Μητρότητα και Ρεφλεξολογία | 5 βασικές ερωτήσεις

0
Μητρότητα και Ρεφλεξολογία | 5 βασικές ερωτήσεις

21 ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ

Της Δέσποινας Παπαβασιλείου

1. Τι εννοούμε Μητρότητα και Ρεφλεξολογία;

Με δυο λόγια εννοούμε τα στάδια που μπορεί να βοηθήσει η Ρεφλεξολογία στην Μητρότητα. Δηλαδή η Ρεφλεξολογία μπορεί να βοηθήσει στην προσπάθεια σύλληψης, στην κύηση, στην γέννα και στην λοχεία.

2. Που βοηθάει στην σύλληψη;

Στην σύλληψη βοηθάει στην ενδοκρινική ενδυνάμωση με τεχνικές που δουλεύουμε πάνω στο ενδοκρινικό σύστημα όπως, υπόφυση, θυρεοειδής, θύμος αδένας, επινεφρίδια, πάγκρεας και ωοθήκες. Το κύριο προνόμιο πάνω σε αυτό το θέμα είναι η χαλάρωση που προσφέρει η αγωγή αυτή καθώς η γυναίκα και ο άντρας αρχίζουν να ανακτούν την επαφή και την εμπιστοσύνη με το σώμα τους και αυτόματα βοηθιέται και όποιο διαδικασία έχουν επιλέξει για μια σύλληψη.

3. Που βοηθάει στην κύηση;

Στην κύηση η Ρεφλεξολογία βοηθάει από το πρώτο τρίμηνο έως το τρίτο τρίμηνο σε όλες τις αλλαγές του σώματος και τις καθημερινότητας όπως, πρωινή αδιαθεσία, ναυτία, καούρες, οίδημα, δυσκοιλιότητα, άγχος κ.α. Αυτή η αγωγή χρησιμοποιείται προληπτικά έτσι ώστε να βοηθήσουμε την έγκυο τόσο κατά την περίοδο της κύησης όσο και στο διάστημα της γέννας και μετά.

4. Που βοηθάει στην γέννα;

Στην γέννα βοηθάει στην χαλάρωση που χρειάζεται το σώμα στα διαστήματα μεταξύ των διαστολών καθώς και στην διαστολή του τραχήλου με ειδικές τεχνικές. Δουλεύοντας πάνω σε συγκεκριμένα σημεία μπορεί να προκληθεί διαστολή του τραχήλου της μήτρας και χαλαρώνοντας το πυελικό έδαφος αποφεύγεται το σκίσιμο του περινέου.

5. Στην λοχεία που βοηθάει;

Στην λοχεία βοηθάει στο άνω λεμφικό σύστημα και στο στήθος κατά την γαλουχία και αποφεύγεται η περίπτωση μαστίτιδας. Επίσης το σώμα επανέρχεται γρηγορότερα στα πρωταρχικά του στάδια μετά από τις αλλαγές της κύησης και το ενδοκρινικό εξισορροπεί.

Όμορφη Ζωή Άρθρα

Όμορφη Ζωή Άρθρα

Στην Όμορφη Ζωή είμαστε αφιερωμένοι με πάθος στο σκοπό να ενημερώνουμε τους ανθρώπους για τους δρόμους που υπάρχουν για να βελτιώσουντην ζωή τους.
Στόχος μας να αποτελεί την πρώτη επιλογή για κάθε αναγνώστη που θέλει να διανύσει το ταξίδι της ζωής του όμορφα και με θετικό τρόπο.
Αν θέλεις κι εσύ να συμμετέχεις στην ομάδα μας, σαν αρθρογράφος ή συνεργάτης, στείλε μας μήνυμα στο georgia@omorfizoi.gr
Όμορφη Ζωή Άρθρα

Σχολιάστε

Εναλλακτικά, συνδεθείτε με...Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.