Θα σας δώσω μία συνταγή για ψωμί με αλεύρι Ζέας – θα χρησιμοποιήσουμε υλικά που πιθανόν όλοι γνωρίζετε και χρησιμοποιείτε. Μόνο που σήμερα θα την κάνουμε με ένα πιο μαγικό τρόπο και θα αφήσουμε σε εσάς το δικαίωμα της επιλογής.

Πρώτα λοιπόν θα σας δώσω την κλασσική συνταγή και κατόπιν θα σας εξηγήσω τη δύναμη που έχει το κάθε υλικό. Θα σας δώσω τρόπους έτσι ώστε να ενδυναμώσετε τα υλικά που θα προσθέσετε για να μεγαλουργήσετε μαγικά μέσα από την κουζίνα σας!

Κλασική συνταγή

-1 κιλό αλεύρι Ζέας
-600ml χλιαρό νερό
-3 φακελάκια μαγιά
-1 κουταλιά της σούπας αλάτι

Προσθέτουμε στο μίγμα ηλιόσπορο, κουκουναρόσπορο, κολοκυθόσπορο και λιναρόσπορο σπασμένο.

Καταρχήν διαλύουμε τη μαγιά και το αλάτι στο χλιαρό νερό και προσθέτουμε τους σπόρους μας και σιγά – σιγά και το αλεύρι μας. Ζυμώνουμε μέχρις ότου δεν κολλάει στα τοιχώματα του μπολ.

Και αφήνουμε καλυμμένο με μία καθαρή πετσέτα σε ένα ζεστό και ήσυχο μέρος για μισή με μία ώρα περίπου, η αλήθεια είναι ότι όσο περισσότερο το αφήνουμε τόσο καλύτερα.

Κατόπιν το ζυμώνουμε για άλλη μία φορά, και φτιάχνουμε τις φραντζολίτσες μας τις οποίες ρολάρουμε πάνω σε σπόρους από σουσάμι, ηλιόσπορο, και quacker.

Το αφήνουμε για άλλη μισή ώρα με 40 λεπτά να φουσκώσει και μετά το ψήνουμε στους 180ο με αέρα για μισή ωρίτσα.

Μαγική συνταγή

Ας δούμε την ενέργεια που έχει το κάθε υλικό.

  • Το αλεύρι Ζέας είναι ένα πραγματικό φάρμακο και σε φυσικό επίπεδο και σε μαγικό. Η μαγική του πλευρά είναι η εξαιρετική ενδυνάμωση ενέργειας και η απεριόριστη θρέψη που δίνει σε όλα μας τα επίπεδα και ιδιαίτερα στην πνευματικότητά μας.
  • Το σουσάμι έλκει γενικά την αφθονία και την ευημερία στη ζωή μας.
  • Οι ηλιόσποροι εκπληρώνουν τους βαθείς στόχους μας, φέρνουν τύχη και παρέχουν προστασία.
  • Οι κολοκυθόσποροι χρησιμοποιούνται για να θεραπεύουν, και ενεργοποιούν τον οραματιστή μέσα μας έτσι ώστε να έλξει αυτά που ποθεί.
  • Για να ενδυναμώσουμε τα υλικά μας τα κρατάμε στα χέρια μας και νιώθουμε ότι τα φορτίζουμε με λευκό φως και ενδυναμώνουμε μέσα τους τις ιδιότητες που ήδη κατέχουν.

Το νερό που θα χρησιμοποιήσετε για να παρασκευάσετε το ψωμί μας το τοποθετούμε σε ένα γυάλινο χωρίς σχέδια δοχείο μαζί με τα εξής ορυκτά: ένα ροζ καλσίτη, ένα κιτρίνη και ένα πράσινο τουρμαλίνη.

  • Ο ροζ καλσίτης βοηθά να θεραπευτούν τα συναισθηματικά τραύματα καλμάρει τις όποιες συναισθηματικές υπερβολές ώστε να μπορέσουμε μνα κινηθούμε πιο κεντραρισμένα προς τον στόχο μας.
  • Ο κιτρίνης τονώνει το ηλιακό πλέγμα ώστε να πορευτούμε με περισσότερη πίστη σε μας και επίσης έλκει την αφθονία και την ευημερία στη ζωή μας.
  • Και τέλος, η πράσινη τουρμαλίνη γιατί είναι ένα ορυκτό γενικής υγείας και συναισθηματικής ενδυνάμωσης όπως και μοναδικό για να φέρει ευημερία και γενικό άνθισμα στην ύπαρξή μας!

Είμαι η Shakila Ιωάννα Μπράτη
Και να θυμάστε…
Η μαγεία βοηθά
Τη ζωή να προχωρά
Αφήστε τη μέσα σας να μπει
Και η ζωή σας θα βελτιωθεί.

Το κείμενο προέρχεται από απομαγνητοφώνηση εκπομπής στο Botox Radio.

 

Shakila Ιωάννα Μπράτη
Πρόσφατα άρθρα του συντάκτη Shakila Ιωάννα Μπράτη (όλα τα άρθρα)

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Σχολιάστε

Για να καταχωρήσετε το σχόλιο σας, συνδεθείτε με...Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας