«Μπορείς να δημιουργήσεις μόνο αυτό που μπορείς να συνειδητοποιήσεις» | Μαίρη Ζαπίτη

0
1191

Το βιβλίο της «Angelic Quantum Spirals» αποτέλεσε για μένα έμπνευση και συγχρόνως υπενθύμιση για να ξαναβρεθώ στον δικό μου, προσωπικό δρόμο.

Κι αυτή θαρρώ πως είναι κι η δική της αποστολή. Να φτάσουμε ο καθένας με χαρά στον προσωπικό του δρόμο, μέσα από την αλλαγή της συνειδητότητάς μας, δια μέσου ενός Αγγελικά προστατευμένου Κβαντικού πεδίου. Και να αποτελέσουμε τον όμορφο κόσμο του αύριο.

Είναι η Μαίρη Ζαπίτη, στην εκδήλωση της οποίας βρέθηκα μαζί με πλήθος κόσμου πριν λίγες μέρες. Σ’ έναν χώρο στο Ηράκλειο, όπου περίμενε κόσμος στην ουρά. Άντρες, γυναίκες. Συνήθως σε παρόμοιες παρουσιάσεις η γυναικεία παρουσία κυριαρχεί.

Εδώ τα πράγματα δεν ήταν συνηθισμένα, μάλλον.

Δυναμική ως παρουσία με σπουδές στο Life & Success Coaching, με σχεδόν όλες τις ψυχοθεραπευτικές σπουδές της στη Γερμανία, όπου μεγάλωσε. Η εκπαίδευσή της στις Κβαντικές θεραπείες έγινε στην Αμερική.

 

Είναι το Κβαντικό πεδίο που δημιουργείται, είναι το Αγγελικό, είναι οι Σπείρες;

Ό,τι κι αν είναι, σημασία έχει πως η ίδια καταφέρνει να προσφέρει ένα πλαίσιο φροντίδας μέσα στο οποίο ανοίχτηκα πολύ γρήγορα κι από ότι φάνηκε κι άλλοι πολλοί μαζί μου.

Την πρώτη φορά, στην Παρουσίαση του Bιβλίου Angelic Quantum Spirals – Θαύματα με Αγγελικές Σπείρες ο κόσμος ήταν ενθουσιασμένος από την αρχή. Μάλλον οι περισσότεροι γνωριζόντουσαν με την ίδια και όλα αυτά που προτείνει. Αυτή τη φορά όμως δεν είδα τα ίδια πρόσωπα. Πραγματικά. Όταν κι εκείνη ρώτησε αν κάποιοι από το κοινό την έχουν ξανασυναντήσει, ανταποκρίθηκαν τέσσερα, πέντε άτομα.

Όλοι οι υπόλοιποι την έβλεπαν πρώτη φορά. Ένα κοινό που ανανεώνεται, είναι επίσης πολύ ενδιαφέρον.

Στην εκδήλωση: Η επιστήμη του Κβαντικού Άλματος! η οποία ήταν η τελευταία του φετινού κύκλου σεμιναρίων «Μεταμόρφωση για όλους», προσκληθήκαμε για να κάνουμε ένα Κβαντικό άλμα και να αλλάξουμε δόνηση, μέσα σε λίγες και μόνο ώρες.

Μια παρέα ανθρώπων που δονείται διαφορετικά σε λίγη ώρα και με την παρέμβαση της κας Ζαπίτη, άρχισε να «στρώνει»… μαγικά γρήγορα.

Όλοι μπήκαμε στο ίδιο πεδίο, πολύ σύντομα.

Όποιος είναι έτοιμος και θέλει, το κάνει. Και προφανώς πήγαμε «έτοιμοι».

Ο καθένας μας δεν έχει σχέση με τον άλλο, σαν δόνηση. Αυτό μας εξήγησε. Ούτε καν η μητέρα με το παιδί, που αποτελούν τον ισχυρότερο δεσμό. Και εκπέμπουμε αυτό που είμαστε!

«Το σύμπαν μας περιβάλλεται από ένα πεδίο απεριόριστων δυνατοτήτων», επαναλάμβανε.

Πώς λειτουργεί αυτό το πεδίο; «‘Υπακούει» ήταν η απάντησή της και οι περισσότεροι από μας άκουγαν με περιέργεια. «Δεν πετυχαίνουμε το στόχο μας, γιατί μόλις σκεφτούμε κάτι παρεμβαίνουν διάφορες φωνές μέσα μας. Κάν’ το, μην το κάνεις, είναι σωστό, δεν πρέπει, κλπ. Εμείς συντονιζόμαστε σ’ αυτό που χρειαζόμαστε.»

Τι είναι το Κβαντικό πεδίο;

Το περιέγραψε σαν μια θάλασσα που όλοι κολυμπάμε μέσα. Γι’ αυτό και ό,τι κάνει κάποιος, επηρεάζει όλους μας. Με αυτό το πεδίο βρισκόμαστε συνεχώς σε αλληλεπίδραση.  Λειτουργεί σαν μνήμη και τα καταγράφει όλα. Αποτελείται από συχνότητες και δονήσεις. Σε κάποια γωνιά αυτού του πεδίου υπάρχει αγάπη και καλοσύνη. Σ’ αυτήν να καταφεύγουμε. Σ αυτή καταφεύγει κι ίδια, όπως μας ομολόγησε.

Το Κβαντικό πεδίο λέγεται και μορφογενετικό πεδίο διότι παίρνει μορφή από την ενέργεια που του στέλνουμε. Το πεδίο λοιπόν δημιουργεί μορφές από αυτό που του δίνουμε. Αντιδρά στον τρόπο με τον οποίο παρατηρούμε τον κόσμο.

Την πραγματικότητά μας. Ό,τι βλέπουμε είναι η δική μας πραγματικότητα!

Όσο καλύτερη είναι η επικοινωνία μας με το πεδίο, τόσο πετυχαίνουμε πράγματα. Ο τρόπος που παρατηρούμε τον κόσμο εξαρτάται από τη συνειδητότητά μας. Άρα λοιπόν, χρειαζόμαστε συνειδητότητα και εφαρμογή.

Μάλλον έτσι εξηγείται αυτό που λέμε «μα γιατί πάλι αυτό σ’ εμένα συμβαίνει;» .

Αν θέλω άλλη πραγματικότητα, πρέπει να αλλάξω! Αυτό το συμπέρασμα έβγαλα.

Ο κόσμος που παρακολουθούσε, φάνηκε ενθουσιασμένος με την ιδέα.

Μα ήταν πολύ φυσικό. Ποιος δεν θέλει να αλλάξει την κατάσταση που επικρατεί αυτό τον καιρό γύρω.  Και δεν νομίζω να χρειάζεται ανάλυση αυτό.

Όλοι λίγο πολύ… στον ίδιο χορό χορεύουμε. Να το! Το συνειδητοποίησα!

Αμέσως σκέφτηκα τις σχέσεις των ανθρώπων. Αν τα ήξεραν όλα αυτά, αν έστω και μια φορά στη ζωή μας τα ακούσουμε, αλλάζει ο τρόπος που συμπεριφερόμαστε, που συναναστρεφόμαστε, που λειτουργούμε και το κυριότερο ο τρόπος που σκεφτόμαστε!

Σκέφτηκα! Συνειδητοποίησα! Εκπροσωπώ! Αλλάζω!

Αυτές ήταν οι λέξεις που διαρκώς χόρευαν στα αυτιά μου.

Και σαν να με άκουσε η ομιλήτρια, άρχισε να αναλύει το θέμα των σχέσεων.

«Ο καθένας από μας εκπροσωπεί ένα σύστημα. Όταν δύο άνθρωποι ενώνονται, ενώνονται και τα συστήματά τους. Και κάθε ένα από αυτά προσπαθεί να υπερισχύσει έναντι του άλλου».

Μάλιστα… Γι αυτό γίνεται το μάλε βράσε στην αρχή και δεν είναι τα ζώδια που φταίνε, σκέφτηκα με χιούμορ.

Υποθέτω πως και για τον ίδιο λόγο έχουμε διαφορετικούς χαρακτήρες παιδιών, από τους ίδιους γονείς. Έτσι συμπληρώνεται το παζλ.

Μετά μας ζήτησε κάνουμε ένα απλό πείραμα μικρής διάρκειας.

Κλείστε τα μάτια και πείτε: «Πρέπει να δουλεύω για να βγουν τα χρέη…»

Νιώστε το σώμα σας. Νιώστε πως αισθάνεστε.

Από τα λόγια μου και μόνο θα μπορούσα  να πάθω… κατάθλιψη.

Τώρα πείτε: «Με χαρά περιμένω να έρθουν σ’ εμένα χρήματα, να έχω αφθονία, να έχω μια ελεύθερη ζωή. Και καλύτερα; Να έχουμε μια όμορφη ζωή! Όταν δεν σκέφτεσαι μόνο το δικό σου καλό και ανοίγεις το πεδίο και προς τους άλλους, τότε το πεδίο ανοίγεται το ίδιο και προς εσένα».

Η προσήλωση του κόσμου στα λόγια της ήταν μεγάλη. Δεν ακουγόταν ούτε ανάσα κι όλοι περιμέναμε και κάτι παραπάνω. Μια εδραίωση του πράγματος, όπως ήταν φανερό.

Να μάθουμε να διατηρούμε αυτή την κατάσταση ευφορίας και χαράς που νιώθαμε αυτές τις στιγμές.

Αρχικά είπα θα μείνω εκεί μαζί με την κα Ζαπίτη μόνιμα και σταθερά, να λέει, να ακούω, να καταγράφω, να εμπεδώνω… σαν διψασμένη ψυχή. Μετά άφησα αυτή τη σκέψη γιατί μου φάνηκε ψυχωτική. (γέλια)

Λοιπόν, ναι! Θέλω να μάθω να διατηρώ την κατάσταση ευφορίας και τη χαρά, τη συγκίνηση,  την αγάπη κι όλα αυτά τα όμορφα συναισθήματα, που με κατακλύζουν τώρα!

Και ξανάρχισε τις ερωτήσεις στο κοινό.

«Πότε είμαστε χαρούμενοι; Έχω σύντροφο; Είναι οκ. Δεν έχω; Πάλι είναι οκ. Το μυαλό λέει: ο σύντροφος θα με κάνει ευτυχισμένη/ο. ΟΧΙ! Το συναίσθημα σε κάνει ευτυχισμένη/ο.

Κι επιθυμείς; Ναι. Επιθυμώ. Αλλά από κάτω υπάρχει φόβος. Και συνεχίζουμε να δημιουργούμε την ίδια πραγματικότητα σ ένα σύμπαν άπειρων δυνατοτήτων.

Αν θέλεις να αλλάξεις τον κόσμο σου, άλλαξε τον τρόπο που τον βλέπεις κι ο κόσμος που βλέπεις θ’ αλλάξει!

Σε αυτό τον κόσμο βρίσκουμε μπροστά μας πράγματα ανάλογα με το επίπεδο που λειτουργούμε.

Πάμε να βιώσουμε την αλλαγή τώρα!!!» είπε … και ο καθένας άρχισε να χαλαρώνει στη θέση του δηλώνοντας ότι είναι πεπεισμένος κι έτοιμος.

Έτσι είναι! Κουραστήκαμε όλοι να είμαστε σε στασιμότητα.

Ας κάνουμε ο καθένας ένα βήμα προς τα πάνω κι έτσι όλοι να κάνουμε το βήμα.

Αν αλλάξω εγώ, αλλάζω και το γύρω μου.

Πόσα πράγματα μπορεί να κάνει μια άλλη οπτική; Θαύματα!!!

Και το θαύμα είναι εύκολο να γίνει!

Ήδη τα δάκρυα κάποιων που βιώσαμε τη συγκίνηση άρχισαν να γίνονται χαμόγελα. Κι εκείνοι που πριν λίγο ήμασταν άγνωστοι μεταξύ μας, τώρα αρχίσαμε ν’ αγκαλιαζόμαστε, αρχικά με την κα Ζαπίτη και μετά μεταξύ μας.

Στο τέλος της μέρας έκανα αναζήτηση στη google τον όρο «πεδίο συνειδητότητας» κι έπεσα πάνω στον (όπως ομολογεί διαρκώς) αγαπημένο της, Albert Einstein και είμαι σχεδόν σίγουρη ότι μου έκλεισε το μάτι, συνομωτικά.

* Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να γίνουν μέλος του Angelic Quantum Spirals worldwide project of rising consciousness δηλώνoντας συμμετοχή στο www.maryzapiti.com, απ’ όπου θα λάβουν όλες τις απαραίτητες οδηγίες που προβλέπονται.

Για την Όμορφη Ζωή,
Κατερίνα Μαγουνάκη

Μαίρη Ζαπίτη, κβαντικό πεδίο, δόνηση, συνειδητότητα

Όμορφη Ζωή Άρθρα

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.

Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας