Της Έλενας Σαμλόγλου

Πληροφορίες – Εφαρμογή

Ένα νέο και πανεύκολο «εργαλείο» στην αυτοθεραπεία που αξίζει να εντάξουμε στην καθημερινότητα μας, είναι η Μέθοδος M.I.R.

Είναι εμπνευσμένη από την ολλανδέζα ολιστική θεραπεύτρια Mireille Mettes, μόλις το 2009.

Είναι μια απλούστατη μέθοδος αυτοθεραπείας – τόσο στην εκμάθηση της όσο και στην εφαρμογή της, η οποία απαιτεί κυριολεκτικά μόνο 4 λεπτά την ημέρα.

Η μέθοδος απευθύνεται σε όλους όσοι έχουν κάποιο σωματικό, ψυχολογικό, ψυχονοητικό θέμα αλλά και σε αυτούς που απλά επιθυμούν να βελτιώσουν και να αναβαθμίσουν το σωματικό, πνευματικό και ψυχικό τους επίπεδο.

Τα παιδιά και τα ζωάκια λατρεύουν την ενέργεια του M.I.R…

Τι κάνει το MIR

Αφαιρεί στρώμα-στρώμα, τις αιτίες που δημιούργησαν το πρόβλημα. Το αφαιρεί -επιλύει-θεραπεύει από όλα τα επίπεδα της δημιουργίας του (νοητικό-συναισθηματικό-ψυχικό).

Τα 9 βήματα της Μεθόδου MIR

 1. Βελτίωσε την οξύτητα (αλκαλικό-όξινο)
 2. Αποτοξίνωσε όλη τη τοξικότητα
 3. α. Αποδεσμεύσου από τον πατέρα (όλες τις αρσενικές ενέργειες)
  β. Αποδεσμεύσου από τη μητέρα (όλες τις θηλυκές ενέργειες)
 4. Καθάρισε τους μεσημβρινούς
 5. Συμπλήρωσε όλες τις ελλείψεις (σωματικές – οργανικές)
 6. Εξισορρόπησε το ορμονικό σύστημα
 7. Κάλυψε τις βασικές ανάγκες (συναισθηματικές)
 8. Βελτίωσε τα τσάκρα και την αύρα
 9. Διευκρίνισε την αποστολή (σκοπός ζωής)

Εφαρμογή

Λέμε το κάθε βήμα 3 φορές χαϊδεύοντας το πάνω μέρος της παλάμης μας με κυκλική φορά, έτσι ώστε να έχουμε συνεχώς επαφή με το δέρμα, επί 2 φορές την ημέρα και για διάστημα τουλάχιστον 4 εβδομάδων.
*Λέμε χωριστά το βήμα για τον πατέρα και τη μητέρα.

Μπορείτε να το εφαρμόσετε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας ή να κάνετε και τις 2 φορές μαζί, διαδοχικά τη μία μετά την άλλη.

Μετά μπορείτε να το αφήσετε (εξακολουθεί να λειτουργεί μέχρι και 18-19 μήνες μετά) και να το ξεκινήσετε πάλι όταν νοιώθετε ότι το χρειάζεστε. Μπορείτε ακόμα να κάνετε και μια συντήρηση με 1 φορά την ημέρα ή 2-3 την εβδομάδα. Εσείς θα κρίνετε πόσο το χρειάζεστε ανάλογα με αυτό που θέλετε να επιτύχετε.

Για χρόνιες και πιο επιβαρυμένες καταστάσεις η διάρκεια εφαρμογής είναι τουλάχιστον 4 μήνες.

Σε περίπτωση που αντιμετωπίζετε κάποιο σοβαρό θέμα υγείας ή έχετε επιφυλάξεις για το πώς θα αντιδράσει το σώμα σας στη μέθοδο ξεκινάτε κάνοντας μόνο τα βήματα 5 και 7 για δύο εβδομάδες και μετά συνεχίζετε με τα 9 βήματα για τουλάχιστον 4 εβδομάδες.

Σε καμία περίπτωση δεν αλλάζουμε τη σειρά των βημάτων-εντολών ούτε παραλείπουμε κάποιο βήμα διότι αυτό θα προκαλέσει πρόβλημα.

Για όσο χρονικό διάστημα εφαρμόζουμε το MIR χρειάζεται να πίνουμε αρκετό νερό. Ιδιαίτερα πριν και μετά την εφαρμογή του. Με αυτόν τον τρόπο επιτρέπουμε στην ενέργεια να κινηθεί αλλά και διευκολύνουμε τα όργανα να κάνουν τις απαραίτητες λειτουργίες για τις οποίες δώσαμε εντολή.

Σε καμία περίπτωση δεν παραλείπεται η φαρμακευτική αγωγή. Μπορεί ωστόσο να χρειαστεί να γίνονται συχνότερα εξετάσεις για τη ρύθμιση της δόσης των φαρμάκων.

Κατά τη περίοδο της εγκυμοσύνης γίνονται ΜΟΝΟ τα βήματα 5 και 7. Μετά τον τοκετό μπορούν να γίνουν όλα τα βήματα.

Τι κάνει ο σύμβουλος του M.I.R

Στην περίπτωση που δεν υπάρχει κάποια αισθητή βελτίωση μετά από 4-5 εβδομάδες εφαρμογής των 9 βημάτων – εντολών, ο σύμβουλος MIR έχει εκπαιδευτεί στο να βρίσκει σε ποιό σημείο υπάρχει το μπλοκάρισμα.

Με τη βοήθεια διαγνωστικών ερωτήσεων, φέρνει στην επιφάνεια υποσυνείδητα αρνητικά προγράμματα και πεποιθήσεις και σας καθιστά συνειδητούς στις αιτίες που προκάλεσαν το πρόβλημα.

Έτσι, μπορεί να φτιάξει ένα “πρωτόκολλο” εντολών, ειδικά για τη δική σας περίπτωση, ώστε να έχετε πιο άμεσα αποτελέσματα.

Όλες οι οδηγίες παρέχονται δωρεάν από τη Mireille στο επίσημο site της www.mirmethod.com.

Έλενα Σαμλόγλου

Ξεκίνησα το 1990 το οδοιπορικό της Ενθύμησης του Εαυτού, της Αυτογνωσίας και της θεραπείας της Ψυχής.
Πιστεύω βαθιά ότι η πρόθεση, η πίστη και η αστείρευτη εσωτερική μας δύναμη σε συνδιασμό με τηναυτογνωσία είναι τα κύρια εργαλεία για να επιτύχουμε τον οποιοδήποτε στόχο και επιθυμία μας και να δημιουργήσουμε την πραγματικότητα που ονειρευόμαστε να ζήσουμε.
Στόχος και επιθυμία μου σε κάθε συνεδρία και σεμινάριο είναι να αφυπνιστεί ο Άνθρωπος έτσι ώστε να ενθυμηθεί την Τελειότητα του, να ανακαλύψει την εντός του Δύναμη, την ικανότητα του να αυτοθεραπεύεται, την ικανότητα του να δημιουργεί ο ίδιος την πραγματικότητα που επιθυμεί να βιώσει...
Δείτε τα πλήρη στοιχεία της Έλενας Σαμλόγλου
Έλενα Σαμλόγλου

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Ζώντας σαν ξωτικό

Σχολιάστε

Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας