Νέα χρονιά | Μια νέα αρχή για το 2017

0
193

Της Shakila Ιωάννας Μπράτη

Mια νέα χρονιά θα είναι σύντομα κοντά μας. Όπως πάντα, μια καινούρια χρονιά είναι μία ευκαιρία για ουσιαστικές αλλαγές. Φυσικά, ποιότητες όπως η δύναμη και η θέληση, αλλά και η ουσιαστική μας επιθυμία για μετατόπιση από το γνώριμο, θα είναι καθοριστικά στοιχεία.

Το πρώτο βήμα είναι μία ανασκόπηση της χρονιάς, τι γεγονότα συνέβησαν, πώς τα χειριστήκατε και τι αποτελέσματα έφεραν αυτά στη ζωή σας. Αυτή είναι μία ανασκόπηση κατά την οποία θα πρέπει να είστε επιμελείς και υπομονετικοί, ώστε να δείτε όσο πιο ξεκάθαρα μπορείτε τα γεγονότα. Στη συνέχεια, και εφόσον έχετε ήδη ξεχωρίσει τα πιο έντονα από αυτά, χρειάζεται να κάνετε κάτι ακόμα πιο ιδιαίτερο, να ταξιδέψετε στο χρόνο και να παρατηρήσετε πόσο συχνά στο παρελθόν σάς έχουν συμβεί παρόμοια γεγονότα, έστω και αν πρωταγωνιστές ήταν άλλα άτομα ή φαινομενικά η ιστορία έμοιαζε διαφορετική. Εφόσον έχετε τελειώσει και αυτή τη διαδικασία μπορείτε να προχωρήσετε στο επόμενο μέρος. Πριν το κάνετε όμως αυτό θα ήθελα να σας επιστήσω την προσοχή στο ότι μπορεί να είναι μία διαδικασία που μπορεί να πάρει ίσως και βδομάδες εσωτερικής διεργασίας.

Πάρτε ένα από τα θέματα που έχουν βγει στην επιφάνεια, προφανώς αυτό που έχετε δει να επαναλαμβάνεται περισσότερο, όπου είδατε να δρα με πιο έντονο τρόπο. Σε αυτό το σημείο μπείτε σε μία διαλογιστική κατάσταση και φέρτε όλους τους εμπλεκόμενους της ιστορίας έναν έναν μπροστά σας, πείτε ό,τι νιώθετε και δώστε όσο χρόνο χρειάζεται για να αποφορτίσετε το συναίσθημά σας. Όταν τελειώσετε απλώστε τα χέρια σας, πάρτε τη δύναμή σας από το άτομο από όποιο σημείο του νιώθετε ότι την έχει εγκλωβίσει και βάλτε την πίσω στο δικό σας σώμα από όπου νιώθετε πως σας την είχε απορροφήσει. Αποχαιρετήστε το άτομο, νιώθοντας ότι όποιο ρόλος χρειάστηκε να παίξετε μεταξύ σας και για όποιο λόγο έχει πια τελειώσει. Πηγαίνετε πίσω στο παρελθόν και κάντε την ίδια διαδικασία με όλους τους εμπλεκόμενους από τις παρόμοιες εμπειρίες που σας έχουν συμβεί.

Ένα ορυκτό που θα βοηθήσει σε αυτή τη διαδικασία να δείτε αλλά και να αποκοπείτε από όλες αυτές τις εμπειρίες είναι ο οψιδιανός ουράνιο τόξο, ο οποίος καθαρίζει όλα τα συναισθηματικά τραύματα, δρα προστατευτικά και φέρνει το θεραπευτικό φως και στις πιο σκοτεινές εσωτερικές πτυχές μας.

Shakila Ιωάννα Μπράτη

νέα χρονιά

Shakila Ιωάννα Μπράτη

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.
Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας