Χαλδαϊκή αριθμολογία | Προβλέψεις Δεκέμβριου

0
356

Της Λίλιαν Σίμου

Δεκέμβριος, τελευταίος μήνας του χρόνου και η χαλδαϊκή αριθμοσοφία τον περιγράφει με έναν συμβολισμό που παραπέμπει στο τέλος ενός κύκλου. Όχι ιδιαίτερα εύκολο να συλλάβουμε το μήνυμα του μήνα, καθώς εμπεριέχει πολλά εσωτερικά και μεταφυσικά στοιχεία.

Είναι ο μήνας μίας μυητικής διαδικασίας, που συνδέει την θυσία για να αποκτηθεί η Ανώτερη Γνώση. Δύναμη και αδυναμία μαζί, μας δημιουργούν ανασφάλεια και αβεβαιότητα παροδικά, ή τουλάχιστον στο νοητικό επίπεδο.

Κρύβονται δυσκολίες, υπόγειες κινήσεις, δόλιες επιθέσεις, κατά τη διάρκεια του μήνα. Ίσως γιατί, λίγο πριν το τέλος, συμβολικό ή μη, περνάμε δοκιμασίες για να κατανοήσουμε το πέρασμα σε μία νέα κατάσταση, αυτή του επόμενου έτους, ή συμβολικά, του επόμενου κεφαλαίου στη ζωή μας.

Κάνοντας ένα πλήρη απολογισμό του έτους που ολοκληρώνεται πλέον μέσα στο Δεκέμβρη, θα αναζητήσουμε τις λεπτομέρειες εκείνες που μας διέφυγαν, που μας πλήγωσαν ή που στάθηκαν αφορμή να βιώσουμε μαθήματα και να κατανοήσουμε αδυναμίες. Αλλά και τα σημεία που αισθανθήκαμε επιτυχία και χαρά.

Ας αφιερώσουμε λίγο χρόνο αυτές τις μέρες, προκειμένου να κάνουμε την ενδοσκόπησή μας.

Αν είναι δυνατόν, ας μειώσουμε τις πολλές δραστηριότητες ή αν αυτό δεν είναι εφικτό, ας θέσουμε ως στοίχημα με τον εαυτό μας να παραμείνουμε για λίγο «σιωπηλοί» για να αφουγκραστούμε την εσωτερική μας φωνή.

Σταθερό σημείο αναφοράς, ο ίδιος μας ο εαυτός πλέον, μας προσφέρει μία πρωτόγνωρη συνειδητοποίηση: δεν μπορούμε να είμαστε σε όλους αγαπητοί, αποδεκτοί ή αρεστοί, αλλά οφείλουμε να είμαστε αποδεκτοί από τον ίδιο μας τον εαυτό πρωτίστως.

Ας απελευθερωθούμε από συμβάσεις, συμβιβασμούς, υπερβολικές παραχωρήσεις.

Ας αφήσουμε κατά μέρος τις φιλοδοξίες μίας εφήμερης αναγνώρισης, μίας επίπλαστης εξωτερικής επιτυχίας. Όλα όσα είναι φθαρτά, παίζουν τελικά μικρότερο ρόλο στη ζωή, από αυτόν που τους αποδίδουμε.

Υπάρχουν παλιά ιδανικά, πρότυπα, πιστεύω, που πρέπει να κοπούν και να αφήσουν ελεύθερο τον χώρο που θα κινηθούμε στο εξής.

Απομακρύνοντας τους περιορισμούς στην καθημερινότητά μας, ανακτούμε την εμπιστοσύνη στον εαυτό μας και την αυτοεκτίμησή μας.

Μπαίνουμε σε μία νέα τροχιά ανάπτυξης και αναζητάμε την επιτυχία ξεκινώντας από την εσωτερική ευτυχία και πληρότητα.

Αυτά εξ άλλου θα είναι τα εφόδιά μας, στο νέο χρόνο που πλησιάζει.

Πηγή: astrolife.gr

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.
Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας