Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιηθήκαν στις 28/9/2019 τα εγκαίνια του νέου ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ (Κέντρο Θεραπευτικής Συμβουλευτικής  και Ψυχοθεραπείας Παιδιών και Ενηλίκων) στο Business center COSMOS στην οδό Λ. Κηφισίας 125-127 στην Αθήνα (πλησίον μετρό Πανόρμου).

 

Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στα εγκαίνια θέλοντας να τιμήσει με την παρουσία του, την Γενική Διευθύντρια του κέντρου Ανδριάννα Γεροντή αλλά και το έργο, που όλα αυτά τα χρόνια παράγει. Ψυχολόγοι, Θεραπευτές του Κέντρου, Συνεργάτες, εκπαιδευόμενοι και φίλοι στάθηκαν δίπλα της σε αυτό το νέο εγχείρημα.

Λίγα Λόγια για το ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ

Το ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ ξεκίνησε να λειτουργεί το 2001 με κύριο στόχο, την προαγωγή της Ψυχικής Υγείας, παιδιών, εφήβων και ενηλίκων, μέσω Συμβουλευτικής Αγωγής – Αυτογνωσίας και Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων και Σεμιναρίων.

Δημιουργός του Κέντρου είναι η Ανδριάννα Γεροντή, η οποία όλα αυτά τα χρόνια, δεν  έπαψε στιγμή να ενδιαφέρεται για την ορθότερη λειτουργία του Κέντρου και την καλύτερη δυνατή προσφορά στους ανθρώπους.

Έπειτα από 19 χρόνια εμπειρίας στο χώρο, γνωρίζοντας την ανθρώπινη ψυχή και με στόχο την Ευτυχία του κάθε ανθρώπου, εκείνη όπως και οι συνεργάτης της έχουν μάθει να αγκαλιάζουν τον άνθρωπο με αγάπη και να κοιτάζουν το πρόβλημά του σαν να ήταν δικό τους.

Αυτό είναι που κάνει και το ΚΕ.ΘΕ. ΣΥ.  διαφορετικό.
Μία  ανοιχτή αγκαλιά και μάτια γεμάτα ζεστασιά…

Το  ΚΕ. ΘΕ ΣΥ., στελεχώνεται από μια έμπειρη ομάδα ειδικών: Ψυχολόγων, Παιδοψυχολόγων, Λογοπαιδικών, Εργοθεραπευτών, οι οποίοι επιλέχθηκαν με κριτήρια όχι μόνο βάση της εμπειρίας και των ικανοτήτων  τους, αλλά και Ανθρωπιάς Αγάπης και Ευαισθητοποίησης  προς τον συνάνθρωπο.

 

 

 

Newsletter εγγραφή

 

Όμορφη Ζωή Άρθρα

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Σχολιάστε

Για να καταχωρήσετε το σχόλιο σας, συνδεθείτε με...Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας