Έλενα Έρα

Το κυριότερο χαρακτηριστικό της Διευκόλυνσης Συμπαντικής Ενέργειας είναι ότι βοηθάει τον Θεραπευτή (εκείνον που δέχεται την θεραπεία), να έρθει σε επαφή με την αιτία εμφάνισης του συναισθηματικού αδιεξόδου, νοητικού μπλοκαρίσματος ή σωματικής ασθένειας.

Γιατί το σώμα μου νιώθει ό,τι νιώθει; Γιατί δεν μπορώ να ξεπεράσω το ψυχολογικό αδιέξοδο που βρίσκομαι; Γιατί έχω εμμονές;

Ενεργειακή θεραπεία σημαίνει πρόσβαση στη θεραπευτική μας ικανότητα. Η κάθε ενεργειακή μέθοδος είναι ένα εργαλείο που μορφοποιεί τη Συμπαντική Ενέργεια και τη μετατρέπει σε ό,τι έχουμε ανάγκη. Η πρόθεση παίζει σημαντικό ρόλο για το αποτέλεσμα… Είναι ο τρόπος που προωθείται η θεραπεία και πρέπει να είναι αγνός, διάφανος και γεμάτος αγάπη. Γι’ αυτό και είναι σημαντικό να επιλέγουμε με ποιον Διευκολυντή (εκείνον που προωθεί τη θεραπεία) θέλουμε να δουλέψουμε… ποιος θα μας κάνει το μαγικό κλικ.

Μέσω της ενεργειακής θεραπείας έχουμε πρόσβαση στην 100% υγεία του κυτταρικού, νοητικού και συναισθηματικού μας σώματος. Αν δεν είχαμε περιορισμούς και αν λειτουργούσαμε με το 100% των απεριόριστων δυνατοτήτων του νου μας, μπορεί να υλοποιούσαμε άφθαρτα σώματα γεμάτα υγεία. Άραγε όμως… είναι αυτός ο πραγματικός μας στόχος ως ψυχές; Ή μήπως τελικά είναι να αποδεχτούμε ό,τι δε μπορούμε να αλλάξουμε και να ενωθούμε με τον Θεό μέσα από το περιορισμένο μας σώμα; Προς τα πού θέλουμε να κατευθύνουμε το δυναμικό μας;

Έχουμε τη δύναμη να κάνουμε εκπληκτικά θαύματα στο σώμα μας μέσω της ενεργειακής θεραπείας, όμως δεν μπορεί να μας βοηθήσει μόνο η ενεργειακή θεραπεία. Δεν μπορούμε να ζητάμε από τον Διευκολυντή “να μας κάνει καλά”. Ο Διευκολυντής θα φέρει απαντήσεις, θα αναζωογονήσει όλα τα ενεργειακά κύτταρα, θα καθαρίσει το ενεργειακό πεδίο και ο Θεραπευτής καλείται από τη μεριά του να κάνει την κατάλληλη εσωτερική εργασία για να μάθει το νου να σκέφτεται διαφορετικά. Και για να γίνει αυτό, θα πρέπει να ηρεμήσει το νου. Τότε ο νους γίνεται σαν τα διάφανα νερά μιας λίμνης και μπορεί ο Θεραπευτής να δει τι κρύβει μέσα της. Σιγά-σιγά και σταδιακά, ο Θεραπευτής ανασύρει όλα όσα χρειάζεται να δουλέψει και να απελευθερώσει, δημιουργώντας σπουδαίες αλλαγές στη ζωή του.

Αν κάνουμε μια ενεργειακή θεραπεία και απλά ισορροπήσουμε τα τσάκρα ή καθαρίσουμε το ενεργειακό μας πεδίο, χωρίς να είμαστε πραγματικά ανοιχτοί και διάφανοι, δε θα μπορούμε να πάρουμε απαντήσεις από τον Συμπαντικό μας εαυτό… και όσες συνεδρίες και να κάνουμε, πάντα θα αισθανόμαστε καλά για λίγες μέρες και έπειτα θα μπλοκάρουμε ξανά σε ενεργειακό ή σωματικό επίπεδο. Τότε, η ενεργειακή θεραπεία μετατρέπεται σε ένα πολύτιμο εργαλείο για την εξέλιξή μας.

Τι χρειάζεται λοιπόν να κάνουμε προκειμένου να ωφεληθούμε από την ενεργειακή θεραπεία;

– Να έχουμε απεριόριστη εμπιστοσύνη στη διαδικασία και στον εαυτό μας. Απεριόριστη εμπιστοσύνη στο Θεό. Η Συμπαντική θεραπεία είναι ένα ακόμη δώρο του Θεού στον άνθρωπο.

– Να είμαστε διάφανοι και ανοιχτοί. Χωρίς ντροπή. Όλα όσα λέγονται στη συνεδρία, παραμένουν μεταξύ Διευκολυντή και Θεραπευτή.

– Να είμαστε πρόθυμοι να κάνουμε αλλαγές στη ζωή μας για να γειώσουμε το αποτέλεσμα της θεραπείας.

– Να έχουμε θέληση να αναλάβουμε την ευθύνη της ζωής μας.

– Αν έχουμε μια σωματική ασθένεια, δεν αφήνουμε σε καμία περίπτωση τη φαρμακευτική μας αγωγή, τις οδηγίες και τις συμβουλές των ειδικών. Η ύλη και το Πνεύμα εργάζονται χέρι-χέρι. Ο Διευκολυντής δε θα μας συμβουλέψει ποτέ να κάνουμε κάτι τέτοιο.

– Να έχουμε υπομονή στη διαδικασία: δεν τα παρατάμε όταν τα δύσκολα κομμάτια του εαυτού μας βγαίνουν στην επιφάνεια για να δουλευτούν.

– Μερικές φορές χρειάζεται να αποδεχτούμε τους περιορισμούς που έχει το σώμα μας στην 3η διάσταση – στον υλικό κόσμο δηλαδή – και να βρούμε τις ευλογίες που κρύβονται στην ασθένεια που έχει το φυσικό μας σώμα. Σε αυτές τις περιπτώσεις, η ίδια η ασθένεια εξελίσσει την ψυχή του ανθρώπου και την προετοιμάζει για το επόμενο ταξίδι της με τον καλύτερο τρόπο καθώς υπάρχει ευκαιρία να καθαριστεί μεγάλο μέρος του κάρμα.

– Ο τρόπος που γειώνεται η θεραπεία μιας ασθένειας δεν είναι πάντοτε… μαγικός, δηλαδή απλά να εξαφανιστεί. Η θεραπεία μιας δύσκολης ασθένειας μπορεί να γειωθεί με τη μορφή ενός πετυχημένου χειρουργείου εκεί που δεν μπορούσε να γίνει πριν ή μια επικίνδυνη ασθένεια να μετατραπεί σε μία λιγότερο επικίνδυνη που ο Θεραπευτής μπορεί να χειριστεί. Είναι σημαντικό να θυμόμαστε πως ο στόχος μας δεν είναι να έχουμε ένα υγιές σώμα… αλλά να έχουμε ένα νου σταθερό και διάφανο σαν τη λίμνη, συνειδητό στην θεϊκή του υπόσταση… και μια καρδιά γεμάτη ανιδιοτελή αγάπη. Και το σώμα θα ακολουθήσει.

Όταν ανοίγουμε την καρδιά μας για να φωλιάσει μέσα της ο Θεός, συμφιλιωνόμαστε με τις συνθήκες της ζωή μας και αποκτούμε διαύγεια να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε για το φυσικό, συναισθηματικό και νοητικό μας σώμα. Όλα είναι όπως πρέπει να είναι, κάθε στιγμή και κάθε λεπτό στη ζωή μας.

Με αγάπη,
Έλενα Έρα

Πηγή: https://elenaera.com/gr

Έλενα Έρα

Η σταγόνα που μοιράζω μέσα από τα γραπτά και την τέχνη, βοηθούν τον άνθρωπο να κατανοήσει το ταξίδι της ψυχής του και να αλλάξει τον τρόπο που βλέπει τη ζωή αλλά και τον κόσμο. Ένα απεριόριστο Σύμπαν δυνατοτήτων είναι διαθέσιμο μέσα μας… αρκεί να ξέρουμε πού να κοιτάξουμε και πώς να κοιτάξουμε.
Έλενα Έρα

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Ζώντας σαν ξωτικό

Σχολιάστε

Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας