Ξεκίνησε την αναδόμηση μέσα σου

0
584

Συνειδητή ‘Υπαρξη

Οπου υπάρχει φόβος δεν μπορεί να υπάρξει αγάπη. Ένα άτομο που φοβάται είναι ένα μπλοκαρισμένο άτομο. Όταν συμβουλεύω ανθρώπους, γνωρίζω ήδη ότι αγάπησαν ο ένας τον άλλον με φόβο. Ηθελαν ασφάλεια, όχι αγάπη. Η φαντασίωση σας, η φαντασία σας και το καλούπιασμα του εαυτού σας είναι τελείως βασισμένο στη μη-πραγματικότητα. Γιατί ξεκινάτε μια αλληλουχία για την οποία δεν είστε διατεθειμένοι να πληρώσετε τις συνέπειες; Η ζωή είναι τέλεια. Μπορεί να σε ανυψώσει σε μήκος και πλάτος και σε θετική στάση. Η βασική μας ικανότητα προβολής έρχεται από την ανασφάλεια μας. Ποιος είναι ο σκοπός του να γίνετε επιτυχημένοι και να έχετε πολλά χρήματα; Εάν δεν έχετε βρει τον εαυτό σας, η Εποχή του Υδροχόου θα χτυπήσει δυνατά.

Οι παντρεμένες γυναίκες νομίζουν ότι μπορούν να χειραγωγήσουν τους άνδρες. Οι άνδρες δεν μιλούν. Ούτε ακούν, επίσης. Αυτή είναι η φύση του άνδρα. Όσο λιγότερο τους μιλάτε, τόσο καλύτερο έλεγχο μπορείτε να έχετε. Ο Θεός έκανε τον άνδρα και τη γυναίκα εντελώς διαφορετικούς έτσι ώστε να ανακαλύψουν ο ένας τον άλλον σε βάθος- χωρίς φόβο, φαντασία και φαντασίωση. Υπάρχει ένας δρόμος που όλοι μπορούν να επιβιώσουν – ανυψώστε τον εαυτό σας, πηγαίνετε πιο ψηλά. Μην τον αποτιμήσετε. Μην αφήσετε αυτόν τον κόσμο να σας κρίνει. Κοιτάξτε μέσα στα μάτια του άλλου – δείτε ποσό ψεύτικοι είστε. Κρατήστε ο ένας το χέρι του άλλου και δείτε πόση ζεστασιά μπορείτε να ανταλλάξετε. Μιλήστε μεταξύ σας και δείτε πόση ανεκτικότητα έχετε. Οι άνθρωποι έχουν αμόλυντο βάθος. Είναι η αγνότητα του ανθρώπου, το άγγιγμα και η ροή που τρώει το ψεύδος του περιβάλλοντος.

Το πιο σημαντικό πράγμα στον κόσμο είστε ΕΣΕΙΣ. Ο τέλειος Θεός δεν θα μπορούσε να σας κάνει καλύτερο/η από όσο Εκείνος σας έκανε. Εάν είστε τρομερά απεχθής, θέλετε να προσποιήστε ότι δεν είστε, αλλά αυτό είναι που είστε- αποδεχθείτε το. Το να είστε αληθινοί- να είστε αυτό που είστε- αυτό ονομάζεται συνειδητή ύπαρξη. Εάν είστε μίζερος και αποδεχθείτε τη μιζέρια σας, θα εξαφανιστεί. Η μιζέρια σας, η τραγωδία σας, δεν είστε εσείς – είναι το μέρος του εαυτού σας που αμφιβάλλει. Τη στιγμή που στηρίξετε τον εαυτό σας με εμπιστοσύνη, θα εξαφανιστεί, πρέπει να εξαφανιστεί-δεν γίνεται διαφορετικά. Οτιδήποτε έχετε στη ζωή, με το οποίο ζείτε και υπάρχετε, δεν είναι τόσο πολύτιμο αν δεν έχετε βρει την εσωτερική σας πολυτιμότητα. Μπορείτε να αναπτύξετε την σωματική, νοητική και πνευματική σας πτυχή. Αλλά τι γίνεται με εσάς που παρατηρείτε αυτά τα τρία; Εσείς είστε εκείνοι που εφοδιάζετε το πνεύμα σας, εκείνοι που ελέγχετε τον νου σας, εκείνοι που κατευθύνετε το σώμα σας. Είστε πολύ σπουδαίοι.

Κατανοήστε την λεπτότητα της ζωής, της θεϊκότητας , της αξιοπρέπειας και της χάριτος. Σταθείτε μπροστά σε έναν καθρέφτη και φορέστε τα καλά σας για να δείχνετε χαριτωμένοι στον εαυτό σας – δεν θα υπάρχει πρόβλημα στη ζωή σας. Όταν αλληλεπιδράτε με τον οποιονδήποτε απλά πείτε στον εαυτό σας, « Είμαι χαριτωμένη/ος και χρειάζεται να είμαι χαριτωμένη/ος». Η χάρις είναι η δύναμη που θα σας κάνει πλούσιους, ισχυρούς και ευχάριστους. Εάν η γωνία σας είναι σωστή, είστε σωστοί. Εάν η γωνία σας είναι λάθος, είστε λάθος. Στην διαδρομή σας και στην ρουτίνα σας χρειάζεται να βλέπετε ότι η γωνία σας είναι σωστή και ότι η χάρις σας διατηρείται – από εσάς, κανέναν άλλον. Καθώς διασχίζουμε την Εποχή του Υδροχόου χρειάζεται να είμαστε διαφορετικοί άνθρωποι- τολμηροί και θαρραλέοι. Χρειάζεται να βαδίζουμε με περηφάνια και αυτοπεποίθηση, να υποστηρίζουμε τους εαυτούς μας.

Ξεκίνησε την αναδόμηση μέσα σουΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ : Ξεκινήστε την Αναδόμηση μέσα σας

  1. Καθίστε στην απλή στάση με την σπονδυλική στήλη ευθεία. Ανεβάστε και τα δύο χέρια σας στο ύψος των ώμων, με τους αγκώνες χαλαρούς κάτω. Οι άκρες δαχτύλων, δείκτη και μέσου, δείχνουν προς τα πάνω και ο αντίχειρας κρατά κλειστά κάτω τα άλλα δύο δάχτυλα. Τα μάτια είναι κλειστά. Ρυθμικά εκτείνετε δείκτες και μέσους και τους ανοιγοκλείνετε. Συνεχίζετε για 11 λεπτά.
  2. Μην σταματήσετε την κίνηση. Σχηματίστε με το στόμα ένα “Ο” και αναπνέετε δυναμικά μέσα από αυτό, τραβώντας μέσα έξω τον αφαλό στον ρυθμό της αναπνοής. Συνεχίστε για 2 ½ λεπτά. Στο τέλος, εισπνεύστε βαθιά, κρατήστε, και τραβήξτε τον αφαλό προς την σπονδυλική στήλη. Εκπνεύστε σαν κανόνι. Επαναλάβετε 2 φορές ακόμα. Χαλαρώστε.

Όταν ο Δίας (ο δείκτης) και ο Κρόνος (ο μέσος) συναντήσουν τη συχνότητα της ψυχής, οι υποσυνείδητες σκέψεις που έχετε ενάντια στον εαυτό σας πλεύσουν μακριά. Οποτεδήποτε, οπουδήποτε κάνετε αυτήν την άσκηση θα είναι αρκετό για να ξεκινήσει η αναδόμηση μέσα σας. Μετά από 5 λεπτά θα είστε ένα διαφορετικό πρόσωπο.

Μετάφραση: Elena Meherjot K.
από: Meditations for the New Millenium #LA0955

Πηγή: kundaliniyoganet.gr

Όμορφη Ζωή Άρθρα

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.
Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας