Κρύων | Τίποτα Δεν Είναι Τυχαίο

0
243

Ζωντανή επικοινωνία του Κρύων στο Πανεπιστήμιο Delphi, αίθουσα Ναός της Σοφίας, McCaysville, USA
Σάββατο 9 Ιουλίου 2016

Χαίρετε αγαπητοί μου, είμαι ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας.

Θα σας δώσω απαντήσεις σε ερωτήσεις που ποτέ δεν κάνατε. Θα ‘θελα να εκθέσω κάτι που ούτε καν σκεφτήκατε. Γιατί η Μητέρα Φύση λειτουργεί; Η Μητέρα Φύση έχει εξηγηθεί και καθοριστεί σαν ένα πεπερασμένο σύστημα, σαν ένα όμορφο ρολόι, της ζωής, της Γαίας, της ενέργειας, του φωτός και σκότους, όλων των στοιχείων που ταιριάζουν τέλεια. Ένα ανέγγιχτο περιβάλλον που είναι ισορροπημένο. Και αυτή την ισορροπία τη βλέπετε στα φυτά, τα ζώα, στο οξυγόνο, στο διοξείδιο άνθρακα, στα νερά, στον κύκλο της ζωής, στα έντομα.

Στέκεστε και λέτε: «Δεν είναι η Μητέρα Φύση υπέροχη;» – και μετά φεύγετε. Πώς το κάνετε, χωρίς να ρωτήσετε, «Τι είναι αυτό;» Μήπως υποθέτετε απλώς ότι η ισορροπία συμβαίνει έτσι από μόνη της, χωρίς κανενός είδους σύστημα; Νομίζετε ότι η ισορροπία είναι κάτι τυχαίο; Έτυχε ο πλανήτης να πέσει σε καίριο σημείο τυχαιότητας και έγινε τέλειος; Κάπως, κάπου, με κάποιο τρόπο, κάποιος θα ρωτήσει από πού προήλθε η ιδιότητα της ισορροπίας, ποιος τον εξισορροπεί. Είναι υπερβολικά τέλειος.

Πρέπει να θέσετε το ερώτημα… τι είναι κείνο που κάνει την τέλεια ισορροπία; Θα σας πω… Η Μητέρα Φύση δεν είναι τυχαία. Μητέρα Φύση είναι όνομα για το Πεδίο. Το Πεδίο πάλι, είναι Φυσική που απαιτεί σύγχρονη δράση αρμονίας και ισορροπίας. Πράγματα που αφήνονται μόνα τους δεν είναι τυχαία αγαπητοί μου, έρχονται σε ισορροπία. Έρχονται σε συγχρονισμό σκοπού και η Μητέρα Φύση είναι το καλύτερο παράδειγμα. Είναι παντού.

Σας το λέω διότι το Πεδίο αυτό, όπως είπα την περασμένη βδομάδα, μεγαλώνει σε δύναμη και νοοτροπία. Το Πεδίο θα κάνει ό,τι μπορεί να συνεργαστεί με την επιθυμία του Ανθρώπου για αρμονία. Αυτό είναι νέο εργαλείο στον πλανήτη. Σημαίνει ότι είναι παραπάνω από απλό άνοιγμα της πόρτας στην επίγνωση· η πόρτα τώρα θ’ ανοίξει διάπλατα! Και θα έχετε επίγνωση πραγμάτων ταχύτερα, όσο ποτέ πριν, επειδή το Πεδίο θα εξωθηθεί εφόσον το ζητάτε!

Φανταστείτε μια ενέργεια αγαθότητας, που θέλει μόνο να δημιουργεί αρμονία όπου πάτε. Και ιδού το θέμα… μπορείτε να χρησιμοποιείτε το Πεδίο; Αγαπητοί μου, όχι μόνο μπορείτε να το χρησιμοποιείτε, αλλά μπορεί να είναι η ίδια η ζωή σας!

Κρύων

Παρακολουθήστε το σχετικό ακουστικό αρχείο, με υπότιτλους.
(Αν δεν εμφανίζονται αυτόματα οι υπότιτλοι, “πατήστε” το τετραγωνάκι με τις 2 γραμμές, κάτω δεξιά στην οθόνη)

Μετάφραση εξ ακοής: γιώργος κυρίτσης – υποτιτλισμός: κατερίνα θαλασσά
Διάρκεια: 32:00 λεπτά

Κρύων Ελλάς
Πρόσφατα άρθρα του συντάκτη Κρύων Ελλάς (όλα τα άρθρα)

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.
Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας