τρισδιάστατοι που λέτε, «Θα αλλάξει η χημεία του DNA; Μπορούμε να το δούμε να αλλάζει;» Η απάντηση είναι ότι φυσικά θα αλλάξει, αλλά όχι όπως νομίζετε.

Μια αλληγορία: Ο αγρότης έχει ένα χωράφι που το δουλεύει για χρόνια. Έρχεται σπίτι και λέει: «Υπάρχει ένα νέο είδος καλλιέργειας. Ένα υπέροχο είδος καλλιέργειας που αναπτύσσεται γρήγορα». Θα πάτε λοιπόν έξω να δείτε εάν το χώμα έχει αλλάξει; Όχι. Είναι οι σπόροι που έχουν αλλάξει! Το DNA δεν είναι αυτό που νομίζετε και η πληροφορία σας δόθηκε χθες [αναφέρεται στις πληροφορίες από τον Δρ. Μπρους Λίπτον]. Το DNA δεν είναι μια στατική ομάδα χημικών. Αντιθέτως, είναι το πλαίσιο του σχεδίου του Ανθρώπινου σώματος. Είναι το χώμα όπου αναπτύσσονται οι σπόροι της εξέλιξης, και οι σπόροι αντιπροσωπεύουν τη συνείδησή σας, όχι τη χημεία. Μη μελετάτε λοιπόν τα χημικά, ψάχνοντας την Ανθρώπινη εξέλιξη. Αντ’ αυτού μελετήστε τη μεταβολή συνείδησης του πλανήτη. Όμως δεν είναι αυτό όλο.

Θέλω ν’ αρχίσετε να χρησιμοποιείτε πνευματική λογική, κάτι που θα είναι πιο φανερό με τον καιρό. Οι Πλειάδειοι είναι οι πνευματικής σποράς δημιουργικοί γονείς σας. Απλό. Οι περισσότεροι στη Γη δεν πρόκειται να το πιστέψουν αυτό. Η αποδεκτή ιστορία της δημιουργίας σας έτσι ακούγεται, αλλά δε γίνεται να περιλαμβάνει εξωγήινους, για να γίνει πιστευτή από τους περισσότερους. Η ίδια η ιδέα των εξωγήινων αφορά πάντα εκείνους που θα έρθουν να σας κατακτήσουν ή να σας βλάψουν. Αυτή είναι η προκατάληψή σας και είναι μια αντανάκλαση της δικής σας Ανθρώπινης συνείδησης και της σύντομης ιστορίας σας. Το κάνετε εσείς, οπότε αναμένετε όλες οι μορφές ζωής να κάνουν το ίδιο.

Το έχουμε ξαναπεί. Οι Πλειάδειοι έχουν έναν πολιτισμό που είναι εκατομμύρια έτη πριν το δικό σας, αγαπητοί μου. Πώς νομίζετε ότι θα φαινόταν αυτό; Είναι πολύ προηγμένος πολιτισμός, που πέρασε όσα κι εσείς. Έχουν πολύ υψηλή, σοφή συνείδηση, που μπορεί ακόμα και να ελέγχει τη Φυσική μέσω της σκέψης. Και ήρθαν εδώ με θεϊκό σχέδιο, να σας δώσουν τη γνώση σκότους και φωτός, και την ελεύθερη βούληση της δυαδικότητας ώστε να δουλέψετε το γρίφο. Ο Θεός τους είναι ο δικός σας Θεός – η δημιουργική πηγή. Αυτό έκαναν εδώ και είναι σαν οι βιολογικής σποράς γονείς σας, και νοιάζονται. Πρέπει να είναι “κάτω τα χέρια”, αλλά νοιάζονται.

Οι ίδιοι οι Πλειάδειοι έθεσαν ένα χρονικό όριο για την ανάπτυξή σας, και είναι αυτό που βλέπετε ακριβώς τώρα. Είναι η αρχή και το τέλος της μετάπτωση των ισημεριών, το μέσον του θεμελιώδους κύκλου των 25.630 ετών. Είχατε αρκετούς πολιτισμούς που ξεκίνησαν και σταμάτησαν στην περίοδο αυτή, και αν δεν τα είχατε καταφέρει μέχρι τώρα, δεν επρόκειτο να τα καταφέρετε ποτέ! Αυτή ήταν η τελευταία ευκαιρία!

Αρχίσατε να αλλάζετε στις τελευταίες δεκαετίες και προς το τέλος της δεκαετίας του ’80 ήταν φανερό ότι επρόκειτο να μεταβληθείτε. Η Αρμονική Σύγκλιση του 1987 ήταν σημείο καμπής. Τότε ήρθα εγώ, το 1989. Στην αρχή του 1992 διαλύσατε τον Ψυχρό Πόλεμο. Είχε αρχίσει να συμβαίνει!

Όταν οι Πλειάδειοι έκαναν τη σπορά σας, έστησαν ένα σύστημα σε περίπτωση που τα καταφέρνατε και σας έχουμε δώσει τις πληροφορίες αυτές. Ονομάζεται κομβικά και μηδενικά σημεία του πλανήτη. Τα κομβικά και μηδενικά σημεία κάθονταν εκεί, αδρανή, σαν χρονοκάψουλες, περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή να ενεργοποιηθούν. Η ώρα έφτασε και έχουμε προσδιορίσει όλα τα σημεία, και αρχίζουν ν’ ανοίγουν.

«Κρύων, δεν έχουμε ακούσει κάτι τέτοιο ποτέ πριν. Είναι τόσο αποκρυφιστικό και δεν έχουμε καμία γνώση αυτού. Δεν υπάρχουν ούτε αρχαίες περγαμηνές που να το υποδηλώνουν». Αγαπητοί μου, χρησιμοποιείστε τη λογική σας. Φυσικά δεν ξέρατε περί αυτού, αφού δεν είχατε φτάσει στην γραμμή τερματισμού της 21ης Δεκεμβρίου 2012!! Αυτή ήταν πληροφορία για κείνους που θα τα κατάφερναν, όχι για μια Γη που ήταν πάντα στην κόψη της αυτοκαταστροφής. Είδαμε τι γινόταν, που αφοπλίσατε τον 3ο παγκόσμιο πόλεμο του πολιτισμού σας. Η απόδειξη ότι ήταν αναστροφή πορείας της τελευταίας στιγμής, είναι ότι όλοι ακόμη τον αναμένουν! Είναι σχεδόν σαν να περιμένουν να “πέσει στο πάτωμα και το άλλο παπούτσι”, σωστά;

Θέλω να σας κάνω μια λογική ερώτηση. Όταν έχετε παιδιά και είναι καιρός να μάθουν ποδήλατο, ποια είναι η διαδικασία; Πρώτα τους αγοράζετε ποδήλατο. Και τι γίνεται μετά; Τους δίνετε το ποδήλατο και λέτε: «Καλή τύχη μικρέ; Ξέρω ότι μπορεί να πέσεις και να πληγωθείς, αλλά έτσι γίνεται με τα ποδήλατα!» Όχι! Οι στοργικοί γονείς δεν κάνουν κάτι τέτοιο. Αντιθέτως, τους βάζετε βοηθητικές ρόδες και προσπαθείτε μαζί τους. Κρατάτε το ποδήλατο μέχρι ν’ αποκτήσουν αίσθηση αυτού· τρέχετε δίπλα τους με τις βοηθητικές, μέχρι να το “πιάσουν” σωστά. Χαμογελάτε και χαίρεστε καθώς βρίσκουν την ισορροπία που ξέρετε ότι κάθε παιδί έχει τελικά, και μετά κάνουν πεντάλ χωρίς εσάς και απομακρύνονται καθώς τα επευφημείτε.

Λοιπόν αγαπητοί μου, το θεμελιώδες μορφόκλασμα είναι παρόν και οι “βοηθητικές” είναι τα κομβικά και μηδενικά σημεία. Ανοίγουν, ενεργοποιούνται και αρχίζουν να καθαρίζουν μέρος της αρνητικότητας και του σκότους του πλανήτη, για να σας δώσουν επιταχυνόμενη πορεία προς μια ανώτερη συνείδηση. Σας το λέμε επί χρόνια – πώς λειτουργούν, πώς ξηλώνουν την παλιά ενέργεια, μέσω του Κρυστάλλινου Πλέγματος και του Πλέγματος της Γαίας. Όλο αυτό το συνέδριο αφορά στην ενθύμηση και όμως πολλοί λένε, «Ποια ενθύμηση;» Θα σας πω τι να θυμηθείτε. Θέλω να θυμηθείτε τις αρχικές πληροφορίες που σας έδωσαν οι Πλειάδειοι όταν ήρθατε εδώ! Αυτές θυμάσαι γηραιά ψυχή και αυτές είναι που ο κόμβος εδώ ετοιμάζεται να εκχέει στο Κρυστάλλινο Πλέγμα. Αρχίζει να σβήνει την ενθύμηση πολέμου και δυστυχίας στον πλανήτη. Θα αλλάξει τα ίδια τα μορφοκλάσματα χρόνου, σχεδόν σαν μια επανεκκίνηση για το Κρυστάλλινο Πλέγμα.

Αυτό που πρέπει να γνωρίζετε είναι ότι το Κρυστάλλινο Πλέγμα είναι εν μέρει υπεύθυνο για την ενθύμηση των παλιών μορφοκλασμάτων του χρόνου. Αυτά είναι τα μορφοκλάσματα που λένε ότι η Ιστορία θα επαναληφθεί, παρόλο που δημιουργείτε ένα νέο μέλλον και τα ακυρώνετε. Όταν αρχίσουν να σβήνονται και να αναμορφώνονται, είναι σχεδόν σαν επανεκκίνηση της ενέργειας της ανθρωπότητας.

Να σας ρωτήσω, δε θα το κάνατε αυτό για τα παιδιά σας; Δεν έχει νόημα οι Πλειάδειοι, που σας έφεραν την όμορφη αυτή ενέργεια της αγάπης του Θεού, ότι θα παρείχαν επίσης βοήθεια για να περάσετε τη νέα αυτή και άγνωστη εξέλιξη συνείδησης; Δε νομίζετε ότι θα σας έδιναν τις βοηθητικές ρόδες; Δεν αρχίζει να έχει εσώτερο νόημα, ότι η αρχή αυτού του νέου θεμελιώδη κύκλου θα έφερνε κάτι πανέμορφο, εάν τα καταφέρνατε; Λοιπόν, εδώ είναι, έχει φτάσει και η αρχή του κύκλου αυτού είναι διαφορετική!

Μην αφήσετε κανέναν να σας πει:, «Ορίστε έρχεται πάλι. Έχει καθυστερήσει ο πόλεμος, οπότε έρχεται!» Απλώς επειδή το κάνατε στο παρελθόν, δε σημαίνει ότι είναι εγγυημένο να συμβεί ξανά. Αυτός ο κύκλος είναι διαφορετικός!

Αυτό ήταν το μήνυμα επί 26 χρόνια, όχι απαραίτητα παρουσιασμένο με τέτοια ορολογία, όμως ήταν εξ αρχής το μήνυμα, στην πρώτη έκδοση, στο πρώτο κεφάλαιο του Βιβλίου Κρύων Ένα: «Δε θα γίνει 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος! Δε θα γίνει κανένας Αρμαγεδδών. Οι παλιές προφητείες δε θα εκπληρωθούν». Πριν 26 χρόνια είδαμε την αλλαγή σας να έρχεται. Το θεμελιώδες μορφόκλασμα αναπροσαρμόζεται σε ετοιμότητα να αρχίσει ξανά, με διαφορετικό σετ ενεργειών, και γι αυτό τούτη τη φορά δε θα επαναλάβετε το παρελθόν.

Το χρονοδιάγραμμα των βοηθητικών ροδών εξαρτάται από εσάς. Έχετε ελεύθερη βούληση, μπορείτε να το κάνετε όσο δύσκολο ή όσο εύκολο θέλετε. Και με βοηθητικές ρόδες ακόμα μπορεί να πέσετε, αλλά με τη βοήθεια που σας δίνεται στη νέα αυτή ενέργεια, θα σηκώνεστε αμέσως και θα συνεχίζετε. Μπορεί να πάρει μεγάλο χρονικό διάστημα σε μια παλιά ανθρωπότητα να αρχίσει ένα νέο σύστημα συνείδησης. Θα το ξαναπώ… δυο βήματα μπροστά, ένα βήμα πίσω. Είναι μέρος ενός νέου Άνθρωπου και είστε στο σωστό μέρος, τη σωστή στιγμή.

Δεν το νιώθετε; Όσα ακούσατε σήμερα και χθες, είναι υπόδειγμα της αλήθειας. Δεν ηχούν αληθινά ότι κάτι ιδιαίτερο και διαφορετικό συμβαίνει; Και θα σας πω τι είναι: Εσείς συμβαίνετε! Έχετε υψηλότερη συνείδηση, διότι κάθεστε εδώ κι αναρωτιέστε, «Τι νιώθω που είναι τόσο διαφορετικό;» Οι δυσκολίες που περάσατε, σχετικά με τις αναπροσαρμογές που είπαμε, είναι όλες μέρος της αργής μεταβολής προς μια νέα συνείδηση. Θα έχετε την ευκαιρία να διαπλεύσετε διαμέσου των παλιών μορφοκλασμάτων και δυναμικών!

Συγχαρητήρια, αγαπητή γηραιά ψυχή, που ήρθες στον πλανήτη αυτή την εποχή, ξέροντας ότι θα είναι δύσκολοι καιροί. Αλλά δε θα έχανες το πάρτι, σωστά;

Κι έτσι είναι.

Κρύων

* Fractal Time by Gregg Braden
www.hayhouse.com/fractal-time-2?utm_source=GB.com&utm_medium=Product_listing&utm_campaign=GB.com_FractalTime
** www.maya.nmai.si.edu

Κρύων Ελλάς
Πρόσφατα άρθρα του συντάκτη Κρύων Ελλάς (όλα τα άρθρα)

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.
Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας