Μπορείς να το κάνεις εάν πιστέψεις ότι μπορείς

Πώς ο άνθρωπος απέκτησε τη γνώση που κατέχει σε ότι αφορά τους φυσικούς νόμους; Πώς έμαθε τι συνέβη πριν την εποχή του και στη διάρκεια της απολίτιστης περιόδου; Συνέλεξε αυτή τη γνώση γυρίζοντας προς τα πίσω τις σελίδες της Βίβλου της Φύσης και βρίσκοντας εκεί τις ατράνταχτες αποδείξεις εκατομμυρίων χρόνων αγώνα μεταξύ των ζώων μικρότερης νοημοσύνης. Φυλλομετρώντας  προς τα πίσω τις μεγάλες πέτρινες σελίδες, ο άνθρωπος ανακάλυψε τα κόκαλα, τους σκελετούς, τα χνάρια και άλλες αδιαμφισβήτητες αποδείξεις που η Μάνα Φύση άφησε για να τα επιθεωρήσει ο άνθρωπος στη διάρκεια ασύλληπτα μεγάλων χρονικών περιόδων.

Τώρα ο άνθρωπος ετοιμάζεται να στρέψει την προσοχή του σε ένα άλλο κεφάλαιο της Βίβλου της Φύσης -εκείνο που γράφει την ιστορία του μεγάλου πνευματικού αγώνα που λαμβάνει χώρα στο βασίλειο της Σκέψης. Αυτό το κεφάλαιο είναι ο απέραντος αιθέρας που συλλαμβάνει και μεταφέρει κάθε δόνηση σκέψης που εκπέμφθηκε ποτέ από ανθρώπινο νου.

Αυτό το μεγάλο κεφάλαιο της Βίβλου της Φύσης κανείς άνθρωπος δεν έχει καταφέρει να το αξιοποιήσει. Οι καταγραφές του είναι θετικές και ίσως σύντομα ερμηνευτεί πλήρως. Ο άνθρωπος δεν έχει καταφέρει να παρεμβληθεί.

Χάρη στη μόρφωση (δηλαδή τη διεύρυνση, την αγωγή, την ανάπτυξη εκ των έσω του ανθρώπινου νου) η Βίβλος της Φύσης τώρα ερμηνεύεται. Η ιστορία του μακρόχρονου επικίνδυνου αγώνα του ανθρώπου για πρόοδο έχει αρχειοθετηθεί στις σελίδες αυτές της Βίβλου, της σημαντικότερης όλων.

Όλοι όσοι κυριάρχησαν εν μέρει πάνω στους Έξι Βασικούς Φόβους και οι οποίοι κατατρόπωσαν επιτυχώς την Δεισιδαιμονία και την Άγνοια, μπορούν να διαβάσουν τη Βίβλο της Φύσης. Σε κανέναν άλλον δεν ανήκει αυτό το προνόμιο. Για τον λόγο αυτό υπάρχουν μάλλον λιγότεροι από χίλιοι άνθρωποι στον σημερινό κόσμο, που ακόμα και αυτοί είναι στην Πρώτη Δημοτικού σε ό,τι αφορά την ανάγνωση αυτής της Βίβλου.

Σε ολόκληρο τον σημερινό κόσμο υπάρχουν μάλλον λιγότεροι από 100 άνθρωποι που να ξέρουν κάτι, ή έστω να έχουν ακούσει κάτι, για τη χημεία του νου, μέσω της οποίας δύο ή περισσότερες νόες …

Ανάγνωση: Βάσια Μώραλη Επιμέλεια: Γιώργος Ανδρέου – Energy4Life – Creativiness due Networking CDN ®. (https://www.energy4life.online).

Μπορούν να συγχωνευτούν, σε πνεύμα τέλειας αρμονίας, με τέτοιον τρόπο που να γεννηθεί ένας τρίτος Νους, ο οποίος θα κατέχει την υπεράνθρωπη ισχύ να διαβάσει την ιστορία της δόνησης της σκέψης, όπως αυτή καταγράφηκε και σήμερα υπάρχει τα ανεξίτηλα αρχεία του αιθέρα.

Η νεοανακαλυφθείσα αρχή του ραδιοφώνου έχει κλείσει το στόμα των Άπιστων Θωμάδων και έχει ανοίξει απέραντα νέα πεδία πειραματισμού για τον επιστήμονα. Όταν μελετήσουν αυτό το πεδίο έρευνας, θα μας δείξουν ότι ο νους, όπως τον κατανοούμε σήμερα, συγκριτικά με τον νου του αύριο, είναι σαν να συγκρίνεις την ευφυΐα ενός γυρίνου με εκείνη ενός καθηγητή της Βιολογίας που διάβασε ολόκληρη την εξελικτική πορεία, από την αμοιβάδα μέχρι τον άνθρωπο.

Έλα να κάνουμε μια μικρή επίσκεψη σε κάποιους από τους πανίσχυρους εν ζωή ανθρώπους, οι οποίοι κάνουν χρήση της ισχύος που δημιουργήθηκε μέσω συγχώνευσης σε πνεύμα αρμονίας, δύο ή περισσότερων νοών.

Θα αρχίσουμε με τρεις πασίγνωστους ανθρώπους που είναι γνωστοί ότι έχουν επιτύχει μεγάλους άθλους στον χώρο τους. Ονομάζονται Χένρι Φορντ, Τόμας Α. Έντισον και Χάρβεί Φάιρστοουν.

Από τους τρεις, ο Χένρι Φορντ είναι ο ισχυρότερος ως προς την οικονομική δύναμη. Ο Φορντ είναι ο πιο ισχυρός άνθρωπος εν ζωή στη Γη και πιστεύεται πως είναι ο ισχυρότερος άνθρωπος που υπήρξε ποτέ. Τόσο μεγάλη είναι η ισχύς του, που μπορεί να έχει οποιοδήποτε υλικό αντικείμενο επιθυμήσει, ή το ισοδύναμό του. Γι’ αυτόν τα εκατομμύρια δολάρια δεν είναι παρά ψίχουλα, όχι δυσκολότερο να αποκτηθούν απ’ όσο οι κόκκοι της άμμου με την οποία ένα παιδί γεμίζει το κουβαδάκι του.

Ο Έντισον έχει τόσο ενδελεχή ενόραση της Βίβλου της Μάνας Φύσης που έχει τιθασεύσει, για το καλό του ανθρώπου, περισσότερους νόμους της Φύσης από όσο άλλος άνθρωπος που έχει ζήσει ποτέ. Αυτός ήταν που με τη μύτη μιας βελόνας και ένα κομμάτι κερί κατέγραψε και διατήρησε την ανθρώπινη φωνή. Αυτός ήταν που χρησιμοποίησε πρώτος τον κεραυνό για να φωτίσει τα σπίτια και τους δρόμους χάρη στη βοήθεια του λαμπτήρα πυράκτωσης. Αυτός ήταν που έφτιαξε τη συσκευή που καταγράφει και αναπαράγει κάθε λογής κίνηση, χάρη στον μηχανισμό της κινούμενης εικόνας.

Τα βιομηχανικά επιτεύγματα τον Φάιρστοουν είναι τόσο πασίγνωστα που δεν χρειάζονται σχόλια. Έκανε τα δολάρια να πολλαπλασιαστούν τόσο γρήγορα, που το όνομά του έγινε συνώνυμο με τη λειτουργία τον αυτοκινήτου.

Και οι τρεις τους άρχισαν τη δουλειά τους και την επαγγελματική τους καριέρα με μηδέν κεφάλαιο και ελάχιστη μόρφωση -με τη συνηθισμένη έννοια του όρου.

Ίσως το ξεκίνημα του Φορντ να ήταν μακράν το πιο δύσκολο. Μαστιζόμενος από φτώχεια, στερημένος ακόμα και από τη στοιχειώδη εκπαίδευση, εμποδισμένος από άγνοια σε πολλούς τομείς, τα κατατρόπωσε όλα μέσα στην ασύλληπτα βραχεία περίοδο των είκοσι πέντε ετών.

Περιγράψαμε εν συντομία τα επιτεύγματα τριών πασίγνωστων επιτυχημένων ανθρώπων με ΙΣΧΥ.

Όμως, ασχοληθήκαμε μόνο με το ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!

Ο πραγματικός φιλόσοφος θέλει να μάθει και την αιτία που παρήγαγε αυτά τα επιθυμητά ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.

Είναι γνωστό σε όλους ότι ο Φορντ, ο ‘Εντισον και ο Φάιρστοουν είναι στενοί φίλοι και ότι αποσύρονται μαζί στο δάσος, μια φορά τον χρόνο, για μια περίοδο ξεκούρασης και αναψυχής.

Όμως δεν είναι εν γένει γνωστό -και είναι αμφίβολο εάν το ξέρουν ακόμα και αυτοί οι τρεις- ότι:

Μεταξύ τους υφίσταται ένας δεσμός αρμονίας, από τον οποίο προέκυψε ένας Κυρίαρχος Νους που χρησιμοποιείται και από τους τρεις. Ένας Νους με υπεράνθρωπη ικανότητα, δηλαδή την ικανότητα να «συντονίζεται» με δυνάμεις με τις οποίες οι περισσότεροι δεν είναι καν εξοικειωμένοι.

Ας επαναλάβουμε τη διαπίστωση ότι από τη συγχώνευση και τον εναρμονισμό δύο ή περισσότερων νοών (12 ή 13 φαίνεται να είναι ο πλέον ευνοϊκός αριθμός), γεννιέται ένας νους με δυνατότητα να “συντονίζεται” στις δονήσεις του αιθέρα και να συλλαμβάνει, από κει, συγγενείς σκέψεις πάνω σε κάθε ζήτημα.

Μέσω της αρχής της Νοητικής Αρμονίας, οι Φόρντ, Έντισον και Φαιρστόουν, δημιούργησαν έναν Κυρίαρχο Νου και τώρα υποστηρίζει τις προσπάθειες και των τριών και είτε συνειδητά είτε υποσυνείδητα, αυτός ο Κυρίαρχος Νους είναι η αιτία της επιτυχίας του καθενός από τους τρεις. Δεν υπάρχει άλλη απάντηση στο πώς απέκτησαν μεγάλη ισχύ και γνώρισαν εκτεταμένη επιτυχία στους αντίστοιχους χώρους τους και αυτό είναι αλήθεια, παρότι μπορεί κανείς τους να μην έχει συνειδητοποιήσει την ισχύ που δημιούργησαν ή τον τρόπο με τον οποίον επιτεύχθηκε αυτό.

Πολλά εκατομμύρια άνθρωποι πιστεύουν ότι κατέχουν Σοφία. Πολλοί από αυτούς όντως κατέχουν σοφία σε ορισμένα προκαταρκτικά στάδια, αλλά κανείς δεν κατέχει πραγματική σοφία χωρίς τη βοήθεια μιας δύναμης γνωστής ως Κυρίαρχος Νους.

Και ένας τέτοιος νους δεν μπορεί να δημιουργηθεί  παρά μόνο μέσω της αρχής της συγχώνευσης, με αρμονία, δύο ή περισσοτέρων νοών.

Μετά από πολλά χρόνια πειραμάτων βρέθηκε πως 13 νόες, όταν συγχωνευτούν σε πνεύμα τέλειας αρμονίας, παράγουν τα πλέον πρακτικά αποτελέσματα.

Πάνω σε αυτή την αρχή, συνειδητά ή υποσυνείδητα, βασί­ζονται όλες οι μεγάλες βιομηχανικές και εμπορικές επιτυχίες, που τόσο αφθονούν στην εποχή μας.

Η λέξη «συγχώνευση» γίνεται μία από τις πιο δημοφιλείς στις εφημερίδες, επειδή δύσκολα περνάει μια μέρα που να μην διαβάσουμε για κάποια μεγάλη βιομηχανική, εμπορική, χρηματοπιστωτική ή τραπεζική συγχώνευση. Αργά ο κόσμος αρχίζει να μαθαίνει (σε πολύ λίγους νόες μόνο) ότι μέσω της φιλικής συμμαχίας και συνεργασίας μπορεί να αναπτυχθεί με­γάλη ΙΣΧΥΣ.

Οι επιτυχημένες επιχειρηματικές, βιομηχανικές και τρα­πεζικές επιχειρήσεις είναι εκείνες που διοικούνται από ηγέτες που, συνειδητά ή υποσυνείδητα, εφαρμόζουν την αρχή της συντονισμένης προσπάθειας που περιγράφηκε στο κείμενο αυτό. Εάν θες να γίνεις μεγάλος ηγέτης σε οποιοδήποτε εγχείρημα, περιστοιχίσου από άλλους νόες που μπορούν να συγχωνευ­τούν σε πνεύμα συνεργασίας, ώστε να δρουν και να λειτουρ­γούν σαν ένας.

Εάν μπορείς να αδράξεις την αρχή και να την εφαρμόσεις, με τις προσπάθειές σου μπορείς να αποκτήσεις ό,τι επιθυμή­σεις πάνω στη Γη!

 

Απόσπασμα από το βιβλίο: “Ο νόμος της Επιτυχίας”, του Ναπολέων Χιλ, των εκδόσεων Τhe Law of Success Publishing.

 

Newsletter εγγραφή

 

Γιώργος Ανδρέου

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.

Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας