Χαλδαϊκή αριθμολογία | Προβλέψεις Ιανουαρίου

0
691

Της Λίλιαν Σίμου

Ιανουάριος, πρώτος μήνας του νέου χρόνου και όλα φαίνονται να κινούνται με ταχύτητα και ενθουσιασμό.

Κατά την χαλδαϊκή αριθμοσοφία, είναι ο μήνας της προσωπικής μας έκφρασης, ως ύπαρξη και ατομικότητα. Επομένως, οφείλουμε να αναδείξουμε το «εγώ» μας, με έμφαση και δυναμισμό.

Θα προβάλουμε ταλέντα, δεξιότητες, δημιουργικότητα και προσωπική έμπνευση.

Φωτεινές διαδρομές μας περιμένουν, ανοιχτοί ορίζοντες, προκλήσεις και προτάσεις.

Αυτή την περίοδο, θα διαπιστώσουμε πως είμαστε φιλόδοξοι και εγωιστές, κατά συνέπεια θα είναι δύσκολο να χειριστούμε συνεργασίες ή σχέσεις. Δεν θα μας αρέσει ο περιορισμός, και κάθε εξαναγκασμός.

Θα θέλουμε να προβάλλουμε τις ιδέες μας, τα σχέδιά μας, τα ιδανικά μας. Ίσως περισσότερο πιεστικά, ή λόγω βιασύνης, μπορεί να δημιουργήσουμε ρωγμή στην ροή, ωστόσο.

Η επιθυμία για επιτυχία είναι τόσο έντονη, που μοιάζει να μην υπάρχει κάτι άλλο γύρω μας, παρά ένα διαρκές «Εγώ». Σαν μαθητευόμενοι μάγοι, θα πειραματιστούμε και θα προσδοκάμε να γίνουν όλα άμεσα, «εδώ και τώρα»!

Μπορούμε να πετύχουμε σε πολλά από τα σχέδιά μας, αν το επιδιώξουμε, αλλά με επίγνωση των δυνατοτήτων μας και της γνώσης μας. Για κάθε κατεύθυνση, χρειάζεται μεθοδική προετοιμασία, κάτι που δύσκολα θα κάνουμε κατά τη διάρκεια του μήνα. Με ισχυρή θέληση οφείλουμε όμως να το πραγματοποιήσουμε, για να έχουμε σαφείς και ρεαλιστικούς στόχους.

Αν υπάρχουν ποιοτικά χαρακτηριστικά και εσωτερική παιδεία, θα έχουμε πρόοδο και άμεση εξέλιξη. Αν όμως δεν υπάρχει στερεή βάση σε ό,τι κάνουμε, τότε θα υποστούμε συνέπειες λίγο αργότερα, για την εμμονή να ηγηθούμε ή να διακριθούμε με κάθε κόστος.

Χαλδαϊκή αριθμολογία | Προβλέψεις Ιανουαρίου

Θα μας βοηθήσουν τα ορυκτά, όπως το τοπάζι, το κίτρινο διαμάντι και το κεχριμπάρι. Το να έχουμε ένα κεχριμπαρένιο κόσμημα ιδιαίτερα αυτή την εποχή, είναι ό,τι καλύτερο.

Μπορούμε να φορέσουμε φωτεινά χρώματα στα ρούχα που επιλέγουμε, ή να τα επενδύσουμε στον χώρο μας, κατά προτίμηση λευκά, κίτρινα ή με χρυσαφί ανταύγειες.

Οι κατάλληλες ημέρες για σημαντικές δραστηριότητες, είναι η Κυριακή και η Δευτέρα, κατά τη διάρκεια του μήνα.

Χαλδαϊκή αριθμολογία | Προβλέψεις Ιανουαρίου

Πηγή: astrolife.gr

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.
Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας