Η εκπαίδευση δεν είναι το γέμισμα ενός κουβά, αλλά το άναμμα μιας φλόγας
Ουίλιαμ Μπάτλερ Γέιτς  (Ιρλανδός ποιητής, 1865-1939, Νόμπελ 1923)

Στην Όμορφη Ζωή είμαστε αφιερωμένοι με πάθος στο σκοπό να ενημερώνουμε τους ανθρώπους για τους δρόμους που υπάρχουν για να βελτιώσουν την ζωή τους.

Στην αγάπη μας για διαρκή εξέλιξη, υπηρεσία και κοινωνική προσφορά, η Όμορφη Ζωή σε συνεργασία με το “Πόλις” Κέντρο Πολιτισμού κι Εκπαίδευσης και επιλεγμένους εισηγητές, σας παρουσιάζουμε με ιδιαίτερη ευχαρίστηση το:

Μετα-μόρφωση για όλους!

Εισαγωγικά αλλά αυτόνομα, ολοκληρωμένα και χρηστικά σεμινάρια και διαλέξεις που αφορούν θέματα αυτοβελτίωσης, υγείας και ευζωίας !

Σκοπός είναι μια επαφή γνωριμίας των ενδιαφερομένων με τους εισηγητές και τις ποικίλες τεχνικές και μεθόδους που εφαρμόζουν.

Η εκπαίδευση δεν είναι πληροφόρηση
Η εκπαίδευση είναι Μετα-μόρφωση !
Νίκος Σταυρόπουλος (ιδρυτής «Πόλις»)

Όμορφη Ζωή ΚοινΣΕπ
info@omorfizoi.gr

Σεμινάρια "Μετα-μόρφωση για όλους !"

Η δική σου πρόταση !


Στιγμιότυπα από προηγούμενα σεμινάρια του “Μετα-μόρφωση για όλους !”

Βιωματικό Εργαστήριο: Ανακαλύπτω την Δύναμή μου (Landmark Workshop) | Αργύρης Μάρδας Στραβελάκης

Βιωματικό Εργαστήριο: Ανακαλύπτω την Δύναμή μου (Landmark Workshop) | Αργύρης Μάρδας Στραβελάκης Βιωματικό Εργαστήριο: Ανακαλύπτω την Δύναμή μου (Landmark Workshop) | Αργύρης Μάρδας Στραβελάκης “Κβαντική Συστημική Αναπαράσταση” To κβαντικό άλμα στην ζωή σου | Μαίρη Ζαπίτη “Κβαντική Συστημική Αναπαράσταση” To κβαντικό άλμα στην ζωή σου | Μαίρη Ζαπίτη

Όμορφη Ζωή

Όμορφη Ζωή

Στην Όμορφη Ζωή είμαστε αφιερωμένοι με πάθος στο σκοπό να ενημερώνουμε τους ανθρώπους για τους δρόμους που υπάρχουν για να βελτιώσουν την ζωή τους.
Στόχος μας να αποτελεί την πρώτη επιλογή για κάθε αναγνώστη που θέλει να διανύσει το ταξίδι της ζωής του όμορφα και με θετικό τρόπο.
Αν θέλεις κι εσύ να συμμετέχεις στην ομάδα μας, σαν αρθρογράφος ή συνεργάτης, στείλε μας μήνυμα στο info@omorfizoi.gr
Όμορφη Ζωή

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Στη γέφυρα του Γαλατά

48 Σχόλια

Σχολιάστε

Εναλλακτικά, συνδεθείτε με...
Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.