Ζωγραφική με καφέ

Κάθε καλλιτέχνης επιλέγει τα δικά του χρώματα και υλικά που θα τον βοηθήσουν να δημιουργήσει με το δικό του, μοναδικό ύφος. Η Μαρία Αριστείδου (Maria Aristidou) από την Κύπρο χρησιμοποιεί, εκτός των άλλων, τον καφέ! Για να πετύχει διαφορετικές αποχρώσεις χρησιμοποιεί διαφορετικά είδη καφέ και δουλεύει σε στρώσεις. Όπως όλα τα πρωτότυπα πράγματα, έτσι κι αυτό, έγινε τυχαία:

Καθώς δούλευα σε ένα σχέδιο, χύθηκε ο καφές μου επάνω του με αποτέλεσμα να καταστρέψει το σχέδιο. Κανονικά, θα πανικοβαλλόμουν, αλλά για κάποιο λόγο, το αποτύπωμα που είχε αφήσει ο καφές πάνω στο σχέδιό μου, μου τράβηξε την προσοχή. Από εκείνη τη στιγμή, ξεκίνησα να πειραματίζομαι με κάθε είδους καφέ. Έτσι, ανακάλυψα την τεχνική μου.

Στην τέχνη μου αρέσει να κάνω τα πάντα! Ό,τι μου έρθει εκείνη τη στιγμή. Μπορεί τη μια να ζωγραφίζω με καφέ και την άλλη να δοκιμάζω τη ζωγραφική με το τσάι. Μ’ αρέσει να φτιάχνω από διάσημα πρόσωπα, μέχρι φάλαινες με κορώνες και από τεράστια έργα, μέχρι μικρά εξώφυλλα τετραδίων. Ό,τι με εκφράζει κάθε στιγμή.

Όσον αφορά το πού θέλω να είμαι σε 10 χρόνια, θα ήθελα να συνεχίζω να κάνω αυτό που αγαπώ και να έχω τη δυνατότητα να μπορώ να ασχολούμαι με οτιδήποτε κατεβάσει το μυαλό μου.

Θα τη βρείτε στο facebook και στο instagram. Επίσης, παρακολουθείστε πώς δημιούργησε τη Μόνα Λίζα από καφέ σε βίντεο.

Μαρία Αριστίδου Maria Aristidou

Μαρία Αριστίδου Maria Aristidou

Μαρία Αριστίδου Maria Aristidou Μαρία Αριστίδου Maria Aristidou Μαρία Αριστίδου Maria Aristidou Μαρία Αριστίδου Maria Aristidou Μαρία Αριστίδου Maria Aristidou Μαρία Αριστίδου Maria Aristidou Μαρία Αριστίδου Maria Aristidou Μαρία Αριστίδου Maria Aristidou

Σχολιάστε

Για να καταχωρήσετε το σχόλιο σας, συνδεθείτε με...Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας