Το διαπολιτισμικό και διαγενεακό έργο (Μετα)Κινώντας τη Μουσική φέρνει κοντά ασυνόδευτα ανήλικα παιδιά που διαμένουν σε ξενώνες προσφύγων και πολίτες μεγαλύτερης ηλικίας, συγκεκριμένα τους διαμένοντες στο Γηροκομείο Αθηνών. Το μέσον που χρησιμοποιείται είναι η μουσικοχορευτική τέχνη Μουσική του Σώματος, δηλαδή μουσική που παράγεται μόνο με το ανθρώπινο σώμα.

Σκοπός του έργου είναι να έρθουν σε επαφή αυτοί οι πληθυσμοί και να συνδεθούν μέσα από τις ιστορίες τους, τις τέχνες, και τις παραδόσεις τους.

Στόχος είναι μια παράσταση από κοινού στα πλαίσια της τελετής λήξης του έργου που θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο του Γηροκομείου Αθηνών την Κυριακή 13 Μαΐου στις 17.00.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ:
movingaroundmusic.wixsite.com/moam
instagram.com/moving_around_music

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Γηροκομείο Αθηνών
Κηφισίας 137 (είσοδος από οδό Λάμψα)
Στοιχεία επικοινωνίας: natasa.chanta.martin@gmail.com & 6948683607

Σας περιμένουμε!

Υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων

Σε συνεργασία με:
Anasa Cultural Center
PLAYGROUND
The HOME Project
Γηροκομείο Αθηνών Ελεήμων Εταιρεία
Ethelon

Με την υποστήριξη των:
START – Create Cultural Change
Συμβουλίου Ένταξης Μεταναστών του Δήμου Αθηναίων
Tanz-und Theaterwerkstatt
International Body Music Festival
Athens TAP JAM
Λέσχη Φιλίας Γκράβας

*Το MoAM διαχειρίζεται η Natasha Martin υπότροφος του START. Το πρόγραμμα START – Create Cultural Change υλοποιείται μέσω του Ιδρύματος Robert Bosch (Robert Bosch Stiftung) σε συνεργασία με το Goethe-Institut Thessaloniki και τη μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα Ομοσπονδιακή Ένωση Κοινωνικοπολιτιστικών Κέντρων και υποστηρίζεται από το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση (John S. Latsis Public Benefit Foundation) και το Bodossaki Foundation – Ίδρυμα Μποδοσάκη.

Όμορφη Ζωή Άρθρα

Όμορφη Ζωή Άρθρα

Στην Όμορφη Ζωή είμαστε αφιερωμένοι με πάθος στο σκοπό να ενημερώνουμε τους ανθρώπους για τους δρόμους που υπάρχουν για να βελτιώσουντην ζωή τους.
Στόχος μας να αποτελεί την πρώτη επιλογή για κάθε αναγνώστη που θέλει να διανύσει το ταξίδι της ζωής του όμορφα και με θετικό τρόπο.
Αν θέλεις κι εσύ να συμμετέχεις στην ομάδα μας, σαν αρθρογράφος ή συνεργάτης, στείλε μας μήνυμα στο georgia@omorfizoi.gr
Όμορφη Ζωή Άρθρα

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Στη γέφυρα του Γαλατά

Σχολιάστε

Εναλλακτικά, συνδεθείτε με...
Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.