Λωξάντρα Λούκας: Η πρώτη ηθοποιός με σύνδρομο Dοwn στο Εθνικό Θέατρο

0
79

Η Λωξάντρα Λούκας είναι η πρώτη ηθοποιός με σύνδρομο Down που θα λάβει μέρος σε παραγωγή του Εθνικού Θεάτρου

Είναι η πρώτη φορά που ηθοποιός με σύνδρομο Down θα συμμετάσχει σε παράσταση του Εθνικού Θεάτρου και αυτή η ηθοποιός είναι η νεαρή Λωξάντρα Λούκας.

H Λωξάντρα Λούκας θα λάβει μέρος σε παράσταση με την σκηνοθεσία της Ελένης Ευθυμίου και πλέον ανοίγει ο δρόμος και σε άλλους ηθοποιούς με ειδικές δεξιότητες να κάνουν πραγματικότητα τα όνειρά τους και να ερμηνεύσουν ρόλους στο πλαίσιο των κρατικών θεατρικών σκηνών.

Λωξάντρα Λούκας

Η «Λωξ», όπως την αποκαλούν χαϊδευτικά, υπέγραψε σύμβαση συνεργασίας το περασμένο Σάββατο, ενόψει της συμμετοχής της σε θεατρική παραγωγή του Εθνικού και το βίντεό της έκανε τον γύρο του Διαδικτύου, προκαλώντας συγκίνηση και αμέτρητα θετικά σχόλια.

Δείτε το βίντεο που απέσπασε διθυραμβικά σχόλια στα social media:

«Nιώθουμε ευγνωμοσύνη που της επιτρέψατε να μην περισσεύει, να μην νιώθει μόνη και απροστάτευτη»

Η μητέρα της Λωξάντρας Λούκας, Ελένη Δημοπούλου, σε μήνυμά της στο Facebook ευχαριστεί όλους εκείνους που έσπευσαν να συγχαρούν την κόρη της. Και ήταν πάρα πολλοί! «Αγαπημένες φίλες και αγαπημένοι φίλοι, από χθες λαμβάνουμε μηνύματα, τηλεφωνήματα και εισπράττουμε την επιβράβευσή σας για αυτό που έχει καταφέρει η Λωξάνδρα μας.

Εμείς, όμως, τέτοιες “μεγάλες” μέρες που σημαδεύουν τη ζωή μας και μας γεμίζουν συγκίνηση και ελπίδα, σκεφτόμαστε όλες και όλους εσάς. Εσάς που της επιτρέψατε να μην περισσεύει, να μην νιώθει μόνη και απροστάτευτη. Εμείς οι γονείς της και τα αδέλφια της, νιώθουμε μεγάλη ευγνωμοσύνη για κάθε μία και κάθε έναν από εσάς που την εντάξετε, έστω και λίγο, στη ζωή σας, με όποιον τρόπο μπορούσατε.

Όσο κι αν θέλαμε εμείς, η οικογένειά της, δεν θα μπορούσαμε να της δείξουμε τον μεγάλο ΚΟΣΜΟ, όπου ανήκουμε όλες και όλοι αν δεν την συμπεριλαμβάνατε στη ζωή σας.Έγινε γιατί της το επιτρέψατε. Ευχαριστούμε για όλες τις ευχές και την αγάπη που δεχόμαστε εκ μέρους της Loxandra και σας τις επιστρέφουμε με ευγνωμοσύνη» έγραψε η κ. Δημοπούλου.

Πηγή: Το Έθνος

 

Όμορφη Ζωή Άρθρα

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.
Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας